Revizuire: pridebites personalizat pas cu câine (2018)

Există multe beneficii ale utilizării un ham de pe un guler de câine tradițional. Pentru început, ea mișcă presiunea de la gâtul câinelui și îl dispersează prin piept. Hamuri, cum ar fi PRIDITURI PERSONALIZATĂ PASĂ ÎN CAMERE, Permiteți, de asemenea, câinelui Walker să aibă mai mult control asupra caninii. Personal, întotdeauna folosesc un ham la mersul pe câinii mei.

Există două tipuri diferite de hamuri de câine: hamuri pas cu pas și peste cap. Ambele sunt exact ceea ce v-ați aștepta la audierea numelui lor. Un ham de peste capul se strecoară peste capul câinelui tău și se atașează în jurul pieptului. Un ham pasiv necesită ca câinele să intre în ea, și apoi trebuie să-l înfășurați în sus și în jurul pieptului și să-l catara între el.

Atâta timp cât achiziționați un produs de calitate, ambele tipuri sunt confortabile pentru câini. Ce tip este cel mai bun pentru FIDO? Ei bine, asta este într-adevăr doar o chestiune de preferință personală. Acesta va depinde de modul în care este cooperativă animalul dvs.

Harnatul de câine personalizat personalizat vine într-o mare varietate de culori și se pot potrivi câinilor care cântăresc până la 75 de lire sterline. Este durabil și ușor de pus pe, dar merită prețul? Să aflăm afară.

LEGATE DE: Cum să puneți pe un ham de câine (ghid video pas cu pas)

PRIDIBITSE Personalizate pas cu pas

PRIDITURI PERSONALIZATĂ PASĂ ÎN CAMEREDupă cum am menționat, acesta este un ham pas. Acesta este cu siguranta cel mai comun tip de ham de caine, dar nu este pentru fiecare pooch. Dacă veți fi luați și dezactivați frecvent cablajul, un ham deasupra capului poate fi o alegere mai bună. De asemenea, dacă animalul dvs. de companie este extrem de energic sau nu prea cooperativ, poate fi mai greu să-l aducă într-un ham pasit.

Cu aceasta fiind spuse, hamurile pas cu pas sunt o alegere ideală pentru majoritatea câinilor. Sunt confortabile și oferă un control deosebit pentru Walkers câine. Harnatul de câine personalizat personalizat este, de asemenea, o opțiune excelentă dacă intenționați să părăsiți hamul pe câinele dvs. toată ziua.

PRIDITURI PERSONALIZATĂ PASĂ ÎN CAMEREAceste hamuri sunt disponibile în 3 dimensiuni:

  • Mic - pentru câinii care cântăresc până la 25 de lire sterline cu circumferință toracică de 8 și # 8243;
  • Mediu - Pentru câinii care cântăresc până la 25-55 de lire sterline cu circumferință de piept de 18243; -29 și # 8243;
  • Mare - pentru câinii care cântăresc până la 55-75 de lire sterline cu circumferință toracică de 22 și # 8243;

Prețurile pentru acest ham sunt de 24 USD.99, $ 26.99 și 28 de dolari.99 respectiv.

Lucrul meu preferat Acest ham de la Pridebits este opțiunile de personalizare. Puteți alege din 28 de culori de panglică din Nylon și 12 culori de cataramă. Indiferent de opțiunile de culoare alegeți, prețul este același. Majoritatea producătorilor percep mai mult pentru culorile mai populare, așa că am fost încântat să văd prețuri consistente cu acest ham.

Harnatul de câine personalizat personalizat, de asemenea, vine cu o etichetă de identificare fără jingle cusută în lateral. Nu există nicio taxă suplimentară pentru această personalizare!

LEGATE DE: 7 cele mai bune hamuri fără tragere pentru câini care trag

PRIDITURI PERSONALIZATĂ PASĂ ÎN CAMEREDupă cum puteți vedea din fotografiile mele, am ales o etichetă de identitate în formă de os. Puteți alege dintre 4 forme de etichete, 6 stiluri de fonturi și 12 opțiuni de culoare font. Singurul dezavantaj este că durează aproximativ 4 săptămâni pentru ca aceste hamuri să navigheze, din cauza timpului adăugat necesar pentru a le personaliza.

De asemenea, puteți obține o lecție potrivită pentru a merge cu hamul dvs. Panglica va fi aceeași culoare și puteți alege din aceleași opțiuni de personalizare. Pridebits oferă trei dimensiuni diferite de leșie.

Leșca mică are o lățime de 5/8, mediul are o lățime de 3/4 și # 8243; iar mare are o lățime de 1 și # 8243;. Toate dimensiunile sunt disponibile în lungimi de 4 și 6 metri. Prețurile pentru leashes nu se schimbă pe baza opțiunilor de personalizare pe care le alegeți fie. Au costat 20 de dolari.99, $ 21.99 și 22 de dolari.99 respectiv.

PRIDITURI PERSONALIZATĂ PASĂ ÎN CAMEREÎn timp ce există un pic de umplutură pe curea de piept, cureaua în sine este doar o bandă subțire. Unele hamuri au o placă toracică largă pentru a oferi un confort suplimentar și pentru a dispersa presiunea din jurul întregului piept. Dacă câinele dvs. trage în timp ce pe o lesa, veți dori să achiziționați un ham cu mai multă umplutură.

Un ham de paridebits cu lesa de potrivire va costa cel putin $ 46, ceea ce nu este la fel de accesibil ca multe alte optiuni de pe piata. Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că plătiți pentru numeroasele opțiuni de personalizare și eticheta de identificare fără jingle, precum și cablajul și lesa.

Citiți următorul: Cea mai bună revizuire a cablajului câine (2018 Update)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pridebites personalizat pas cu câine (2018)