Cum să faci un ham de câine

Dacă căutați o alternativă ieftină la o harnă tradițională, o opțiune DIY este o opțiune accesibilă. Învăţare Cum să faci un ham de câine poate fi dificil dacă nu aveți abilități de cusut. Probabil că aveți toate proviziile pe care trebuie să le faceți acest ham și poate fi creat în doar câteva secunde!

Aceasta este un ham fără tragere. Acest tip este un pic diferit de un ham regulat și este o alegere mai bună dacă aveți un câine care îi place să-și tragă cablajul sau gulerul atunci când o plimbare. Comercial hamuri fără tragere poate fi un hassle, pentru că tind să fie voluminoase și să ia câteva minute pentru a vă pune pe puii voștri.

Din fericire pentru tine, știu cum să fac un ham de câine care va fi o bună alternativă la opțiunile comerciale. Atâta timp cât lăsați o clipă de carabină atașată la gulerul câinelui, veți avea toate consumabilele pentru a afla cum să faceți un ham de câine ori de câte ori aveți nevoie de unul.

Cum să faci un ham de câine

Cum să faci un ham de câinePentru acest ham de câine DIY veți avea nevoie de:

  • O lesa de câine din material moale (6 picioare sau mai mult)
  • Un guler de câine
  • Un clip de tip carabină, greu (ca acesta)

În primul rând, atașați clema de carabină la inelul gulerului. Apoi, puneți gulerul pe câine. Clipul ar trebui să fie pe spate, în centru, chiar între lamele umărului.

Clipi lesa la inelul gulerului pe măsură ce faceți întotdeauna și înfășurați plumbul în jurul pieptului câinelui, chiar în spatele picioarelor din față. Fileaza lesa prin clip. Lesaia se va strânge în jurul torsului câinelui dvs. dacă trage, ceea ce îl va redirecționa rapid să meargă mai lent.

Folosind acest ham fără tragere nu ar trebui să fie un substitut pentru formarea adecvată. De asemenea, dacă câinele dvs. este incomod cu acest ham sau trage atât de mult încât riscă să se rănească, va trebui să găsiți un produs comercial care să-și satisfacă nevoile.

Asigurați-vă că utilizați o lecție moale pentru a preveni deplasarea în spatele picioarelor câinelui. De asemenea, clipul pe care îl utilizați trebuie să aibă o limită de greutate care să se ocupe de greutatea câinelui sau să se simtă când vă așteptați cel mai puțin.

Acesta este un proiect extrem de ușor de cabină DIY, dar nu este cea mai bună alegere pentru fiecare câine și orice situație. Dacă căutați un ham de câine mai tradițional, căptușit, va trebui să vă perfecționați abilitățile de cusut.

Acest videoclip afișează pașii pentru a face un ham de câine din fleece:

Și acesta trece prin procesul pas cu pas de a face un ham de câine DIY din material reciclat. În opinia mea, cele mai bune proiecte de casă de casă sunt făcute prin upcycling ceva pe care tocmai l-ai aruncat.

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, veți putea crea un proiect răcoros DIY pe care îl puteți utiliza cu puii dvs. de zi cu zi. Asigurați-vă că hamul pe care îl faceți este sigur și confortabil de utilizat înainte de a merge pe o plimbare lungă. Vă recomandăm să-i dați un test de alergare în jurul casei dvs. doar pentru a fi sigur că este o potrivire bună pentru animalul dvs. de companie.

Citiți următorul: 3 tipuri de hamuri de câini comparativ

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci un ham de câine