Nuttro eliberează două noi linii alimentare pentru câini

Nuttro eliberează două noi linii alimentare pentru câini

Proprietarii de câini devin din ce în ce mai sceptici cu privire la ingredientele din alimentele lor de câine. Cu toate reamintele recente și multe ingrediente provenite din alte țări, părinții de companie nu știu ce companie pot avea încredere și pe care nu le pot. Proprietarii de câini doresc mâncare care include o nutriție onestă, naturală, fără culori artificiale sau arome. De aceea Nutro marca eliberează două noi linii alimentare pentru câini.

Nuttro a fost lider în industria alimentară pentru animale de companie de aproape 100 de ani. Ambele linii alimentare noi de câine conțin sincer provenite ingrediente care va oferi caninine cu o nutriție naturală de înaltă calitate. Keith Danoff, director de marketing pentru marca Nuttro de la Mars Petcare, spune că marca înțelege ce proprietarii de animale de companie caută în hrana de câine și Nuttro o oferă, de la o sursă de ingredient cinstit la verificări de siguranță multiple.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Produsele companiei sunt produse în u.S. facilități și ei efectuează peste 600 de ani Verificări de calitate in fiecare zi. Împreună cu cele două noi produse, Nuttro lansează o nouă campanie publicitară pentru a consolida că marca dezvăluie întregul adevăr despre alimentele lor și că consumatorii pot avea încredere în ei 100%.

Nuttro eliberează două noi linii alimentare pentru câini

Primul dintre linii noi este recolta lui Nuttro Farm, pe care compania le susține că îi va permite părinților de companie să vadă diferența în mâncarea animalelor de companie cu ochii lor. După cum spune sloganul liniei, se pare că fructele și legumele reale nu au nevoie de nici o culoare adăugată."Rețeta utilizează fructe și legume crescute de ferme, care sunt recoltate la momentul corect și apoi li se usucă pentru a se bloca în substanțele nutritive cheie pe care le oferă.

LEGATE DE: Dog Food Advisor Review - Este de încredere?

Recolta lui Nuttro Farm include ingrediente cum ar fi mazăre, cartofi dulci, mere, afine și fasole verde. Carnea reală este, de asemenea, primul ingredient. Ei folosesc miel real, pui sau somon ca ingredient numărul unu într-un amestec cu trei proteine. De asemenea, este fortificată cu boabe întregi de 100% pentru energia susținută și digestia sănătoasă. Grăsimile și uleiurile naturale sunt, de asemenea, încorporate în rețetă pentru a vă oferi animalul cu un a Piele sanatoasa și haina.

Cealaltă linie nouă se numește rotații nutro. În mod normal, tranzițiile adecvate de alimente durează aproximativ o săptămână, însă rotațiile nutro permite tranziții fără efort între saci, astfel încât animalul dvs. de companie să se bucure de un mic varietate în dieta lor. Fiecare dintre cele trei arome conține cinci ingrediente premium, unice care se completează reciproc cu profile consistente de grăsimi, fibre și proteine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Nuttro eliberează două noi linii alimentare pentru câini