Revizuire: mâncarea simplă a proiectului alimentar înghețat

Freeze uscarea este o modalitate de a conserva alimentele prin îndepărtarea a aproximativ 98% din conținutul său de apă. Acest proces păstrează alimentele, menținând încă conținutul său nutrițional, aroma și culoarea. Proiectul simplu alimentar utilizează această tehnologie pentru a-și crea linia de mâncare înghețată a câinelui uscat.

Când faceți cumpărături pentru un aliment pentru animalul dvs., vârsta, dimensiunea, alergiile sau sensibilitățile alimentare, starea generală de sănătate și nivelul de activitate trebuie luate în considerare. Cele mai multe produse alimentare de câine comercial oferă o dietă completă și echilibrată pentru un anumit tip de câine. Asigurați-vă că Citiți eticheta cu atenție pentru a vă asigura că mâncarea pe care o alegeți este formulată pentru câinele dvs.

Rețetele simple ale proiectului alimentar sunt complete și echilibrate pentru câinii adulți, astfel încât să nu le hrăniți cu puii. Dacă sunteți în căutarea unei noi diete pentru câinele dvs. adult, am împărtăși toate detaliile despre proiectul simplu de alimente din această revizuire, inclusiv calitatea alimentelor, beneficiile sale de sănătate și informațiile despre prețuri.

MAI MULT: 17 sfaturi despre cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvs

PROIECTUL SIMPLU DE FOOD FREEZE-DIN FOOD Review

Proiectul simplu de proiect de mâncareDieta alimentară brută a fost prezentată să aibă beneficii Pentru o sănătate canină. Cu toate acestea, mulți proprietari de câini sunt îngrijirea hrănirii de alimente crude din cauza riscurilor de bacterii și a bolii asociate cu aceasta. De asemenea, este nevoie de timp pentru a cerceta rețetele alimentare pentru câini brut și pentru a pregăti mesele.

Proiectul de alimente simple este la fel de rapid și convenabil ca și kibul uscat, dar ingredientele sunt o calitate mult mai mare. Ei folosesc bucăți brute de alimente proaspete deshidratate și înghețate. Carnea și produsele folosite în rețetele lor sunt clasa de bacanie.

Proiectul simplu de proiect de mâncareToate rețetele sunt un ingredient limitat cu doar 14 ingrediente fiecare. Toate ingredientele sunt provenite în Statele Unite. Aceste alimente sunt, de asemenea, fără cereale.

Conform Site-ul companiei, Ele nu pot fi etichetate A & # 8216; Compania de gradul uman ", deoarece ar trebui să producă cel puțin un produs pentru oameni în instalația lor de a face acest lucru. Deoarece nu, ei nu pot folosi cererea. Cu toate acestea, ele insistă asupra faptului că toate ingredientele lor sunt grade umane.

Proiectul simplu de alimente folosește procedurile de uscare prin înghețare și de prăjire uscată pentru a păstra 97% din substanțele nutritive naturale din ingredientele lor.

Toate vitaminele și mineralele incluse în rețetele simple de proiect alimente sunt din surse naturale alimentare. Aceasta înseamnă că nu adaugă suplimente la mesele lor.

PROIECTUL SIMPLU DE FOOD FREEZE-DIN FOOD Review

După cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, amândoi câinii noștri iubesc toate rețetele simple de proiect alimente. Ei au trei rețete pentru a alege de la:

  • Chicken & Turcia
  • Carne de vită și somon
  • Duck & Trout

Am primit doar pachetele de proces, dar câinii noștri nu au experimentat nici un fel de GI după ce am mâncat aceste mese. Deci, câinii mei i-au iubit, oferă o nutriție excelentă din ingrediente sigure și foarte sănătoase - de ce nu-i hrănească pe toți câinele acest hrană?

Din păcate, mesele simple de proiecte alimentare nu sunt accesibile fiecare buget. Puteți achiziționa casetele de dimensiune a procesului (cum ar fi cele afișate în revizuirea mea video) pentru $ 2.48 fiecare sau obține un pachet de toate cele trei arome pentru $ 6.99. Aceasta este o opțiune excelentă dacă doriți să testați rețetele pentru a vedea care sunt câinele dvs. înainte de a cumpăra pachetele mai mari.

Puteți achiziționa un 1.Cutie de 5-lire de alimente pentru 27 de dolari.99 sau o cutie de 4 kilograme de alimente pentru 84 de dolari.99. Există, de asemenea, o opțiune de a achiziționa o cutie de 18 kilograme pentru 215 USD.95. Unii proprietari de animale de companie re-hidratează acest hrană pentru câini cu apă, dar nu este nevoie să faceți acest lucru dacă câinele dvs. are probleme dentare sau preferă doar un aliment umed.

PROIECTUL SIMPLU DE FOOD FREEZE-DIN FOOD ReviewDacă faceți matematica, pachetul de 18 de lire sterline costă 11 $.99 pe kilogram. Care este mult mai accesibil decât alte produse alimentare comparabile pentru câini. Conform ghidurilor de hrănire, ați putea hrăni o lire de 50 de kilograme Câine medie Pentru 51-60 de zile cu pachetul în vrac. Care ar fi un total de 3 USD.59 - $ 4.23 o zi. Cu siguranță mai scump decât cele mai multe kibbles, dar mult mai puțin costisitoare decât alte produse alimentare de dog.

Desigur, produsele alimentare pentru câini realizate cu ingrediente de înaltă calitate sunt Întotdeauna mai scump. Ei trebuie să plătească mai mult pentru ingredientele lor, iar acest cost suplimentar trebuie să fie transmis consumatorilor.

Întotdeauna recomand ca proprietarii de câini să cumpere cele mai bune alimente de câine de cea mai bună calitate pe care le pot permite. Dacă aveți banii în bugetul dvs. pentru a achiziționa acest produs alimentar, este cu siguranță o alegere excelentă. Cu toate acestea, înțeleg că nu se va încadra în bugetul celor mai mulți proprietari de câini.

Citiți următorul: 28 de reguli de urmat pentru culegerea mărcilor de alimente bune pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: mâncarea simplă a proiectului alimentar înghețat