Revizuire: ollie fresh dog alimente

Dacă faci cercetări pentru a găsi cea mai bună dietă pentru câinele dvs., probabil că ați realizat deja că homemade este cea mai sănătoasă opțiune disponibilă. Cu toate acestea, dacă nu este făcut în mod corespunzător, o dietă alimentară pentru câini de casă poate fi, de asemenea, cel mai rău lucru pe care îl puteți hrăni cu animalul de companie. De aceea, unele mărci comerciale, cum ar fi Ollie Fresh Dog Alimente, creează mese proaspete care sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional.

Mâncarea de casă de casă este făcută cu ingrediente proaspete, de înaltă calitate, de înaltă calitate. Dar, de asemenea, este nevoie de timp pentru a vă pregăti și o mulțime de cercetări pentru a vă asigura că furnizați toate substanțele nutritive ale câinelui dvs. în sumele corecte.

Produsele proaspete de produse alimentare comerciale oferă beneficiile ingredientelor de înaltă calitate, fără hassle. Pentru a pune pur și simplu, dacă doriți să vă hrăniți câinele cea mai bună nutriție fără povara de a face rețete de casă, o mâncare proaspătă de câine comercial ar fi următoarea opțiune.

Ollie Fresh Dog Review Food

Ollie hrană pentru câini proaspețiAșa cum am menționat, Ollie Fresh Dog Alimente se face cu ingrediente de grad de oameni. Nu există ingrediente artificiale și folosesc carne de înaltă calitate din fermele de grad de oameni din U.S. și Australia.

Fiecare rețetă Ollie este formulată veted, care este o necesitate pentru mine când vine vorba de alimente proaspete. Ei nu au luxul de a adăuga toate Conservanți artificiali și suplimente găsite în hrana pentru animale de companie Kibble sau conserve. Acest lucru este mai sănătos pentru animale, dar este, de asemenea, mai dificil de a crea mese echilibrate din punct de vedere nutrițional, sigur.

Ollie hrana de câine proaspătă este gătită la căldură scăzută, care păstrează valoarea nutritivă a ingredientelor. În prezent este disponibil în patru soiuri:

  • Ollie Fesh Dog AlimenteCurcan
  • Vită
  • Pui
  • miel

Lucrul meu preferat despre acest hrană pentru câini este scoopul personalizat și instrucțiunile de hrănire pe care le primiți cu prima expediere. Unul dintre cele mai grele lucruri despre a face hrană pentru câini de casă își găsește Dimensiunea corectă a porțiunii pentru animalul dvs. de companie. Cu mâncare de câine de Ollie, nu există ghici.

Așa cum veți vedea în revizuirea mea video, Ollie vă va oferi toate informațiile (și scoopul) pe care trebuie să le oferiți câinelui dvs. cantitatea exactă de alimente pe care le are nevoie. Ei folosesc greutatea puilor, vârsta, nivelul de activitate, rasa și alergii pentru a crea rețeta potrivită la cantitatea potrivită.

Ollie hrană pentru câini proaspețiDacă sunteți interesat să verificați hrana de câine de la Ollie, va trebui să o comandați de la Site-ul companiei. Dezavantajul la acest produs alimentar este prețul, la fel ca și cu fiecare marcă de hrană pentru câini de înaltă calitate. Desigur, depinde de cantitatea de calorii pe care câinele dvs. are nevoie de fiecare zi, dar puteți obține alimente pentru o mică rasă începând de la 3 dolari pe zi.

Este cu siguranță mai scump decât Kibble de calitate scăzută, dar trebuie să țineți cont de calitatea produsului și confortul de a fi expediat la ușă. În plus, rețetele sunt formulate de veterinari, așa că știi că câinele tău primește nutriția potrivită.

Podcast: De ce mâncarea proaspătă a câinelui este mai bună

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: ollie fresh dog alimente