Cele mai bune 10 cele mai frecvente ingrediente alimentare pentru câini de casă

Hrana pentru câini de casă devine foarte mult Metoda populară pentru hrănirea tovarășilor canini. Unii proprietari doresc să ofere o nutriție de cea mai bună calitate, în timp ce alții folosesc o dietă de casă pentru a ajuta la anumite condiții de sănătate. Oricum, Cele mai comune ingrediente alimentare pentru câini sunt ușor accesibile, accesibile și oferă câteva beneficii cu adevărat uimitoare pentru sănătate.

Acestea sunt doar ingredientele pe care le folosesc cel mai mult, dar nu sunt singurele ingrediente nutritive care sunt sănătoase pentru câinii noștri. Câinele dvs. nu poate chiar ca unele dintre aceste ingrediente, astfel încât lista dvs. ar putea ajunge să fie complet diferită de a mea.

Gătitul hărțuirii câinilor de gătit este o modalitate ușoară de a adăuga o nutriție suplimentară la alimentele puilor, dar este, de asemenea, o modalitate bună de a oferi mese atrăgătoare pentru mâncătorii pretențioși. Păstrați preferințele câinelui în minte. Dacă nu-i plac unele dintre ingredientele din această listă, faceți unele cercetări pentru a căuta în mod egal înlocuitor sănătos.

Cele mai bune 10 cele mai frecvente ingrediente alimentare pentru câini de casă

Cele mai bune 10 cele mai frecvente ingrediente alimentare pentru câini de casă

1. Carne de mușchi

Carnea este o alegere evidentă ca primul lucru pe lista mea de cele mai bune ingrediente alimentare pentru câini. Carnea musculară reprezintă întotdeauna cea mai mare parte a meselor câinilor mei. În timp ce unii proprietari de animale de companie cred că un câine poate fi sănătos pe a Dieta vegetariană, Eu aleg să-mi hrănesc câinii o dietă mai aliniată cu cea a strămoșilor lor.

Cel mai Experții sunt de acord că o rețetă alimentară echilibrată pentru câini de casă ar trebui să includă Cel puțin 25% - 50% carne. Acest lucru va depinde, de asemenea, de tipul exact și de graba din carne, vârsta și starea câinelui, iar celelalte ingrediente din rețetă.

Carnea servește, de asemenea, ca cea mai bună sursă de aminoacizi pentru câini. Aminoacizi esențiali că câinii cer de la ingrediente alimentare pentru câini includ:

  • arginină
  • leucină
  • izoleucină
  • lizină
  • valină
  • histidină
  • metionină
  • Fenilalanină
  • treonină
  • tryptofan

2. Carne de organe

Carne de organeCarnea de organe este uitată uneori de proprietarii de animale de companie, dar este de fapt  cel mai nutritiv ingredient pe care îl puteți include în mesele câinelui tău. Este mai densă decât carnea musculară, motiv pentru care este unul dintre cele mai frecvente ingrediente de hrană pentru câini. Unele carne de organe de înaltă calitate, cum ar fi rinichii, inima și ficatul, sunt, de asemenea, adesea mai ieftin decât carnea musculară.

Când săriți Meats de organe, Va trebui să depuneți mâncarea de casă a câinelui cu suplimente mai artificiale pentru a crea o masă bine echilibrată. Proteina deoparte, carnea de organe va furniza, de asemenea, pooch-ul cu cele mai esențiale vitamine și minerale, inclusiv fier, vitamine b și folat.

Cele mai bune carne de organe pentru câini pot include:

  • Ficat: Un organ "detox", acesta este multivitamina nativitaminei.
  • Limbă: Din punct de vedere tehnic, o carne musculară, este plină de grăsimi sănătoase.
  • Inima: O sursă foarte slabă de proteine.
  • Rinichi: O altă sursă bună de proteine ​​și vitamine.
  • Creier: Este bogat în acizi grași omega-3.
  • SweetBreads: Fabricat din glanda timus și pancreas, sunt foarte nutritive.
  • Măruntaie: Textura sa chewy nu poate fi întotdeauna plăcută de câini, dar merită încercată.

Echilibrul este esențial când vine vorba de adăugarea de carne de organe la alimentele câinelui dvs., deoarece este posibil să includeți prea mult în dieta lui Fido. De exemplu, dacă utilizați ficat, nu ar trebui să facă mai mult de 10% din dietă, deoarece carnea hepatică este foarte bogată. De asemenea, inimile de carne de vită nu ar trebui să facă mai mult de 5% din rețetă, deoarece sunt, de asemenea, destul de nutritive.

Rasa exactă, vârsta și starea câinelui sunt variabile importante care trebuie luate în considerare atunci când decideți cât de multă carne de organe include în dieta sa. Cel mai bun lucru de făcut este să lucrați cu un expert nutrițional canin pentru a crea rețete care vor satisface nevoile individuale ale câinelui.

LEGATE DE: Calculator de rețetă pentru câini de casă

3. Dovleac

Dovlecii sunt de fapt incredibil de hrănitoare, cu relativ câteva calorii și o cantitate imensă de vitamine, antioxidanți și minerale. O servire de 1 cană de dovleac conține:

Calorii: 49Dovleac
Carbohidrați: 12 grame
Fibră: 3 grame
Proteină: 2 grame

Vitamina K
Vitamina C
Potasiu
Cupru, mangan și riboflavină
Vitamina E
Fier
Folate
Niacin, acid pantotenic, vitamina B6 și tiamină

Ajutoarele de dovleac în digestie și ajută la menținerea scaunului câinelui regulat și solid. Este un ingredient ideal pentru animalele de companie cu A stomac sensibil sau câinii care își recâștigau un apetit după ce sunt bolnavi. Majoritatea nutriționistilor canine recomandă, de asemenea, adăugarea de dovleac pentru a ajuta un câine să piardă în greutate.

