Giveaway: ezydog plăcuța de piept și lesa (valoare de 60 $ +)

Având un ham de câine versatil este important Pentru proprietarii care le place să-și ia puiul pe deplin. Harnatul drept vă va păstra câinele în siguranță în mașină. Acesta va ajuta la prevenirea rănilor în caz de accident și asigurați-vă că Fido nu sară în mijlocul unei parcări ocupate.

Cablul de plăcuțe din piept Ezydog poate fi folosit ca un ham de mers pe jos de zi cu zi sau un ham de mașină. Este proiectat ergonomic pentru a vă menține confortabilul și Aceasta este șansa dvs. de a câștiga unul gratuit! Câștigătorul norocos va primi, de asemenea, o lecție potrivită!

Acest ham oferă confortul de a nu trebuie să schimbe hamul puilor de fiecare dată când îl luați pentru o plimbare. Chiar dacă luați doar câinele pentru o plimbare din când în când, el ar trebui să fie în continuare restrâns de fiecare dată în mașină.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un ham de plăcuță de piept Ezydog și lesa de potrivire, tot ce trebuie să faceți este:

  1. Ezydog tablă de plăcuță de pieptCA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va introduce automat pentru a câștiga un ham de plăcuță de piept Ezydog și o lesa de potrivire și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 1 septembrie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Revizuire completă: EZYDOG Plate Chest Dog Harness Review

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Ezydog plăcuța pieptului Giveaway

Caracterul cu plăcuța toracică Ezydog are o placă de piept EVA spumă proiectată ergonomic. De asemenea, are două puncte de ajustare care vă permit să obțineți o potrivire confortabilă. Există, de asemenea, un inel Oțel care vă permite să atașați cu ușurință o lecție.

Este foarte ușor să atașați acest ham la sistemul de siguranță al vehiculului dvs. După cum puteți vedea în videoclipul de mai sus, vine cu o reținere pe care o puteți glisa rapid centura de siguranță. Tot ce trebuie să faceți este să strângeți centura și să o strângeți. Acest clip de restrângere se atașează cu ușurință cu o strângere a inelului O de pe ham.

Ezydog tablă de plăcuță de pieptUn alt mare avantaj este că cablajul de câine a plăcii Ezydog se face cu coasere reflectorizantă de vizibilitate ridicată. Aceasta este o caracteristică bună de căutat, deoarece te crește foarte mult pe tine și de vizibilitatea animalului tău atunci când mergi noaptea sau devreme dimineața.

Harnatul Ezydog inclus în acest Givedaway este o dimensiune & mare "și se potrivește unui câine cu o circumferință toracică de 19-33 inci. Este făcută cu plastic grele, catarame rapide pentru a face simplu să pună hamul și să-l scoată.

Veți obține, de asemenea, o lecție potrivită (în aceeași culoare, ca hamul) ca ham). Lesa este o lesa de șoc zero de la Ezydog, care este de 48 ° C și # 8243; lung și are o mică secțiune bungee în mijloc care absoarbe forța de a trage.

Lesa este făcută cu aceeași tăietură foarte reflectorizantă. De asemenea, are un mâner căptușit care se face cu o căptușeală neoprenică impermeabilă. Hamul și lesa se vinde mai mult de 30 de lei și Aceasta este șansa dvs. de a le câștiga atât gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Ezydog tablă de plăcuță de pieptPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Givedaway pentru un cablu de plăcuță de piept Ezydog și o lecție potrivită. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 1 septembrie, 2018. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA pe Youtube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: ezydog plăcuța de piept și lesa (valoare de 60 $ +)