Revizuire: harna de câine cu plăcuța pieptului ezydog

Câinele dvs. se bucură de călărie în mașină? A mea face. Ea îi place să-și rămână în fața ferestrei sau să urce în scaunul din față și să privească fereastra și chiar îi place să-i urmărească mașinile din față în spatele vehiculului. Dar nu este în siguranță. De aceea o reținere ca Ezydog Chest Dog Harness este o piesă crucială pe care toți trebuie să o avem pentru plimbările cu mașina.

Ați permite copiilor mici să vă plimbați în jurul mașinii în timp ce conduceți? Desigur că nu! Te-ai asigurat că au fost ferm înclinate într-un scaun de siguranță înainte de a pune mașina în Drive. Deci, de ce să nu faceți același lucru pentru animalul dvs. de companie?

Ezydog Chest Dog HarnessAceste tipuri de restricții nu sunt singura modalitate de a vă menține puii în siguranță în timpul călătoriei. L-ai putea pune într-o canisa sau lasă să călătorească mică într-un scaun de mașină pentru câini. De asemenea, puteți cumpăra o barieră care ar păstra cel puțin Fido în zona de încărcare sau în scaunul din spate.

Am decis să revizuiesc acest ham de la Ezydog deoarece poate fi folosit ca un cablu de mers pe jos de zi cu zi sau ca o centură de siguranță pentru câini. Este mult mai convenabil decât să schimbați hamul câinelui de fiecare dată când trebuie să meargă la plimbare.

Dacă vă gândiți că însoțitorul dvs. canin nu are nevoie de o centură de siguranță, gândiți-vă din nou. Chiar dacă luați doar câinele pentru o călătorie de câteva ori în fiecare an, el ar trebui să fie încă fixat în vehicul.

Câinii pot fi o distragere uriașă cu șoferii, iar dacă câinele dvs. se află încă în timpul vehiculului, el se va transforma într-un proiectil periculos în caz de accident. Gândiți-vă la daunele pe care le-ar face dacă câinele dvs. a aruncat prin mașină în timpul unui impact. Forța greutății sale ar putea să vă rănească sever, pasagerii și câinele dvs.

Este înțelept să investească într-un anumit tip de centura de siguranță sau scaunul auto Pentru câinele dvs., cum ar fi hamul de plăcuță din piept Ezydog. Faceți o mică cercetare și alegeți un produs suficient de puternic pentru a restrânge un animal de companie care cântărește la fel de mult ca al tău. Centura de siguranță potrivită va permite ca câinele să stea, să stea și să se culce confortabil.

COMPARAŢIE: Testarea celor mai bune centuri de siguranță pentru câini - care este cea mai bună?

EZYDOG Plate Chest Dog Harness Review

EZYDOG Plate Chest Dog Harness Review

Harnatul de câine cu plăcuța toracică Ezydog are o placă de piept EVA spumă proiectată ergonomic. De asemenea, are două puncte de ajustare care vă permit să obțineți o potrivire confortabilă. După cum am menționat, are un inel Oțel, astfel încât acesta poate fi folosit ca a Hamul tradițional de mers pe jos.

În recenzia mea video vă arăt cât de ușor este să atașați acest ham la centura de siguranță a vehiculului. Există un clemă separat de reținere a centurilor de siguranță care vine cu hamul. Se atașează în câteva secunde și glisați centura de siguranță prin acest atașament pentru a vă asigura câinele.

Un alt mare avantaj este că cablajul de câine a plăcii Ezydog se face cu coasere reflectorizantă de vizibilitate ridicată. Aceasta este o caracteristică bună pentru a căuta, deoarece te crește foarte mult pe tine și de vizibilitatea animalelor de companie. Este deosebit de important dacă de obicei umbli câinele dvs. în seara sau devreme dimineața, folosind orice ham de câine.

Puteți obține acest ham de câine într-o varietate de culori, inclusiv:

  • negru
  • roșu
  • albastru
  • maro
  • portocale
  • Violet

O puteți găsi, de asemenea, în Camo roz și verde, dungi roz și violet și dungi maro și violet. Aceste culori sunt mai scumpe decât culorile solide. Harnatul de plăci din piept Ezydog este disponibil în dimensiuni de la extra-mic la 2x.

Listă ulterioară: Cele mai bune 50 de hamuri de câine pentru a vă plimba câinii

Ezydog tablă de plăcuță de pieptÎn funcție de dimensiunea pe care câinele dvs. are nevoie, prețurile variază de la $ 24- $ 27 pe Amazon pentru hamurile de câine color solid și $ 30- $ 34 pentru modelele de model. Pentru un cablu de câine versatil pentru mașini ca acesta, este foarte mare, în opinia mea.

Un lucru pe care nu-mi place acest ham de câine este că placa de piept este îngustă. Câinele meu pare mai confortabil într-un cablu cu un tampon cu piept mai largă. Cred că un tampon cu piept mai larg ar ajuta, de asemenea, să distribuie forța mai uniform atunci când câinele trage pe lesa sau în caz de accident atunci când sunt în mașină.

Adjusterele din plastic de pe curelele au tendința de a aluneca pe cont propriu dacă aveți un câine foarte activ. Ei nu reglează foarte mult, Ca și alte hamuri de câini, Dar este suficient de o schimbare pentru a slăbi acest ham. Boxerul nostru nu este foarte activ și adjurmele nu se mișcă când o poartă, dar când laboratorul nostru tânăr de ciocolată poartă un ham pentru câini, adjudecătorii vor aluneca singură dacă o poartă o perioadă lungă de timp.

Cum să puneți pe un ham de câine?

Dacă sunteți nou ca câine de mers pe jos sau să vă potriviți animalul cu un ham, trebuie să fiți foarte atenți. Vrei ca hamul să fie suficient de strâns încât Fido-ul tău nu poate să alunece din ea, dar destul de liber încât nu va cauza chating sau disconfort. Mai jos, puteți viziona tutorialul meu pas cu pas care demonstrează modalitatea corectă de a se potrivi cu animalul dvs. cu un ham.

Ghid complet: Cum să puneți pe un ham de câine 101 - un proces pas cu pas

Rezumatul lui Ezydog Chest Place Review Harness

Pro:

  • Revizuirea cablului de câine cu plăcuța de piept EzydogErgonomia placă de piept EVA este conformă cu pieptul câinelui dvs. pentru o potrivire confortabilă
  • Caracteristici două puncte de ajustare ușor de utilizat
  • Cusatura reflectorizantă este ideală pentru proprietarii care își urmăresc câinele noaptea sau devreme dimineața
  • Disponibil în multe dimensiuni și culori diferite
  • Vine cu un clip de reținere a centurilor de siguranță pentru a păstra Fido în siguranță în vehicul
  • Accesibil

Contra:

  • Plăcuța de piept este prea îngustă pentru plăcerea mea
  • Adjusterii pe curele se mișcă singuri dacă câinele dvs. este foarte activ

Acum este rândul tău să revizuiți cablajul de câine cu plăcuța pieptului Ezydog

Este aceasta hamul pe care îl folosiți pentru a vă plimba câinele? De asemenea, îl folosiți ca o centură de siguranță de siguranță în timp ce luați puiul pentru o plimbare? Vrem să auzim și revizuirea produsului! Funcționează bine pentru mersul pe jos? Simți că vă restrânge în mod eficient câinele în mașină? Spuneți-ne ce vă gândiți la cablajul Piept Ezydog în comentariile de mai jos sau împărtășiți propriile comentarii dvs. foto și video pe Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: harna de câine cu plăcuța pieptului ezydog