Rețetă: carne de vită și foaia de foame de rinichi

Îmi place împărtășind rețetele mele cu voi toți, dar am adesea răspunsuri din partea cititorilor și a spectatorilor care spun că nu au timp să-și facă propriile hrană pentru câini. Cu toată hype-ul înconjurător alimente comerciale de animale de companie care se fac cu ingrediente sărace, alimentele de casă de casă devine o alegere populară de dietă între proprietari. Dar, ce puteți face dacă sunteți prea ocupați să petreceți ore în fiecare zi pregătirea alimentelor?

Aragazurile lente sunt un lifesaver atunci când vine vorba de pregătirea meselor delicioase în grabă - pentru membrii familiei umane și canine ale familiei dvs. Cu puțină apă și unii dintre dvs Ingrediente preferate sănătoase, Aragazul tău lent va pregăti mâncare pentru câinele tău când ești la birou.

Îmi place pregătirea meselor în avans și înghețarea acestora. Astfel pot face suficientă mâncare timp de o lună în doar câteva zile. Dacă preferați să vă alimentați câinele o masă proaspătă, puteți achiziționa un aragaz lent, care este în mod specific pentru a face alimente pentru câini și a face o rețetă diferită de mâncare la fiecare câteva zile.

Cantitatea de alimente de unde veți avea nevoie va varia (desigur) în funcție de numărul de câini pe care îl aveți, dimensiunea, vârsta și nivelul de activitate. Unii proprietari, ca mine, suplimentează o dietă comercială cu hrană pentru câini de casă. Acest lucru dă câinelui o masă mai atrăgătoare și poate aborda orice nevoi dietetice specifice pe care le poate avea.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Carne de vită și rinichi Bean Crock Pot câine Rețetă alimentară

Carne de vită și rinichi Bean Crock Pot câine Rețetă alimentară

Ca și în cazul unei rețete de mâncare pentru câini de casă, puteți înlocui o sursă de proteine ​​diferită dacă câinele dvs. nu-i place carnea de vită la sol. De asemenea, ați putea înlocui și alte legume care sunt sănătoase pentru câini dacă le aveți la îndemână.

Ingrediente

  • 2.5 kilograme de carne de vită (cât mai slabă posibil)
  • 1.5 cești de orez brun
  • 1 (15-oz.) poate de fasole renală
  • 1.5 cești de squash butternut tocate
  • 1.5 cani morcovi tocate
  • 1/2 ceasuri înghețate
  • 4 cani de apă

Directii

Cea mai bună parte a unui aragaz lent pentru a pregăti mâncarea câinelui dvs. este că odată ce adăugați ingredientele, nu trebuie să vă tindă. Spre deosebire de gătitul de pe vârful aragazului, nu este nevoie să amestecați în mod constant mâncarea sau să o verificați în mod constant pentru a vă asigura că nu arde.

Adăugați toate ingredientele în aragazul lent și setați-l la scăzut. Va trebui să gătească timp de aproximativ 5-6 ore. De asemenea, puteți găti mâncarea câinelui la înălțime timp de 2-3 ore dacă veți fi acasă la timp pentru a opri.

Carne de vită și rinichi Bean Crock Pot câine Rețetă alimentarăVeți dori să amestecați mâncarea ocazional pentru a distruge carnea de vită, dar fără griji dacă nu sunteți acasă să o faceți. Puteți folosi întotdeauna o lingură mare pentru a sparge carnea de vită în bucăți mai mici atunci când alimentele sunt terminate de gătit.

Puteți găti această rețetă de mâncare pentru câini în timpul zilei în timp ce sunteți departe de muncă sau peste noapte în timp ce dormiți. Odată ce ați terminat gătitul, lăsați-l să se răcească și îl puteți servi imediat. Resturile pot fi stocate int Frigider într-un recipient etanș pentru până la 5 zile.

După cum am menționat, puteți îngheța acest produs alimentar într-un container etanș pentru depozitare de până la 3 luni! Dacă ați pregătit o lot de acest produs alimentar în fiecare zi timp de o săptămână, ați avea suficient să depozitați luni de zile de mese ușoare câine.

Citiți următorul: Cum se face hrană pentru câini de casă - un ghid video instructiv

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: carne de vită și foaia de foame de rinichi