Revizuire: sleepypod click sport harness pentru câini

Restrângeți câinele în mașină este important pentru siguranța sa. Harna de sport pentru câini de dormit pentru câini este concepută special pentru a păstra Fido Seif în timpul călătoriei într-un vehicul. Acest ham de mașină de câine a fost testat cu ajutorul acelorași evaluări pe care se pun scaunele de siguranță pentru copii.

Dacă aveți un câine mare, puteți găsi mai benefică să-l păstrați conținut în zona de încărcare a vehiculului dvs. Dacă credeți că această opțiune ar fi cea mai bună, există bariere pe care le puteți achiziționa pentru a împiedica ca câinele să urce pe scaune.

Dacă preferați să aveți însoțitorul de canin pe scaunul din spate, trebuie să cumpărați un ham de mașină Asta a fost testat accidentat și asta îl va împiedica în siguranță în caz de accident. Dacă câinele dvs. este capabil să se plimbe liber în jurul mașinii, va fi o distragere a atenției. Corpul său va deveni, de asemenea, un proiectil periculos în cazul unui accident - provocând vătămări, câinelui dvs. și oricine altcineva din vehiculul dvs.

Proprietarii de câini care au făcut deja cercetarea privind hamurile de mașini pentru câini știu că Sleepypod Clickit este una dintre cele mai populare alegeri, deoarece Centrul pentru siguranța animalelor de companie a dat o rating ridicat în testarea accidentului său. Este conceput special pentru câinii care călătoresc în vehicule și, în timp ce majoritatea proprietarilor de animale de companie au considerat că este unul dintre cele mai bune, câteva nu au fost complet mulțumiți de designul însuși. Acum am testat eu însumi, iar aici sunt gândurile mele.

LEGATE DE: Cele 3 hamuri de câine testate de accident pentru mașini

SleepyPod Clickit Sport Harness pentru câini Review

SleepyPod Clickit Sport HarnessSleepypod Click Sport Harness este conceput pentru a fi folosit ca o reținere în mașină, dar poate fi folosit și ca un ham de zi cu zi. Spre deosebire de hamurile concepute doar pentru scopurile de mers pe jos sau de reținere auto, obțineți confortul de a vă putea duce câinele și apoi să îl încărcați direct în vehicul. Pentru câinii foarte activi și de înaltă performanță, compania are o opțiune mai bună numită Harnașul de top de divertisment (Revizuirea mea aici).

Așa cum veți vedea în recenzia mea video de mai sus, acest ham de câine are un design unic de buclă Infinity, care vă permite să obțineți potrivirea perfectă (puteți vedea, de asemenea, în fotografia de mai jos). Această buclă se conectează la o vesta de absorbție a energiei. Aceste două caracteristici lucrează împreună pentru a reduce și distribui forța cauzată de intrarea într-o coliziune.

SleepyPod Clickit Sport HarnessVesta este făcută din clasa de bagaje, nylon balistic, iar curelele sunt fabricate din material de clasă automobile. Există, de asemenea, benzi reflectorizante situate pe toate laturile hamului.

Așa cum am menționat, aceste hamuri sunt testate pentru a vă asigura siguranța câinelui în timpul călătoriei în vehicul. Sunt Testat folosind același test de accident dinamic de 30 mph, care este utilizat pentru scaunele de siguranță pentru copii.

Sleepypod Click Sport Harness este singurul ham de câine pentru a câștiga certificarea de siguranță și un rating de 5 stele din centrul de siguranță pentru animale de companie!

Îmi place cât de ușor acest ham este de a curăța. Exteriorul poate fi șters cu o cârpă umedă și am aspirat părul câinelui care se blochează în interiorul plăcii pieptului căptușit.

Sleepypod Click Sport Harness este disponibil în 4 dimensiuni:

  • Micile - circumferință toracică de 16 ani.5 & ​​# 8243; - 22 și # 8243;
  • Medie - circumferință toracică de 22.5 & ​​# 8243; - 28 și # 8243;
  • Mare - circumferință toracică de 28.5 & ​​# 8243; - 34 & # 8243;
  • Xlarge - circumferință toracică de 34.5 & ​​# 8243; - 40 și # 8243;

Este disponibil și în Robin ou albastru, roșu, negru sau portocaliu.

Similar: Harna de câine - Ghidul de cumpărare a proprietarilor de câini

SleepyPod Clickit Sport HarnessÎn recenzia mea video, demonstrează cât de ușor este să puneți acest ham pe câinele dvs. și să îl restrângeți în vehicul. SleepyPod Click Sport Harness este un ham pasit, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de câinele dvs. pentru a-și pasi labele în găurile de braț ale cablajului, înfășurați-l și în jurul pieptului și apoi să-l rupeți în siguranță peste spate.

Este un pic dificil să ajustați hamul prima dată, dar vestea bună este că acesta rămâne în loc foarte bine. Cu excepția cazului în care câinele dvs. câștigă sau pierde greutate, nu ar trebui să aveți Realizați cablajul. Cu toate acestea, ar trebui să verificați încă pentru a vă asigura că este corect ajustat de fiecare dată când l-ați pus pe puii dvs.

SleepyPod Clickit Sport HarnessOdată ce este ajustat în mod corespunzător, hamul Sport Sport SleepyPod este o briză pentru a vă asigura în vehiculul dvs. Trebuie doar să scoateți centura de siguranță și să-l introduceți prin ambele părți ale designului buclă de infinit pe spatele câinelui. Apoi, doar cataramă și strângeți centura și câinele dvs. este gata să călătorească!

Acest ham este mai scump decât hamurile tradiționale de mers pe jos, dar acest lucru este așteptat din cauza calității superioare și a designului proiectat. Un ham care este testat și făcut din nylon de calitate balistică, cu siguranță va fi mai scump decât un ham tradițional.

În funcție de dimensiunea pe care o are nevoie de câine, puteți achiziționa hamul de sport SleepyPod Clickit pe Amazon pentru $ 69.99- $ 89.99. În timp ce este destul de scump decât un ham tradițional de mers pe jos, cred că acest produs oferă o valoare bună pentru banii cheltuiți.

Citiți următorul: Top 50 cele mai bune hamuri de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: sleepypod click sport harness pentru câini