Giveaway: halti no-pull dog harness și plumb (35 $ + valoare)

Hamele tradiționale de câine nu arată similar cu un ham regulat de mers pe jos. Ele au de obicei mai multe puncte de atașament, inclusiv unul pe pieptul câinilor. Aceste tipuri de hamuri pot fi foarte utile atunci când antrenează un puști deosebit de rambunptiv sau un câine mare care nu se comportă bine în timpul unei lei.

Halti Halti No-Pick Harning de la compania de animale nu este hamul dvs. de câine standard. Designul său unic este ceea ce îl face atât de eficient. Norocos pentru tine, oferim un urmaș norocos șansa de a câștiga un halti ham și conduce gratuit!

Majoritatea formării câinilor și hamuri fără tragere au un punct de atașare pe partea frontală (piept) a câinelui. Acest lucru vă permite să rămâneți în controlul animalului dvs. de companie în orice moment. De asemenea, previne tragerea, atâta timp cât rămâneți în fața Fido.

Front Clip Harnes poate fi dificil pentru proprietarii de câini să se obișnuiască. Este un punct de control ciudat pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie. În timp ce acestea pot fi eficiente, este nevoie de o vreme pentru a vă obișnui să utilizați aceste produse de formare. Halti Halti este foarte simplu de utilizat și confortabil pentru caini să poarte.

Cum să introduceți Giveaway

Halti nu-trage hamPentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un halti de câine de la Halti și plumb, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita acest Giveway`s post și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va introduce automat pentru a câștiga acest ham fără tragere și plumb de câine și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 1 iunie 2020!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Halti Harness și Giveaway de plumb

Halti nu-trage ham

Puteți vedea designul unic al acestui ham în revizuirea video de mai jos. Are curele subțiri care se înfășoară în jurul pieptului câinelui, sub picioarele lui și înapoi peste umeri. Spre deosebire de hamurile de câine tradiționale care au o placă de piept mare, acest ham are un panou de piept mult mai mic.

Panoul pieptului are un design patentat de non-alunecare pentru ao menține în poziție și vă permite să aveți un control optim asupra câinelui dvs. în orice moment. Există puncte de atașare pe piept și între lamele de umăr a câinelui. Halti Halti No-Trage Harness are, de asemenea, 3 puncte de ajustare pentru a vă asigura că obțineți potrivirea potrivită.

Hamul se strânge în jurul câinelui tău dacă trage pe plumb. Această strângere nu vă rănește câinele. Pur și simplu îi conferă corectarea și redirecționează comportamentul de tragere.

Acest ham de câine este făcut din neopren ușor, respirabil, care are elastic țesut în. A fost întărită conducte de nailon pentru a adăuga durabilitate. Există, de asemenea, o înregistrare reflectorizantă de-a lungul hamului pentru a oferi vizibilitate adăugată în întuneric. Hamul inclus în acest Givedaway este o dimensiune mică, Câini care se potrivesc cu o circumferință toracică de 8.5 "-14".

HALTI Plumb de instruire

Halti nu-trage hamPlumbul de antrenament HALTI, așa cum ar sugera numele, este lesa ideală de utilizat cu hamul HALTI fără tragere. Este de fapt o lecție de 6 in-1 și este de 6 metri lungime. Puteți să o utilizați ca:

  • Plumb scurt
  • Plumb mediu
  • Long plumb
  • hands-free plumb

De asemenea, poate fi folosit pentru a merge la 2 câini în același timp sau pentru a conduce hamul HALTI. După cum veți vedea în revizuirea video de mai jos, există un zăvor de atașament pe fiecare capăt al plumbului. Dacă atașați unul la clipul pieptului și una la clipul din spate al cablajului Halti, puteți să vă îndreptați și să vă controlați câinele fără să vă faceți griji despre el trage.

Materialul moale pe care această leșie este făcut este confortabil pe mâna ta, chiar și pe plimbări lungi. Desigur, puteți utiliza această pregătire de pregătire cu orice cablu de câine sau guler. Dacă câinele dvs. este prea mare pentru ham sau preferați să utilizați cablajul pe care îl aveți deja bine! Puteți recida cablajul și păstrați conducerea pentru dvs.

REVIZUIRE: Halti No-Pull Dog Harness and Training Review

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

A face acest lucru vă va intra automat în Givedaway pentru acest ham fără tragere și plumb de potrivire. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: halti no-pull dog harness și plumb (35 $ + valoare)