Puppy leash agresiune față de alți câini

Puppy Barking pe Footpath

Există confort și familiaritate atunci când pe gazonul de acasă. Puii care sunt prietenoși acasă pot întoarceți agresiv când departe de curtea lor. Unii câini pornesc agresiune La simpla vedere a oricărui alt câine, chiar un partener familiar când sa apropiat de teritoriul lor.

Pui și gazon

Nu este neobișnuit ca puii să se simtă fricos și defensiv și reacționează cu agresiune cu alți câini, mai ales când merg pe leșie de pe propriul lor teritoriu. Toți câinii se simt protejați de propriul lor gazon și nu pot fi întâmpinați un câine ciudat în curtea ta. Acea agresiune teritorială crește pe măsură ce se maturizează catelul, iar câinii adolescenți ar putea avea nevoie să învețe cum să-și gestioneze instinctul de protecție.

Predarea animalului de companie agresiv de câine

Ridicându-se și deținând un catelus mic în brațe provoacă adesea câini mai mari sari pentru a ajunge la micul. Este de fapt mai sigură pentru tine să păstrezi cele patru picioare ale câinelui mic pe podea. Trenorii de câini recomandă predarea animalului de companie agresiv un nou mod de a reacționa prin sprijinirea acestuia să asocieze prezența celuilalt câine cu un beneficiu. Iată ce puteți face.

Asigurați-vă că catelul dvs. acceptă și acordă atenție Controlul lesa. Un guler cu cataramă plat și o leșie, un halter de cap ca liderul blând sau un ham de corp, cum ar fi hamul senzațional, sunt ideale.

Învățați cu gusturi gustoase

Înainte de a începe plimbarea, umpleți buzunarele cu cel mai gustos, cel mai gustos tratat pe care îl puteți găsi. Liverwurst funcționează bine, sau vezi dacă catelul tău îi place pisicile de pisică. Împingeți-le în mici bucăți, deci aveți o aprovizionare mare. Este nevoie doar de un gust - nu o gură - pentru a schimba atitudinea catelului de la agresiune la așteptările gustoase.

Păstrați leșia liberă, deoarece o prindere strânsă comunică stresul și poate face ca câinele să se simtă și mai agresiv. Când vedeți primul câine la plimbare, utilizați o voce fericită de înaltă calitate pentru a spune: "Este un câine cookie!"Și imediat împingeți un tratat mirositor chiar în fața nasului. Continuați să repetați fraza în vocea fericită, hrănindu-vă că catelul tău tratează atâta timp cât celălalt câine rămâne în vedere.

Așteptați că catelul dvs. să acționeze confuz, mârâit sau devine agresiv. Dar ei ar trebui să accepte în cele din urmă tratamentul. Continuați să utilizați fraza Singsong și să oferiți o bonanza de tratamente (cinci sau șase la rând) ori de câte ori vedeți un câine. Care vă ajută pe catelul să asocieze prezența celuilalt Canine cu lucruri bune doar pentru el.

Pentru puii care continuă să moară și să ignore tratamentul, păstrați-l sub nas. Odată ce îi acordă atenție (de când celălalt câine a rămas), stai la tratament, închideți-l în pumnul dvs. și faceți o mare producție de ao pune înapoi în buzunar. Puppy-ul tău trebuie să înțeleagă că a suflat-o mare, a avut șansa și a lăungit și a bătut și a mârâit în schimb, așa că nu primește nimic.

Când celălalt câine pleacă, deci ar trebui să se trateze

Înainte de mult va învăța că controlează dacă primește tratamentul sau nu. El are o alegere să se mîneze și să se scurgă și să nu se trateze (și nu ajunge niciodată la acel câine ciudat oricum!) sau ignorați celălalt câine și plătiți pentru a fi bine. Cele mai multe pui sunt inteligente și în curând decid să fie plătite.

În cele din urmă, catelul dvs. vă va privi chiar și pentru a vă trata înainte de a avea o șansă să vă scufundați într-un buzunar. Va anticipa tratamentul. Urmăriți-l să vadă alți câini și apoi să vă uitați la o recompensă. Scopul este ca vederea unei alte canini care obișnuia să declanșeze agresiunea în loc să se transforme în declanșarea așteptării trataților. Făcută cu constanță, cățeluile de câine de o singură dată pot merge în cele din urmă cu nerăbdare pe plimbări și se uită în jur pentru a găsi un "câine cookie" pentru a obține buniete.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy leash agresiune față de alți câini