Cum să puneți pe diferite tipuri de hamuri de câini

Ați cumpărat în cele din urmă a Bună ham ​​de câine din fido, Dar acum există o problemă - cum puteți pune cu ușurință un ham de companie de tip specific și asigurați-vă că este confortabil pentru câine? Punerea unui ham de câine pe animalul dvs. pentru prima dată poate părea intimidantă, mai ales atunci când luați în considerare multe diferite Tipuri de hamuri care necesită tehnici diferite de punere în funcțiune. Dacă doriți să faceți ca câinele dvs. să fie în siguranță, confortabil și el nu va scădea din ea, învățând cum să puneți pe un ham de câine este crucial.

A face acest lucru incorect poate provoca câteva probleme. Câinele dvs. poate fi inconfortabil și are dorința de a trage împotriva hamului. Puteți să vă restricționați gama de mișcare dacă puneți cablajul incorect și faceți-o prea strânsă. În unele cazuri, dacă hamul trage mai mult într-o parte decât cealaltă, poate duce chiar la un dezechilibru structural. În cele din urmă, un ham plasat incorect este pur și simplu o potențial de sufocare sau alt pericol. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să învățați cum să puneți diferite tipuri de hamuri pe câinele dvs.

CITESTE ACEST: Tipuri de hamuri de câini comparate - front-vs back- vs multi-clip

Cum să puneți pe un ham de câine
(Ghid pentru diferite tipuri de hamuri)

Diferitele tipuri de hamuri de câini vor necesita o abordare diferită - cablaj de câine în spate, clip frontal, hamuri pas cu pas și peste cap. Nu există niciun cablu de câine care să fie cel mai ușor de pus pentru fiecare proprietar sau câinele lor; majoritatea depinde de proprietarii înșiși și de câinii lor. Iată un ghid pentru fiecare tip acolo.

Înapoi Harna de câine

Acesta este un stil care este cel mai frecvent și mulți vor spune că este ușor de pus pe, cel puțin atunci când vorbim despre hamuri deasupra capului, dar unii găsesc încă complicate. Dacă aveți un câine calm, care este instruit să nu-și tragă pe lesa sau dacă aveți un câine de rasă mică cu un gât delicat, acest ham de câine ar trebui să fie alegerea dvs. (atâta timp cât ați avut măsurată pentru hamuri în mod corespunzător).

Aceasta este ceea ce arată un ham de câine în spate:

Tipuri de clipuri de case de câini

6 pași despre cum să puneți pe un cablu de câine în spate:

  1. Poziționați-vă în spatele câinelui

Puteți sta, stai sau ghemuiți în spatele câinelui tău. Câinele tău ar trebui să stea, de asemenea, sau el poate sta dacă el este încă tot timpul. Nu încercați să puneți hamul pe câinele dvs. când este încântat sau când se culcă.

  1. Aluneca hamul peste cap

Alunecați atât buclele de sus, cât și cele de jos ale cablajului peste capul câinelui. Acestea ar trebui să fie paralele unul cu celălalt, chiar dacă bucla de jos este mai mare decât cea de sus. Catarama de fixare ar trebui să fie anulată când faceți acest lucru sau ați putea răni câinele.

  1. Alunecați un picior prin prima gaură a hamului

În plus față de cele două bucle pe care le-ați alunecat peste capul câinelui, există încă o buclă. Alunecați laba câinelui prin acea buclă sau gaură de picior. Veți vedea că următoarea buclă sau gaură de picior începe să se formeze unde se apropie cele două capete îndoite.

  1. Bucurați-vă cablajul

Când gătiți cablajul, veți vedea că alt picior al câinelui dvs. este în gaura potrivită a piciorului. S-ar putea să trebuiască să slăbiți curelele dacă nu puteți săturați cablajul.

  1. Ajustați hamul

Face ajustări pentru a face ca hamul să se potrivească corect. Încercați să alunecați două degete sub orice curea. Dacă nu puteți face acest lucru, ajustați corespunzător.