4. Afine

Afinele sunt pline de umplutură nutriție, Și acestea sunt unele dintre cele mai esențiale vitamine și minerale găsite în acest superfood:

  • Antioxidanți
  • AfineSiliciu
  • Vitamina A
  • Complexul de vitamina B
  • Vitamina C
  • Vitamina E
  • Vitamina K
  • Seleniu
  • Zinc
  • Fier

niste studiile au aratat că în cazul câinilor de lucru, în special, hrănirea afinelor poate ajuta la prevenirea daunelor oxidative, care rezultă din exerciții fizice intense. Ableberries s-au dovedit a repara deteriorarea celulelor la om și canini, iar ei este, de asemenea, cercetarea lor legată de ei Controlul zahărului din sânge.

5. Brocoli

Broccoli face o gustare mare de calorii pentru canini, care este doar unul dintre motivele pentru care face lista mea de cele mai comune ingrediente alimentare de caine. Este, de asemenea, ridicat în fibră, care ajută la sănătatea digestivă.

Mulți oameni nu își dau seama că broccoli este, de asemenea, o sursă bună de vitamina C. Cu toate acestea, trebuie, de asemenea, să limitați cantitatea de broccoli pe care o hrăniți, deoarece prea mult ar putea provoca iritații gastrice la câinii cu o burtă sensibilă.

6. Spanac

Spanacul este o altă legumă mare pentru a adăuga mese gătite de casă. Acesta conține o mulțime de vitamine, inclusiv A, B, C și K. De asemenea, conține fier, beta-caroten și antioxidanți.

Acest superfood canin sa dovedit a avea Proprietăți de luptă împotriva cancerului. De asemenea, ajută la sănătatea osoasă și inimă, precum și în sprijinul sistemului imunitar. Spanacul este ușor de găsit în aproape orice magazin alimentar și este foarte ieftin.

7. Cartof dulce

Cele mai comune ingrediente alimentare pentru câiniCartofi dulci nu sunt doar unul dintre cele mai frecvente ingrediente alimentare pentru câini pe care le folosesc, ele sunt, de asemenea, una dintre cele mai versatile. Am adăugat cartofi dulci la rețete de mâncare pentru câini, să le deshidrați să facă chews ieftin și sănătos și să le adauge ca un topper de mâncare pentru a ispiti puii mei să mănânce când nu vor.

Înalt în fibră dietetică, cartofii dulci sunt excelenți pentru sănătatea digestivă. Ele sunt, de asemenea, scăzute în grăsimi, care este unul dintre principalele motive pe care le folosesc ca tratamente. Cartofi dulci conțin, de asemenea, antioxidanți, beta-caroten și vitamine A și C.

REŢETĂ: Cartofi de cartofi dulci pentru câini

8. Ulei de pește

Uleiul de pește este foarte atrăgător pentru majoritatea câinilor, datorită mirosului său puternic. În timp ce majoritatea proprietarilor de animale de companie știu că ajutoarele de petrol de pește în sănătatea pielii și a hainei, ei nu înțeleg toate beneficiile acestui ingredient alimentar pentru câini de casă benefică.

Principalul ingredient responsabil pentru beneficiile puternice ale uleiului de pește este acidul gras de omega-3 esențial. Omega-3 sunt realizate din două forme de acid lung numite Epa și DHA. EPA și DHA sunt responsabili pentru a beneficia de funcția creierului câinelui, ajutând sănătatea ochilor și mult mai mult. De exemplu, DHA este una dintre blocurile de construcție pentru țesuturile din creier și retina ochiului.

Studiile arată că uleiul de pește poate ajuta la sănătatea creierului, rinichilor, inimii și sistemului imunitar. De asemenea, poate ajuta la artrita și alte probleme comune. În articolul nostru despre Cel mai bun ulei de pește pentru câini, veți afla, de asemenea, despre uleiul de pește, ajutând câinii care se recuperează de la cancer.

9. Iaurt simplu

Iaurt simpluIaurtul simplu este unul dintre cele mai frecvente ingrediente alimentare de câine pe care le folosesc. În lunile de vară, chiar l-am înghețat în tăvi de cube de gheață pentru a da câinilor mei ca o gustare. Este o sursă naturală de probiotice, care îmbunătățesc sănătatea lui Gut. Ajutoarele adecvate pentru sănătate în sănătatea și bunăstarea generală a Pooch.

Iaurtul este, de asemenea, o mare sursă de proteine ​​și calciu. Doar amintiți-vă să stați departe de iaurturile aromate, deoarece au ingrediente artificiale și îndulcitori care nu sunt bune pentru câinele dvs.

10. Miere crudă

Am scris un întreg articol cu ​​privire la beneficiile Miere crudă pentru câini. Tu doar să te asiguri că primești miere locală, pentru că albinele lasă polen în spatele mierei. Dacă primiți miere făcută într-o regiune diferită, va avea polen din acea regiune. Când vine vorba de miere crudă, cu atât mai mult locale, cu atât mai bine!

Mierea brută poate ajuta la ameliorarea alergiilor de mediu, tratați problemele respiratorii și îmbunătățirea digestiei. Motivul pe care îl folosesc ca fiind unul dintre cele mai frecvente ingrediente alimentare pentru animale pentru animalele mele de companie este că mierea brută are, de asemenea, proprietăți anti-bacteriene și anti-virale naturale.

Citiți următorul: 4 ingrediente periculoase (conform studiilor) utilizate în mod obișnuit în alimentele de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune 10 cele mai frecvente ingrediente alimentare pentru câini de casă