Rețetă: mâncăruri sănătoase pentru câini de casă

Cel mai bun lucru despre a-ți face propria ta Mâncarea de câine este că puteți adăuga ingrediente sau puteți face înlocuiri care se potrivesc nevoilor unice de nutriție unice ale câinelui. Puteți selecta fiecare ingredient pentru a vă asigura că utilizați alimentele de cea mai bună calitate pentru a vă hrăni pupa. Acest sănătoase homemade de casă Rețeta este făcută cu unele superfood-uri canine pentru a vă menține animalul de companie în partea de sus a sănătății.

Hrana pentru câini de casă este complet personalizabilă, care este lucrul meu preferat despre asta. De exemplu, această rețetă de mâncare sănătoasă de casă este făcută cu pui. Cu toate acestea, dacă puiul dvs. este alergic la pui sau preferă o altă sursă de proteine, puteți înlocui un ingredient diferit.

O rețetă bună de casă sănătoasăLa fel ca tine, câinele tău nu se bucură să mănânce aceeași masă după masă timp de zile la sfârșit. Făcând alimente de casă vă permite să oferiți câinelui dvs. o varietate de surse de proteine, legume, fructe și alte ingrediente nutritive. Doar fii sigur Substituțiile sunt prietenoase câinilor.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că cumpărați cele mai bune ingrediente de calitate pe care le puteți permite. Ingredientele pe care le achiziționați ar trebui să fie organice, toate-naturale și / sau fără GMO. Ar trebui să utilizați numai alimente întregi care sunt fără ingrediente artificiale sau conservanți nocivi.

Ingredientele de calitate superioară pe care le achiziționați, cu atât vor fi mai sănătoase mâncarea de câini de casă. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru sănătatea animalului dvs. de companie este acela de a-i oferi o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional, sănătoasă.

LEGATE DE: Cele mai bune 10 cele mai frecvente ingrediente alimentare pentru câini de casă

Protecția sănătoasă a câinilor de casă

Sănătoase homemade de casă

Ingrediente

  • 1 lire organic, piept de pui liber (dezosat și fără piele)
  • 1 cană quinoa organică
  • 3 cești de kale organice (tocate)
  • 1.5 cesti de fasole verde organic (tocat)
  • 2 Zucchinis organic mediu (tăiat)

Directii

Tăiați puiul în benzi subțiri și marchează benzi într-o tigaie adâncă. Gatiti quinoa conform instructiunilor de pe pachet. Quinoa este o superfood Pentru câinii care sunt ambalați cu mangan, fosfor și alte substanțe nutritive importante. Este, de asemenea, în mod natural fără gluten.

Sănătoase homemade de casăOdată ce puiul și quinoaul sunt terminate gătitul, adăugați legume și quinoa la pui. Acoperă și se prăjește până când legumele sunt bine gătite.

Acesta este un Rețetă limitată a ingredientului, Deci, este o opțiune bună pentru câinii care au sensibilități sau alergii. După cum am menționat, puteți face și substituții dacă câinele dvs. preferă alte legume sau o altă sursă de proteine.

 Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 ceasca de alimente pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală. Această recomandare este pentru 2 porții pe zi. Rețineți că câinii mai activi pot avea nevoie de mai multe calorii decât acest lucru, în timp ce câinii lazier nu pot avea nevoie de cât mai multe.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile. De asemenea, puteți face acest lucru sănătos pentru câini de casă în vrac și puteți să-l păstrați într-un container etanș pentru până la 2 luni.

Citiți următorul: 12 cele mai frecvente întrebări pe care le-am întrebat despre hrana pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: mâncăruri sănătoase pentru câini de casă