Încercați să trageți hamul peste capul câinelui. Dacă observați că este înviat, încercați să îl strângeți mai mult. De asemenea, dacă trageți pe cataramă și se desprinde, încercați să slăbiți hamul.

Asigurați-vă că partea din față a hamului nu este liberă și că câinele dvs. nu își poate aluneca picioarele din găuri.

  1. Clipi lesa pe

Dacă hamul este poziționat corect, inelul D ar trebui să fie pe spatele câinelui. Prindeți leșia la inelul D și sunteți gata să mergeți.

Front Clip Harness Dog

Acest tip de cabină de câine are un atașament de leșie în fața hamului, în centrul pieptului câinelui. Acest stil este adesea folosit de formatori pentru a micșora tragerea câinelui pe lesa. De asemenea, oferă mai mult control asupra direcției pe care câinele dvs. merge, permițându-vă să-l redirecționați după cum este necesar.

Aceasta este ceea ce arată un ham de câine din față:

Clădirea câinilor din față

5 pași despre cum să puneți pe un cablu de câine de clip frontal:

  1. Ia-ți câinele

Poziția dvs. și poziția câinelui dvs. ar trebui să fie aceleași ca în cazul cablajului din spate, sau puteți sta în partea dreaptă a câinelui.

  1. Puneți cureaua de umăr peste cap

Alunecați bucla creată de curea de piept și cureaua de umăr peste capul pooch-ului pentru a face ca cureaua de umăr să se odihnească pe umeri. Catarama de la curelele de burtă ar trebui să fie anulată când faceți acest lucru.

  1. Fixați cureaua de burtă

În primul rând, ajustați curelele de umăr și burtă pentru a vă asigura că câinele este confortabil. Apoi, ajungeți sub câinele dvs. pentru a fixa cureaua de burtă. Nu lăsați cureaua burtă să alunece sub zona de axă a câinelui.

  1. Reglați cureaua de piept

Asigurați-vă că cureaua toracică este în poziție orizontală și că se sprijină pe pieptul câinelui tău. Dacă nu este, slăbiți sau strângeți cureaua pentru ao face așa.

  1. Clipi lesa pe

Reglați cureaua de piept uniform pe ambele părți pentru a vă asigura că hamul D-inelul este în față, centrat. Îndepărtați leșia și sunteți gata să mergeți.

Pasul de câine

Spre deosebire de hamurile anterioare de câine deasupra capului, acest stil este conceput pentru a avea câinele dvs. în ham. Unii proprietari de animale de companie consideră că sunt mai ușor, iar alții nu pot să-l folosească - majoritatea depinde de câinele și temperamentul său. În general, totuși, este un ham foarte simplu de câine de a pune și de a folosi și nu ar trebui să aveți probleme la punerea acestuia.

Aceasta este ceea ce arată un ham pas cu câine:

Cum să puneți un ham de câine pas cu animalele de companie

4 pași pe modul de punere pe un ham de câine pas cu pas:

  1. Intrați în poziție

Așezați hamul pe pământ, desfaceți-l și luați câinele să stea peste ham. Stai sau stai în spatele câinelui tău și ține-l din spate.

  1. Puneți picioarele din față ale câinelui în triunghiuri

Spre deosebire de hamurile aeriene, acest stil are triunghiuri în loc de dreptunghiuri pentru bucle. Când puneți cablajul pe teren, ar trebui să vedeți clar cele două triunghiuri. Puneți picioarele câinelui în interiorul lor.

  1. Îndepărtați cataramele împreună pe câinele dvs. înapoi
  2. Ajustați hamul pentru a vă asigura că se potrivește perfect

Poate fi dificil să-ți dai seama că unele hamuri la început, dar odată ce faci, atunci vei putea să le pună ușor de fiecare dată. Lucrul important este să vă asigurați că hamul nu este prea strâns, dar și nu se pierde. Ar trebui să fie confortabil și să se potrivească corpului câinelui tău.

Citiți următorul: Cele 3 hamuri de câine testate de accident pentru mașini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să puneți pe diferite tipuri de hamuri de câini