Revizuire: petcurean go! Malaxoare de masă

Adăugarea unui topper alimentar este o modalitate excelentă de a include Nutriție suplimentară fără a fi nevoie să comutați marca de mâncare pentru câini. Petcurean înțelege că o mulțime de proprietari de câini sunt pe un buget, așa că au creat Petcurean Go! Malaxoare de masă să ofere părinților de companie un mod ușor și accesibil de a da pupului lor nutriție suplimentară.

Am fost interesat să văd cât de atrăgătoare ar fi la câinii noștri. De asemenea, am vrut să aflu mai multe despre beneficiile nutriționale ale acestor topperi și dacă acestea ar fi accesibile la un buget.

În timp ce majoritatea dintre noi sunt pe a Destul de strâns buget, De asemenea, dorim să oferim o nutriție de înaltă calitate pentru tovarășii noștri canini. Dacă doriți să adăugați niște substanțe nutritive benefice pentru alimentele câinelui dvs., fără a schimba brandul pe care îl hrăniți, Toppers Food sunt o opțiune ușoară.

Petcurean Go! Malaxoare de masă

Petcurean Du-te! Malaxoare de masăAceste toppers de mâncare sunt făcute cu ingrediente uscate în îngheț. Ele sunt fără cereale, fără gluten și fără cartofi. Îmi plac foarte mult produsele alimentare înghețate, deoarece puteți vedea ingredientele care sunt utilizate.

Există trei soiuri de Petcurean! Malaxoare de masă - Controlul greutății, îngrijirea pielii și mânerelor, sănătatea digestivă și suportul pentru șold și comun. Iată o listă a ingredientelor din fiecare varietate:

Controlul greutății - Deconectat Turcia, Mazăre, mere, afine, dovleac, zmeură, coji de semințe de psyllium, kale, spanac, tocoferoli mixi

Îngrijirea pielii și a stratului - Somon de somon, mazăre, mere, afine, dovleac, zmeură, piele de somon, kale, spanac, tocoferoli mixi

Sănătatea digestivă - Deconectat Turcia, Mazăre, mere, afine, dovleac, zmeură, kale, spanac, rădăcină de cicoare uscată, uscat lactobacillus acidophilus produs de fermentație enterococcus faeciu produs, tocoferoli amestecuri

Suport pentru șold și comun - Carne de porc, carne de porc, mere, afine, dovleac, zmeură, mazăre, kale, spanac, clorhidrat de glucozamină, sulfat de condroitină, Noua Zeelandă Green Muss, turmeric, tocoferoli mixi

Petcurean Du-te! Malaxoare de masăFiecare amestec este formulat în mod specific pentru a ajuta la susținerea unei anumite zone de Sănătatea câinelui tău și bunăstarea. Și sunt foarte ușor de oferit câinele dvs. - adăugați-le în partea de sus a meselor sale obișnuite.

După cum puteți vedea în recenzia mea video de mai sus, amândoi câinii noștri iubesc pe Petcurean! Malaxoare de masă. Eu hrănesc aceste produse ca un tratament uneori, doar pentru că fac ca câinii noștri să fie atât de fericiți!

După cum puteți vedea, pungile sunt doar 3.5-uncii, și aceasta este în prezent singura dimensiune disponibilă. Ar fi minunat dacă ar exista pachete mai mari disponibile pentru casele multi-animale, cum ar fi ale noastre, dar nu este un întrerupător.

Petcurean Du-te! Malaxoare de masăPuteți cumpăra un 3.Pachetul de 5 uncii pe Amazon pentru $ 11.99. Care nu va dura foarte mult timp în casa noastră, dar cred că este un preț rezonabil pentru calitatea produsului. Evident, utilizarea ingredientelor integrale de alimente și utilizarea unui proces de uscare a congelării va fi mai costisitoare pentru companie.

Mă așteptam ca aceste toppers să fie un pic mai scump decât alte produse similare realizate cu ingrediente de calitate inferioară. All-in-all, cred că aceste produse reprezintă o valoare bună pentru bani.

Citiți următorul: 11 cele mai bune superfood-uri pentru câini care își pot îmbunătăți sănătatea

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petcurean go! Malaxoare de masă