15 Site-uri de rețetă alimentară pentru câini de casă mare

Așa că ați făcut cercetările dvs., ați analizat argumentele pro și contra și ați luat decizia dvs. Sunteți gata să începeți să gătiți pentru câinele dvs. Poate că nu sunteți creativi în bucătărie, sau pur și simplu nu doriți să vă faceți griji dacă câinele dvs. ar trebui să mănânce cu adevărat ingredientele pe care le-ați adăugat, indiferent de motiv, aici sunt cele mai bune site-uri web pentru rețetele sănătoase, gustoase. Obțineți ideile dvs. de la oamenii care au făcut-o afacerea pentru a vă asigura că membrul familiei dvs. cu patru picioare obține cele mai bune în mese gătite la domiciliu.

0. Top sfaturi de câine

rum.gocrazyx.info

După cum se așteaptă, mergeți fără a spune: aici pe sfaturi de câine de vârf, avem literalmente sute de rețete de alimente pentru câini Cu videoclipuri și fotografii - cea mai mare bază de date de pe Internet. Varietatea de rețete includ mese echilibrate, aleatoare pentru a vă alimenta animalul cu ocazia, rețete pentru sănătatea câinilor și o grămadă.

1. Întregul jurnal de câini

întregul jurnal.COM

Nu numai că acest site vă oferă rețete mari pentru câinele dvs., vă oferă, de asemenea, informații nutriționale în cazul în care doriți să faceți încă unele dintre propriile dvs. rețete originale. Făcând decizia de a reveni la magazin cumpărat alimente? Acest site vă va spune că alimentele procesate sunt cele mai bune.

2. Vulpele mici

thelittlefoxes.net

Acest site este o multitudine de informații. Este posibil să nu fie "profesionist" pus împreună, dar acest lucru nu este nici un motiv să-l ignore. Are o mulțime de rețete cu diferite ingrediente în cazul în care doriți să oferiți varietatea dvs. de pooch. De asemenea, are rețete pentru canini care suferă de alergii alimentare. Dacă bebelușul tău este bolnav, nu-ți face griji, are o rețetă pentru asta, de asemenea.

3. scoarța

Thebark.COM

Trageți în sus acest site și veți obține tone de rețete - pagini și pagini. Ei au contribuabili diferiți, astfel încât să fiți sigur că veți găsi o varietate. Acest site are Homemade tratați rețetele, Rețete de gustare, precum și mese pline de crock-oală. Ca un tratament suplimentar, acesta are rețete care pot fi făcute de faptul că dvs. și membrul familiei dvs. de familie se vor bucura.

4. Câine de referință

dogreference.COM

Doriți să mergeți simplu? Acest site are o mulțime de rețete simple pentru tratamentele de câine și mese - unele cu doar trei ingrediente. În timp ce căutați pe aceștia, puteți găsi și o multitudine de ghiduri, de la leșia de antrenament pe pooch sau cum să-ți faci propriile jucării de câine.

5. Sojos

Sojos.COM

Dacă doriți toate avantajele unui hrană pentru câini de casă fără hassle, opriți-vă de acest site. Ei au mese complete prin înghețare pe care le vând, dar au și kituri pe care le puteți cumpăra unde adăugați carnea sau alte ingrediente pe care le puteți obține mai ieftine. Nu vreau să merg totul? De asemenea, au gustări naturale.

6. Farma Fiasco

Fiascofarm.COM

De asemenea, cunoscut sub numele de plantele lui Molly, acest site are o mulțime de naturale și Remedii pe bază de plante pentru câini. Aceste remedii și rețete au fost testate pe propriul câine al proprietarului site-ului. Nu numai că veți găsi rețete nutritive, ci o bogăție de alte informații, cum ar fi repellantii naturale de purici și nevoile calorice ale câinilor.

7. Crashers de bani

Moneycraers.COM

Da, acesta este un site de economisire a banilor, nu un site de câine. Face această listă deoarece are articole despre cum să economisiți bani pentru a face alimente pentru câini și câini tratați la domiciliu. Acest nenorocit cum să ghidezi includ rețete delicioase pentru pooch-ul tău. Trecerea la hrană pentru câini de casă nu trebuie să fie scumpă - acest site vă arată cum să faceți acest lucru.

