Revizuire: garnitura de câine a lui rabbitgoo

Dacă aveți vreodată probleme de observare Câinele dvs. când este în curte pe timp de noapte, hamul de câine cu LED-uri RabbitGoo va păstra cu siguranță Fido vizibil. Acest ham a fost conceput pentru a păstra câinii văzuți de la amurg până în zori. Are 2 puncte de atașament și un mâner de trafic, care face, de asemenea, ideal pentru antrenamentul de leșie și câinii de mers pe jos care trag.

Dacă ați fost vreodată tras de un câine pe o lecție, atunci înțelegeți că nu este doar enervant, este, de asemenea, foarte periculos. Tragerea este o problemă de siguranță atât pentru câine, cât și pentru manipulare. Rănirea gâtului câinelui, gâtului sau picioarelor pot apărea de la tragerea constantă și va lua, de asemenea, o taxă pe brațe, umeri și spate.

RabbitGoo condusă de câineExperții sunt de acord că hamurile sunt o opțiune mult mai sigură și mai confortabilă atunci când legea formează un câine. Ele permit ca forța să fie distribuită uniform în pieptul câinelui, spre deosebire de gulerele care pun forța în jurul gâtului.

Hamele fără tragere au de obicei mai multe puncte de atașament și o mulțime de căptușeală. Acest lucru face lucrurile mai ușoare pentru formator și mai confortabil pentru pooch. Un lucru pe care RabbitGoo condusă de câine Are produse similare similare este iluminarea cu LED-uri impermeabile. Acest lucru vă asigură că câinele dvs. poate fi întotdeauna văzut.

De asemenea, am examinat cablajul RabbitGoo fără lumină fără lumină LED, dacă căutați o alternativă. Puteți vedea asta Revizuirea aici.

RabbitGoo LED-ul

RabbitGoo condusă de câineAcesta este un ham de peste cap, care este stilul meu preferat. Cu un ham pasit, trebuie să-i scoateți câinele să treacă prin curelele cablajului și să-l trageți în jurul pieptului. După cum sugerează și numele, un ham deasupra capului doar alunecă chiar peste capul lui Fido și se fixează cu cataramele de pe ambele părți ale pieptului său.

Acest ham de câine are curele de alunecare reglabile la 4 puncte de ajustare diferite. Acest lucru face foarte ușor să obțineți potrivirea corectă, atâta timp cât tu măsura în mod corespunzător și ordonați cablajul de dimensiune potrivită.

RabbitGoo condusă de câineExistă, de asemenea, două atașamente metalice de leșie. Unul este atașamentul standard pe partea din spate a cablajului dintre lamele de umăr a câinelui. Cealaltă este în mijlocul pieptului, care este atașamentul pe care l-ați folosi atunci când vă antrenați câinele să nu-și tragă pe lesa.

Un mâner de trafic este situat pe partea din spate a cabanei între lamele de umăr a câinelui. Acest mâner vă permite să luați controlul asupra câinelui dvs. ori de câte ori este necesar. De exemplu, dacă tu Urcați cu câinele dvs frecvent și doriți să-l păstrați aproape când întâlniți alți oameni / animale pe traseu, veți avea nevoie de un ham cu un mâner ca acesta.

Din păcate, acest ham este disponibil numai în 1 dimensiune pentru rasele mari cu o circumferință toracică de 27 ° C și 32 ° C; și o greutate de 45-80 de lire sterline.

Lumina LED-urilor este impermeabilă și situată în partea superioară a plăcii de sân. După cum puteți vedea în recenzia mea video în partea de sus a acestui articol, lumina apare cu ușurință din ham. Trebuie să o scoateți din ham pentru ao încărca. Este reîncărcabilă USB și durează 8-10 ore când este complet încărcată.

RabbitGoo condusă de câineExistă 4 moduri ușoare:

  • Constant alb strălucitor
  • Constant roșu roșu
  • Albul clipește
  • Flashing roșu

Sunt fericit să raportez că acest ham este foarte confortabil pentru Saddie. Ea se bucură într-adevăr purtând-o! Unele hamuri au o căptușeală minimă sau nici unul deloc - doar curele de nailon care rulează pe spate și piept. Dacă aveți un câine cu blana groasă, Aceasta poate să nu fie o problemă, dar curelele subțiri pot, de asemenea, să-și facă pielea unui câine (mai ales pe piept și sub armpiturile sale).

Am fost încântat să văd că cablajul de câine cu LED-uri RabbitGoo are o căptușeală greu realizată din material moale, respirabil. Este iarna aici în Maine, așa că nu sunt prea îngrijorat de Saddie devenind prea cald. Cu toate acestea, este frumos să știți că hamul va respira când se face drumeții cu ea în vară.

Acest ham oferă, de asemenea, curele reflectorizante, pe care le puteți vedea în fotografiile de mai sus. Este posibil să nu credeți că acest lucru este important pentru un ham care este deja echipat cu o lumină LED, dar vă asigură că câinele dvs. va fi văzut din orice unghi.

Puteți achiziționa cablajul de câine de la RabbitGoo pe Amazon pentru $ 39.99. Pentru un cablu de câine de calitate cu o lumină cu LED-uri adăugate, acesta este un preț foarte rezonabil. De fapt, multe hamuri făcute cu aceleași materiale sunt mai scumpe și chiar nu oferă o caracteristică de lumină.

Citiți următorul: Cum să puneți pe diferite tipuri de hamuri de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: garnitura de câine a lui rabbitgoo