Cum să puneți pe un ham de câine

Majoritatea proprietarilor de câini cred că știu cum să pună pe un ham de câine, dar cel mai mult nu o face bine. Fără potrivirea corespunzătoare, un câine ar putea fi slăbit, deveniți răniți, experiența de ciocnire sau sufocare. Un cablu de câine care este prea strâns ar putea restricționa o gamă de mișcări de companie, făcând imposibilă să meargă confortabil.

Folosind un ham de câine în mod corespunzător

Harnurile de câine sunt mult mai sigur decât gulerele tradiționale și sunt mai confortabile și pentru câini. Un ham este, de asemenea, un instrument excelent pentru formarea leșiei unui câine. Ei vin diferite stiluri Cu caracteristici pentru instruire, securitate, control mai bun, călătorii de mașini și multe altele.

Indiferent de tipul de ham de câine pe care îl cumpărați, trebuie să fie montat corect pe câinele dvs. Știind care ham este cel mai bun pentru câinele dvs. și apoi cum să puneți un ham pe câinele dvs. sunt primii doi pași cruciali dacă începeți doar cu acest produs.

Așa cum veți vedea în videoclipul meu, există două tipuri comune de hamuri tradiționale de mers pe jos pentru câini. De asemenea, puteți cumpăra a hamul fără tragere Acest lucru este ușor mai sigur pentru câinii care trag pe leashes. Sunt foarte asemănătoare, dar au suficiente diferențe de a prezenta complicații pentru proprietarii de câini care încearcă să le măsoare corect, să le pună și apoi să meargă câinii cu ei.

Haroanele sunt eficiente deoarece au pus presiune asupra unei anumite zone a unui corp de câine, cum ar fi șutul, pieptul sau picioarele posterioare. În timp ce sunt într-adevăr mai sigure decât gulerele, dacă nu se potrivesc în mod corespunzător un ham de câine, câinele dvs. ar putea suferi o vătămare gravă, în special un dispozitiv de tragere puternică.

În sensul acestui ghid, m-am concentrat pe două tipuri de hamuri cele mai frecvente: Suprafața de câine deasupra capului și Pasul de câine. Acestea sunt folosite pentru câinii de mers pe jos pe o lesa, și ei îndeplinesc exact aceeași funcție, dar modul în care le puneți pe un câine diferă.

Cum să puneți pe un ham de câine

Cum să puneți pe un ham de câine

1. Pasul de câine

În videoclipul meu de mai sus, veți vedea câinele meu Saddie modelul harnei pas cu pas și vă plimb prin procesul de a pune un ham pe un câine de acest fel. Saddie nu a fost foarte cooperativă în căldură, dar cel puțin puteți vedea cum să o faceți. Doar în cazul în care instrucțiunile nu erau foarte clare, aici trebuie să știți despre asta.

Cum de a pune pe un ham de câine pas cu pas:

Verificați hamul. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să verificați dacă hamul câinelui dvs. este marcat pentru partea dreaptă și din stânga. Unii nu sunt, dar dacă dvs. este atunci va trebui să vă asigurați că fiecare picior devine în gaura corectă.

Pregătește-l. Când învățați cum să puneți pe un ham de câine, cel mai ușor lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă culcați cablajul plat pe teren, așa cum vedeți în fotografia de mai jos.

Pasul 2 pentru cum să puneți pe un ham de câine
Așezați hamul; Ia câinele tău să meargă pe ea.

Lucrați cu câinele dvs. Porniți-vă pooch-ul spre cablaj și plasați fiecare labă în găuri, astfel încât câinele stă în picioare direct peste ham ca în fotografia de mai sus.

Pune-o pe. Odată ajuns acolo, trageți-l în sus și în jurul pieptului câinelui și lăsați-l peste spate sau pe lateral (în funcție de tipul de ham de câine pe care îl aveți).

Și tu ai terminat! Acesta este cel mai simplu, mai rapid și mai ușor mod de a pune un ham pe un câine dacă utilizați un tip pas-over. Cu toate acestea, mulți proprietari de câini consideră că este dificil să se facă ca animalele de companie să coopereze în timpul acestui proces, motiv pentru care un ham de peste cap poate fi mai ușor.

2. Suprafața de câine deasupra capului

Hamele supra-capul sunt mult mai simple. Acesta este tipul pe care îl prefer personal, deoarece este mai ușor pentru mine și câinele meu, și în timpul meu extins Revizuirea cabinei de câine Am constatat că majoritatea celorlalți proprietari de animale de companie preferă și ea, de asemenea, surprinzător.

În videoclipul de mai sus, veți vedea cel de-al doilea câine al meu Molly ajută-mă să demonstrez cum să pun pe un ham de acest tip. Veți observa că eu însumi aveam mai puține probleme cu Molly decât cu Saddie pur și simplu pentru că aceste hamuri sunt mult mai ușor de colaborat, iar majoritatea câinilor vor coopera mai bine.

