Rețetă: alimente de câine organice cu ingrediente limitate

Există zeci de diferite diete alimentare pentru animale de companie, ceea ce face dificilă alegerea celui care va satisface cel mai bine nevoile câinelui tău. Unele dintre aceste diete, cum ar fi dieta alimentară brută, pot fi destul de controversați. O dietă pe care toată lumea o poate de acord este sănătoasă și sănătoasă este dieta organică și acest lucru Rețetă alimentară pentru câini organici se face cu doar 4 ingrediente.

Sute de alimente pentru animale de companie își amintește în ultimii ani au împins mai mulți părinți de companie spre hrănirea unei diete de casă. De ce nu? Gătit câinele dvs mese la domiciliu este singura modalitate prin care puteți fi siguri că ingredientele folosite și modul în care alimentele sunt pregătite.

Mancare organica sunteți Top alimente de câine organic cu rețetă limitată de ingredientecultivate / ridicate fără hormoni, antibiotice, îngrășăminte, pesticide sau ingrediente modificate genetic. Acestea sunt mai sănătoase, dar au și ele cu o etichetă de preț mai mare.

Această rețetă de alimente pentru câini organici oferă o nutriție de cea mai bună calitate, dar nu va oferi o dietă echilibrată pentru fiecare canină. Ar trebui să vă consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin înainte de a vă schimba pooch-ul la acest produs alimentar.

Ei vor evalua câinele dvs. și rețeta pentru a vă ajuta să decideți dacă va oferi o nutriție adecvată. Apoi, probabil vor recomanda suplimente pentru a adăuga pentru a face această rețetă echilibrată cu nutriție pentru nevoile individuale ale câinelui.

De asemenea, ar trebui să rețineți că puteți transforma practic orice rețetă alimentară pentru câini de casă într-o rețetă organică. Utilizați toate ingredientele organice. Cu toate acestea, această rețetă organică de alimente pentru câini este de asemenea făcută cu ingrediente limitate, făcându-l ideal pentru animalele de companie cu alergii alimentare și / sau stomacuri sensibile.

Rețetă alimentară pentru câini organici
cu ingrediente limitate

Rețetă alimentară pentru câini organici

Ingrediente

  • 2 lbs. organic dezosat, pui fără piele
  • 1.5 lbs. Carne de vită la sol
  • 1 cană de oțel organic tăiat oțel
  • 1.5 cani legume amestecate organice

Directii

Adăugați puiul într-o cratiță mare și acoperiți-o cu apă. Aduceți acest lucru la o fierbere. Reduceți căldura la mediu, capacul și lăsați puiul să se fierbe timp de aproximativ 40 de minute.

Veți ști că puiul se face atunci când este ușor să se răzgândească cu o furculiță. După ce puiul este delicat, adăugați carnea de vită, ovăzul și legumele în cratiță. Acoperiți amestecul și lăsați-l să gătească încă 10-15 minute.

Rețetă alimentară pentru câini organiciAceastă rețetă de alimente de câine organic se va face atunci când ovăzul au absorbit cea mai mare parte a apei. Acesta va forma a Gravy groasă, care ar trebui să fie foarte apetisant la orice pooch. Odată ce rețeta sa răcit, îl puteți servi la câinele dvs.

 Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20-25 de kilograme de greutate corporală, cu 2 porții pe zi. Amintiți-vă că toți câinii sunt diferiți. Unele animale de companie active vor avea nevoie de mai multe calorii decât acest lucru, în timp ce alte câini lazier nu au nevoie de cât mai multe.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile. De asemenea, puteți stoca resturile într-un recipient etanș în congelator timp de până la 3 luni. Dacă sunteți apăsat pentru timp, ați putea pregăti întotdeauna această rețetă de alimente de câine organic în vrac și înghețați pentru utilizare ulterioară.

Citiți următorul: 5 Rețete de alimente pentru câini de casă ieftine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente de câine organice cu ingrediente limitate