Calculator de rețetă pentru câini de casă

Furnizarea de alimente proaspete, de casă pentru câinele dvs este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru sănătatea și bunăstarea sa. Ori de câte ori proprietarii de animale de companie se bazează pe acest subiect cu mine, adesea aduc cât de greu poate fi. Da, crearea de rețete pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinelui dvs. poate fi o provocare. Dar, acest calculator de casă pentru câini de casă va face procesul puțin mai ușor.

Mulți proprietari de animale de companie cred că își pot hrăni câinele aceeași cantitate de hrană pentru casă, așa cum este recomandată de vechiul lor brand comercial Kibble. Care nu ar putea fi mai greșit! Hrană pentru câini de casă este mai dentracy dependenți decât majoritatea alimentelor comerciale. Acest lucru înseamnă că câinele dvs. nu va avea nevoie atât de mult pentru a obține aceleași beneficii nutriționale.

De asemenea, am auzit că proprietarii de animale de companie împărtășesc dezinformarea despre vizionarea greutății câinelui și ajustarea dimensiunilor de servire corespunzătoare. Dacă câinele câștigă greutate, diminuează dimensiunea de servire. Dacă pierderea în greutate, creșteți dimensiunea de servire.

GRESIT!

Calculatorul meu de rețetă pentru câini de casăConsecințele hrănirii câinelui dvs. prea multă mâncare sunt evidente. El va deveni obez, care ar putea duce la o mulțime de alte stări de sănătate cum ar fi diabetul, probleme comune, anumite tipuri de cancer și probleme de inimă și respiratorii.

Știați că hrănirea câinelui dvs. prea multă alimentație poate duce, de asemenea, la toxicitatea nutrienților? În cazul nutriției, prea mult dintr-un lucru bun ar putea fi foarte rău! De exemplu, vitamina O toxicitate poate provoca spursuri osoase, letargie, constipație, rigiditate și limpede.

Pe de altă parte, dacă nu vă hrănești destul de câine, ar putea deveniți deficit de nutrienți destul de repede. Dacă nu vă dați seama că câinele dvs. nu primește substanțele nutritive adecvate, el poate deveni slab și organele lui ar putea începe să eșueze. În cele din urmă, deficiența nutrienților poate duce la moarte dacă nu este corectată.

Pe scurt, este crucial să discutați un comutator în nutriția câinelui dvs. cu medicul veterinar. Este, de asemenea, important să utilizați acest calculator de rețetă alimentar pentru câini de casă ca îndrumare pentru a imagina cât de mult hrana pentru a alimenta Fido la fiecare servire.

Calculator de rețetă pentru câini de casă

Calculatorul de rețete alimente pentru câini de casă

Primul lucru pe care va trebui să-l faceți atunci când urmăriți un calculator de rețetă pentru câini de casă este să vă dați seama de animalul de companie Cerințe zilnice de energie (der). Aceasta este cantitatea de energie (numită și calorii) că corpul câinelui arde într-o zi obișnuită.

Înainte de a găsi der, va trebui să găsiți Fido`s Restul cerinței de energie (RER).RER este energia pe care Pooch dvs. trebuie să efectueze funcții esențiale corporale, cum ar fi funcțiile cardiace, funcțiile creierului, digestia și respirația.

Pentru a găsi câinele dvs. RER, va trebui să multiplicați greutatea corporală în kilograme ridicate la puterea 3/4 cu 70. În formularul de ecuație pare:

70 (greutate corporală în kg. ^.75)

Să aruncăm o privire la un exemplu. Dacă câinele dvs. cântărește 53 de lire sterline, care convertește la 24 kg. Acum, ridicați 24 la .75 puterea și primiți 11.2 (rotunjite la cea mai apropiată zecea). Ultimul pas este multiplu 70 x 11.2, care este egal cu 784. Un câine de 53 de lire sterline este de 784.

Odată ce vă dați seama de RER, puteți trece la der. Aceasta devine puțin mai plină. Pentru a găsi der, va trebui să mai multiple pe un anumit factor care îndeplinește descrierea Fido.

Conform Centrul Medical al Universității de Stat din Ohio, Acestea sunt factorii pe care le puteți alege de la:

Adult pentru adulți = 1.6 x rer
Adult intact = 1.8 x rer
Inactivă / obeză predispusă = 1.2-1.4 x rear
Pierdere în greutate = 1.0 x RER pentru greutatea ideală
Creștere în greutate = 1.2-1.8 x RER pentru greutatea ideală
Active, câini de lucru = 2.0-5.0 x rer
Puppy 0-4 luni = 3.0 x rer
Catelus 4 luni la adult = 2.0 x rer

Amintiți-vă, acestea sunt doar estimări. Ele pot varia în funcție de 50%, deci trebuie să înțelegeți că aceste numere sunt doar un punct de plecare general. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să discutați dieta de hrană pentru câini cu medicul veterinar sau un nutriționist canin care vă poate ajuta să înțelegeți mai bine nevoile calorice ale câinelui dvs.

Citiți următorul: Cum se vor afecta anotimpurile nevoilor dietetice ale câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Calculator de rețetă pentru câini de casă