Rivalitatea fraților între câini

Bassets așteaptă ..

Este distractiv să te gândești la Angst Pet-to-Pet ca Rivalitate Sibling, dar Puppy agresiune poate fi serios. Ne îndoim că părinții copiilor cu doi picioare au pus o campanie de teroare dinți-și-gheare. Din păcate, animalele de companie se confruntă cu vătămări grave dacă agresiunea cățelușului iese din mână.

Mai des, comportamentul este pur și simplu o concurență sănătoasă. În ceea ce privește evoluția, competiția a oferit o cale de a câștiga cel mai mult "câștigător". Prin urmare, rivalitatea ar putea fi considerată un mecanism normal de supraviețuire.

Câte chestiuni?

Animalele de companie pot concura, dar încă se înțeleg bine în cea mai mare parte. Cu cât aveți mai multe animale de companie pe care le aveți, cu atât mai mari șansele de rivalitate PET ieșesc din mână. Este un număr de numere - două animale de companie, de obicei, iubesc, cum ar fi sau cel puțin să învețe să tolereze reciproc. Aceasta este situația din casa mea, unde magic-câine ar dori să fie prietenii și Seren-Kitty păstrează "Interloper" în linie. Trei animale de companie se pot înțelege, dar de multe ori creează un animal ciudat care este agresat. Patru sau mai multe animale de companie garantează practic probleme serioase care necesită gestionare.

Teritoriul, personalitatea și resursele

Teritoriul, personalitatea și resursele influențează dacă conflictele de rivalitate se dezvoltă sau nu. Cel mai important teritoriu pentru un animal de companie este tu (proprietarul). Asta este măgulitor să gândească cât de mult Puii te iubesc. Accesul la atenția dumneavoastră poate fi un biggie. Magia devine destul de bug-bug ori de câte ori seren cere timpul. Litigiile teritoriale apar, de obicei, asupra argumentelor privind resursele limitate (alimente, jucării, Cutie de gunoi, paturi și multe altele). Seren arată până la cușcă doar atunci când știe magia doar a finalizat un gust.

Personalitățile de companie complementare pot păstra pacea, cu un animal de companie încrezător, care nu este contestat de o personalitate PET. Alegeți pui compatibili pentru a preveni problemele pe drum și apoi introduceți-le în mod corespunzător.

Dar două tipuri de "câine de top" Wannabe, care susțin cine se ocupă sau un animal de companie se potrivește cu a în scădere violet Tipul poate fi mizeria cu care să trăiască. Mulțumim bunăvoința, în casa mea câinele știe și acceptă că pisica este responsabilă - dar asta nu-și oprește tachinarea, la fel ca un frate mic uman pesters sora mare.

Rasa animalelor, sexul și statutul sexual. Cele mai grave probleme par să apară de la animalele de același sex și de același specie. Adică, doi câini de fată sau doi câini de băiat (sau două pisici de sex feminin sau pisici masculine) par să pună capete cel mai des. Neutering ajută la nivelul câmpului de joc și reduce stresul hormonal care poate provoca rivalități.

Socializarea este vitală

Când animalele de companie sunt bine Socializat La alte specii, relațiile de câine-pisică au cea mai mică rivalitate deoarece concurează mai ales pentru diferite resurse (jucării diferite, toalete și paturi). Câinii bine ajustați, de asemenea, tind să se înțeleagă. Rivalitatea cat-to-pisică care are ca rezultat agresiunea de felină este cea mai comună, mai ales atunci când o nouă pisică intră într-o casă și un teritoriu al lui Kitty rezident.

Ce arata rivalitatea catelusului catelus?

Există o serie de comportamente care apar din rivalitatea / concurența de companie. Ne gândim la rivalitățile PET ca fiind lovind-o-out-out lupte- și cele care se pot întâmpla, dar numai când a trecut prea departe! Cele mai multe dintre aceste comportamente sunt atât de subtile, că proprietarii nu pot înțelege laba catelului plasată pe o jucărie - sau piciorul dvs. - care pretinde dreptul de proprietate.

Proprietarii ar trebui să devină preocupați de rivalitatea PET dacă / când comportamentele provoacă temeri și / sau riscuri fizice ale celorlalte animale de companie. Animalele de companie se pot răsfăța în comportamente de joc care ar putea fi confundate cu agresiunea. Veți ști că este jocul când ambele părți se întorc mai mult, mai degrabă decât să se ascundă sau să fugă de întâlniri. Câinii se referă la semnal cu comportamente exagerate (de exemplu, arcul de joc), și poate plânge și mârâit și coaja în timpul jocului. Pisicile joacă în tăcere - astfel vocalizări de la o companie de companie medie.

Animalele de companie nu joacă corect

Lumea câinilor nu este o democrație. Va fi un animal de companie care iese pe partea de sus - că câștigătorul poate fi diferit de camera la cameră. Sau un câine poate numi fotografii în curtea din spate, în timp ce pisica reglementează rootul în dormitorul tău. Forțând animalele de companie să fie corecte, sau să le trateze în mod egal, poate face mai rău concurență. Dacă câinii din casă știu că regele ar trebui să câștige, dar proprietarul continuă să arunce cursa spre Wimpy, atunci regele trebuie să-și dubleze eforturile pentru a arăta că este adevăratul câștigător. Iată trei pași importanți pentru păstrarea rivalității fratelui la Bay în casa dvs

  1. Recunoaște cine ar trebui să fie "rege" și să-l susțină. De obicei, acesta este cel mai vechi și / sau animat care a fost în casă cel mai lung, cel mai sănătos animal de companie, sau (într-o casă de câine / pisică) pisica. Hrăniți mai întâi regele, jucați mai întâi cu el, permiteți accesul la cele mai bune locuri (cum ar fi poala dvs.) și, în general, lăsați-i pe celălalt animal să cunoască regulile regelui. Apoi, acordați o atenție deosebită lui Wimppy când regele nu este în jur pentru a vedea sau obiectul. Magia devine timp special în afara, plus plimbările cu mașina pe care SEREN nu le primește - dar ea putea să-și pasă mai puțin. În casă, totuși, primește prioritate.
  2. În al doilea rând, creați o casă de o mulțime. Aceasta înseamnă că furnizați mai multe resurse, astfel încât animalele de companie nu au niciun motiv să se susțină peste osul sau mingea unică.
  3. În al treilea rând, dacă aveți o situație periculoasă și ați avut deja sau vă temeți că vătămarea fizică se poate întâmpla, obțineți ajutor profesional! Animalele mai lungi "practică" un comportament (chiar și rău) cu cât este mai mult timp necesar pentru a schimba modelul. Behaviori veterinari, formatori de câini și consultanții comportamentului animalelor cu experiență în dinamică au expertiza de a oferi ajutor foarte specific bazat pe circumstanțele individuale ale animalelor de companie.

Aflați mai multe despre gelozia catelului și ce ar putea fi Agresivitatea Alianței.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rivalitatea fraților între câini