8. Alimente.COM

alimente.COM

Nu numai că puteți găsi retete pe acest site, dar puteți găsi rețete canine de asemenea. Acest site se bazează pe observațiile utilizatorilor, astfel încât veți găsi o varietate de lucruri. Împreună cu acele varietăți sunt tone de comentarii despre cum a funcționat pentru câinii de zi cu zi ca a ta. Dacă oamenii au fugit în necazuri, ei comentează, de asemenea, substituții pe care le-au făcut. Este un site minunat pentru nu numai rețete, ci pentru recenzii.

9. Câine de câine

dogtime.COM

Acest site are atât de multe informații. Adesea o folosesc atunci când cercetăm articole. Editorii acestui site permit depunerea cititorilor, astfel încât lista lor de rețete crește în mod constant. Membru de familie cu patru picioare nu se va plictisi niciodată cu o mare varietate de mese și tratează că puteți găsi pe acest site.

10. Rețete 4 câini gourmet

recite4gousedogs.COM

După cum puteți spune cu ușurință de numele site-ului, acesta este locul pentru a merge pentru rețete. De asemenea, are o mulțime de informații utile despre ce alimente sunt bune, ce alimente sunt rele, nevoi nutriționale și de dimensiuni de servire. Aceasta este o vizibilitate dacă doriți în cele din urmă să ramificați pentru a vă face propriile rețete de casă pentru câini de casă.

11. Toate rețetele

alunecipes.COM

Când faceți clic pe acest link, vă veți vedea cu adevărat "toate rețetele", chiar și cele pentru câini. Ei au tone de rețete revizuite de utilizator pe mese și tratamente. Este similar cu Pinterest, dar doar pentru alimente. Asta înseamnă că există lucruri noi care sunt împărtășite zilnic. Acesta este un site minunat pentru găsirea de mâncare distractivă cum ar fi prăjiturile de ziua de naștere, tratate congelate și mese delicioase.

12. Homosexual de casă

Homemadogdogfood.COM

Acesta este un alt site cu un nume care spune totul. Împreună cu rețete mari, au o secție convenabilă DOS și DONS pentru începători. Puteți găsi o varietate de alimente brute și diete alimentare gătite în paginile acestui site. Dacă într-adevăr doriți să intrați în știință, ei au postări cu privire la modul în care funcționează digestia câinelui dvs., cum dieta poate afecta sistemul imunitar al puilor și alte articole utile și cunoștințe.

13. La naiba delicioasă

Dispruderă.net

Un alt loc de mâncare care a ramificat în nutriție canină, acest loc are o mulțime de rețete simple pentru animalul tău. Indiferent dacă preferați metoda "Crock-Pot și Freeze" sau gătitul zilnic, există ceva pe acest site pentru toată lumea. Ca și alte site-uri, aceasta are, de asemenea, o secțiune de comentarii utile în care oamenii și-au postat rezultatele.

14. Catelul meu dulce

mysweetpuppy.net

Aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru cățelușul dvs., chiar și ghiduri "Nume". Este un site care are nutriție, asistență medicală, formare și doar distracție simplă. Dacă aveți nevoie de niște rețete pentru câini de orice vârstă, le au aici. Acest site chiar are sfaturi de nutriție pentru anumite rase de câini.

15. Organic Pet Digest

Organic-Pet-Digest.COM

Nu doar preocupat de dieta, acest site este pentru oricine dorește să practice vindecarea holistică pe bobina lor. Ei au chiar o listă de veterinari care practică îngrijirea holistică. Ele vă pot ajuta să decideți ce alimente sunt cele mai bune chiar dacă nu doriți să gătiți în fiecare zi. Să nu mai vorbim, au primul "verificator de simptome" pe care l-am văzut vreodată pe orice site.

În concluzie

Da, gătitul pentru câinele dvs. poate dura mai mult timp decât umplerea unui castron alimentar, dar beneficiile sunt acolo. Dacă vă decideți că doriți să o încercați, aceste site-uri vă pot ajuta să începeți și să vă adresați prin orice blocuri de drumuri pe care le puteți întâlni. Dacă câinele dvs. este doar un alt membru al familiei, ce modalitate mai bună de a arăta decât prin gătit pentru el.

Citiți următorul: 101 veterinar aprobat Rețete alimentare pentru câini de casă

Cel mai bun-homemade-câine-alimente-rețete-site-uri

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Site-uri de rețetă alimentară pentru câini de casă mare