Cele 3 cele mai bune hamuri de câine gopro și cum să-ți alegi unul singur

De câte ori ți-ai dorit ca tu a capturat o parte din anticul câinelui dvs. pe cameră, mai ales când vă aflați cu el în natură în timp ce el se execută sălbatic și liber? Cu unele dintre cele mai bune hamuri de câine Gopro și camera, puteți lăsa pooch-ul dvs. să devină atât regizorul, cât și actorul în filmele de acasă și au toate aventurile tale salvate pentru viitoarea amintire.

Există multe tipuri diferite de Haroane de câine acolo, și nu toți vor potrivi bine o cameră de gopro. De fapt, cele mai multe hamuri nu sunt făcute într-un mod de a avea o cameră atașată la ele. Din fericire, unii sunt, deci aici sunt cele mai bune opțiuni de luare a câinilor Gopro acolo și cum să alegeți singur.

Cum de a alege cel mai bun ham GoPro Dog

Există mai multe lucruri pe care ar trebui să le căutați într-un cablu de câine dacă doriți să puteți atașa o cameră de gopro la ea. În mare parte, cel mai bun ham de câine Gopro ar trebui să fie / au:

Ușor de ajustat. Căutați un ham de câine care nu va face ca câinele să se încurce și nu va necesita mult timp să-l puneți pe pooch de fiecare dată când doriți să o utilizați. Evitați hamurile de câine cu legături sau noduri, iar cele cu monturi complicate pentru camera dvs. GOPRO.

Confortabil. Alegeți un ham de câine care se potrivește tipului de corp de câine atunci când camera de gopro este atașată, astfel încât el poate fi confortabil purându-l și în mișcare. Nu vrei ca pooch-ul tău să se simtă restricționat când joacă și alerga în jur. Și căutați un cablu de câine din materiale moi și ușoare.

Grajd. Este normal ca aparatul foto să se agită când câinele este în funcțiune, dar în mod ideal cel mai bun ham de câine Gopro vă poate păstra camera în poziție și păstrați-o destul de stabilă fără ca camera să se deplaseze peste tot.

Două locații de montare. Aceasta este o caracteristică mai fantezistă, dar una extrem de convenabilă de a avea. Dacă doriți ca videoclipurile dvs. să captureze totul, căutați cel mai bun ham de câine Gopro care are ambele locații de montare în piept și spate.

Impermeabil și lavabil la mașină. Aceste două sunt auto-explicative, iar majoritatea hamurilor de câine vor fi impermeabile sau rezistente la apă și lavabilul la mașină oricum.

Cu acești câțiva factori, veți putea să alegeți propriul ham de câine Gopro pentru a utiliza călătoriile dvs. în siguranță, în mod eficient și fără a vă face POOCH inconfortabil. Dar dacă căutați opțiunile de top evaluate, am testat câteva și au găsit trei dintre cele mai bune alegeri ale cabinei de câine Gopro care sunt în prezent acolo.

Cel mai bun ham de câine Gopro

Gopro Fetch Harny Dog

Preț: 36 $.00
Adu-l aici

Când alegeți hamul de câine Gopro, nu puteți merge prost cu Gopro Fetch, deoarece este hamul oficial de la compania GOPRO însuși. Hamul vine cu trei curele reglabile care oferă o potrivire sigură și confortabilă pentru poochia ta. Este o ham extrem de reglabilă, deoarece se poate potrivi câini de la 15 la 120 kg.

O lovitură luată cu Gopro Fetch.

Nu veți avea probleme să atașați curelele și să puneți hamul pe câinele dvs. Este un proces ușor și rapid. Hamul este foarte ușor, dar câinele dvs. va avea nevoie de ceva timp pentru a vă obișnui cu aceasta. Utilizați tratează dacă câinele dvs. începe să zgârie hamul sau dacă încearcă să-l elimine. El va învăța să o ignore.

Acest ham are două locații de montare - pe piept și pe spate. Este impermeabil și foarte ușor de curățat, deci nu ezitați să lăsați câinele să se rostogolească în noroi sau să intri în apă. Loopul de legare va păstra camera în poziție dacă va fi lovită sau lovită. Când atașați camera la ham, puteți intra în setări și setați vizualizarea și înclinarea corectă pentru a vă asigura că aparatul foto va înregistra direct în fața poochiei.

Acest ham are un defect, deoarece montarea pieptului va glisa și provoca camera să se miște. Va trebui să-l ajustați adesea. Este mai bine să montați camera pe spate pentru a obține mai multe imagini fără multe obstacole în calea lui.

Smilepowo Gopro Harness Dog

Preț: $ 10.99
Adu-l aici

Acest ham de câine are două locații de montare pentru camera dvs. de gopro, pe piept și pe spatele câinelui. Acesta vine cu curele elastice și reglabile care au un finisaj confortabil de spumă care oferă o potrivire perfectă pentru orice câine de la 10 la 110 lbs. Este mare protejând și pielea lui. De asemenea, are o umplutură groasă, dar moale pe piept, care o face și mai confortabilă pentru pooch-ul tău.

Smilepowo Dog Harness pentru GOPRO Camera are un design foarte simplu, fără tragere și catarame rapide, care vă permit să o puneți cu ușurință pe câine. Ambele snaps au o caracteristică de blocare care face ca hamul să fie mai constant și mai sigur.

Acest ham de câine GOPRO este fabricat din materiale premium de nylon Oxford, care îl face foarte durabil și ușor. Este ușor de curățat și este pe deplin compatibil cu majoritatea camerelor GOPRO. Din păcate, nu a fost cu adevărat testat ca fiind una dintre cele mai noi hamuri acolo. Dar ceea ce este bun despre prețul său de preț - fiind cea mai ieftină dintre cele mai bune alegeri ale cabinetului de câine Gopro face mai ușor ca proprietarii de animale de companie să o facă.

Kurgo Tru-Fit Gopro Harness Dog

Preț: $ 49.98
Adu-l aici

Aceasta este un alt ham bun care vă permite să montați camera GOPRO (sau acțiunea Sony) la spatele câinelui sau pieptul. Hamul este fabricat dintr-un material robust și puternic, cu coasere dură, care asigură stabilitatea camerei. Are un sistem de ajustare cu cinci puncte și plăcuță toracică ușor căptușită, care vă permite să potriviți acest ham la aproape orice rasă.

Kurgo Tru-Fit este un ham de câine Gopro cu design deasupra capului, ușor de pus pe câinele tău. Ea vine cu catarame din plastic cu o eliberare rapida care dau camera multa stabilitate atunci cand este montat. Printre aceste trei cele mai bune alegeri ale cabinetului de câini, Kurgo este cea mai cunoscută dintre proprietarii de animale de companie și o companie cu o mare reputație. Aceasta este cea mai înaltă calitate, dar este și cea mai scumpă pe care o puteți alege.

Citiți următorul: Cele 3 hamuri de câine testate de accident pentru mașini

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cel mai bun ham de câine Gopro și cum să alegeți unul

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele 3 cele mai bune hamuri de câine gopro și cum să-ți alegi unul singur