Cum să puneți pe un ham de câine peste cap:

Verificați și desfaceți. După ce verificați hamul ca înainte, va trebui să vă desfaceți. Dacă nu-ți dai seama ce gaură ar trebui să treacă capul câinelui, să te uiți doar la instrucțiunile care au venit cu acest ham de câine. În timp ce majoritatea dintre ei sunt foarte asemănătoare în concept, unii producători adaugă unele dintre propriile lor idei în design, astfel încât procesul de a pune pe un ham de câine folosind propriul dvs. ar putea să difere foarte ușor.

Pregătiți inelul D. Unele dintre hamurile de companie pot fi un pic dificil, dar ceea ce trebuie să rețineți aici este că în cele din urmă, D-inel ar trebui să fie poziționate pe cainele spate și / sau piept (din nou, în funcție de tipul specific de harna de supra-capul pe care o utilizați, pe care o veți cunoaște prin verificarea orientărilor elementului).

Cum să puneți pe un ham de câine
Glisați hamul peste capul câinelui.

Pune-o pe. Acum, ca și cum ați vedea în fotografia de mai sus, tot ce trebuie să faceți este să glisați cablajul peste capul câinelui și să-l rupeți pe partea lui. Atâta timp cât poochia dvs. nu se îndepărtează, acest lucru nu poate fi mai simplu.

Asta-i! După cum puteți vedea, acest lucru este mult mai ușor decât având câinele dvs. peste o ham, deci dacă sunteți îngrijorat de faptul că nu știți cum să puneți pe un ham pe un câine sau pur pur și simplu să coopereze, aș recomanda pornirea cu un ham de peste cap.

Notă: Dacă aveți nevoie de mai multe demonstrații despre cum să puneți un ham de câine pe un câine, puteți verifica, de asemenea, unele dintre recenzii de câine și videoclipurile lor. Veți vedea că mă ocup de diferite hamuri de companie, punându-le și le-am oprit și eu oferă și câteva sfaturi.

Harna de câine adecvată

3. Harna de câine adecvată

Asigurați-vă că obțineți potrivirea corespunzătoare este crucială, deci va trebui să aveți nevoie măsurați câinele.

Dacă hamul de câine este prea liber, animalul dvs. de companie ar putea să iasă din ea. Dacă este prea strâns, câinele ar putea să experimenteze ciocanul sau că hamul ar putea tăia în piele. Un ham de companie care este prea strâns ar putea, de asemenea, să restrângă gama de mișcare a câinelui, făcându-l dureros pentru el să meargă.

În funcție de tipul și stilul cablajului pe care îl achiziționați, pot exista 2, 4, 6 sau chiar mai mult Reglarea punctelor. Aceste puncte de ajustare funcționează cu a cataramă glisantă, La fel ca gulerele de câini tradiționale. Pur și simplu glisați materialul prin cataramă și trageți strâns.

După cum vedeți în videoclipul meu de mai sus, va trebui să aveți nevoie ajustați toate aceste puncte; nu doar una sau două. La fiecare punct de ajustare, va trebui să vă asigurați că cureaua este strânsă. Verificați întotdeauna liniile directoare ale producătorului în cazul în care au recomandări specifice pentru acest lucru.

Când vine vorba de ajustarea cablajului, o să o doriți Doar destul de strâns ca tu să poți alunecați două degete între hamul de câine și corpul animalului tău cu ușurință. Aceasta este aceeași regulă aplicată în mod obișnuit când Montarea unui guler de câine, și acest lucru este crucial pentru o potrivire adecvată și sigură.

Odată ce toate punctele de reglare au fost strânse individual, verificați potrivirea întregului ham. Încercați să-l glisați în jur. Nu ar trebui să alunece înainte și înapoi peste corpul câinelui sau pe piept. Trageți ușor cablajul spre capul câinelui dvs. - nu ar trebui să alunece fie peste umerii câinelui.

Cum să măsurați și să alegeți cablajul drept de câine

Odată ce ați pus un ham și ați făcut-vă verificările, atunci ați terminat. Data viitoare va fi mult mai ușor și mai simplu după ce știți toți pașii, iar puștiul dvs. va fi și mai cooperativ.

Învățând cum să puneți pe un ham de câine este un pic de proces la început, dar vestea bună este că trebuie să o faceți doar o dată. Veți dori să verificați dublu potrivirea de fiecare dată când asigurați cablajul pe animalul dvs. de companie, dar nu ar trebui să faceți ajustări dacă câinele dvs. crește sau câștigă / pierde greutatea.

Citiți următorul: Dog Harnes - Ghidul de cumpărare al proprietarului câinilor finali

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Ghid despre cum să puneți pe un ham de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să puneți pe un ham de câine