Revizuire: sleepypod clickit utility harning masina / centura de siguranță

Restrângeți câinele în mașină este esențială pentru siguranța sa și a dvs. Există multe tipuri diferite de centuri de siguranță pentru câini, dar SleepyPod Clickit Utility Harness Dog poate fi cel mai sigur dintre ei. Acest ham a fost testat cu ajutorul acelorași evaluări pe care se efectuează scaunele pentru siguranța copilului.

SleepyPod Clickit Utility Harness DogDacă aveți o rasă de câine mare sau extra-mare, puteți decide că este mai bine să-l reporniți în cargoul deținător al vehiculului dvs. Există bariere pe care le puteți achiziționa pentru a vă menține puiul în siguranță în spatele vehiculului. Dacă preferați să vă plimbați pupurile pe scaunul pasagerului sau pe scaunul din spate al mașinii, trebuie să-l reporniți cu o centură de siguranță ca aceasta Somnypod.

Când câinele dvs. este capabil să se rostogolească liber în jurul vehiculului dvs., el poate deveni o distragere a șoferului. Corpul său se va transforma, de asemenea, într-un proiectil foarte periculos în cazul unui accident de mașină. Folosind o reținere, cum ar fi hamul de câine de dormit SleepyPod, este cel mai bun mod de a vă proteja animalul de companie, pe tine însuși și de pasagerii dvs.

COMPARAŢIE: Dog SEAT COMPARAREA BENETULUI - Care este cel mai bun?

SleepyPod Clickit Utility Harness Car / Revizuirea centurii de siguranță

SleepyPod Clickit Utility Harness Dog

Există o mulțime de hamuri de câini pe piață care pot fi folosite pentru a vă restrânge animalul de companie în mașină. Ele sunt convenabile, deoarece acestea pot fi folosite ca un ham de zi cu zi și o centură de siguranță Doggy. Sleepypod Clickit Utility Harness de câine nu se încadrează în această categorie.

Deși pierdeți confortul de a putea merge la plimbare și apoi încărcați câinele direct în vehicul, obțineți o mulțime de caracteristici de siguranță proiectate special.

Acest ham de la somnypod nu a fost conceput pentru a fi versatil. Are un scop - să vă păstrați FIDO cât mai sigur posibil în timpul călătoriei în mașină. Acesta oferă un design în trei puncte, similar cu scaunele de siguranță pentru copii mici.

Designul unic de brevetare în așteptare este echipat cu o structură cu vesta cu căptușeală și o structură largă a cablajului web pentru a distribui forța în mod egal peste pieptul câinelui în cazul unui accident de mașină. Acest lucru reduce foarte mult șansa de rănire a câinelui.

CITESTE MAI MULT: 15 sfaturi inteligente pentru a călători cu câini în mașini

SleepyPod Clickit Utility Harness DogCaracteristica cea mai unică a cablajului de câini de tip Clickit SleepyPod este sistemul de ancorare care se atașează la sistemul de blocare a bebelușului din vehiculul dvs. Aceste ancore reduc orice mișcare laterală ținând capătul postal al animalului.

Aceasta înseamnă că vehiculul dvs. trebuie să aibă a Sistemul de blocare a scaunelor pentru copii. Toate vehiculele fabricate după 2003 sunt obligați să aibă unul dintre aceste sisteme, dar dacă mașina dvs. a fost făcută înainte de atunci va trebui să verificați dacă are unul. Dacă nu, acest ham nu va fi de folos pentru dvs.

Când spun că acest ham de la Somnypod este destul de probabil cea mai sigură centură de siguranță de câine de pe piață, vreau să spun asta! Harna de câine de tip Clickit Sleepypod a fost prin testare statică de tracțiune și testarea dinamică a accidentelor pentru toate componentele sale critice de siguranță, inclusiv cusăturile, hardware-ul și WindBing.

De asemenea, a fost testat folosind testul de accident FMVSS-213 30 MPH și a câștigat titlul de TOP PERFORMER în Centrul pentru studiul cabanei de siguranță pentru siguranța animalelor de companie 2013. În acest studiu, unsprezece branduri de cabană care au făcut pretenții de "testarea accidentelor", "protecția împotriva accidentelor" sau "Testarea" # 8221; au fost identificate și evaluate.

Revizuire similară: Ezydog Chest Dog Harness

SleepyPod Clickit Utility Harness Dog

Toate aceste caracteristici de siguranță ale Marelui, dar hamul de câine de dormit de dormit SleepyPod nu este fără defectele sale. După cum vă arăt în revizuirea videoclipului de mai sus, acest ham este mai dificil de instalat decât multe alte hamuri de centură de siguranță pentru câini. De asemenea, pare a fi mult mai puțin confortabil pentru câine.

Deși sistemul de ancorare adaugă un nivel de siguranță pe care nici un alt produs nu îl poate concura, acesta limitează drastic capacitatea animalului de companie de a vă deplasa confortabil. Micul nostru beagle a avut un timp greu să se culce sau să se ridice când este atașat la acest ham. Părea foarte incomodă.

Produs alternativ: Vastar câine centură de siguranță

Am încercat hamul de câine de dormit Sleepypod cu mai mult de 10 ori. Ea pare să se obișnuiască cu ea după câteva călătorii în mașină, dar ea nu a fost niciodată foarte fericită să o poarte. Ea nu deranjează deloc alte mașini de centură de siguranță.

Celălalt dezavantaj la acest produs este prețul. În timp ce știu că caracteristicile de siguranță de neegalat merită cu siguranță costul, acest ham nu se va încadra în bugetul tuturor. Este disponibil pe Amazon în mai multe dimensiuni și culori. Dimensiunile variază de la mici la extra-mari și variază în preț de la $ 68- $ 84.

Cum să puneți pe un ham de câine?

Dacă sunteți nou să vă potriviți animalul cu un ham, trebuie să fiți foarte atenți. Cele mai multe hamuri, inclusiv acest lucru de la somnypod, vor avea probabil instrucțiuni specifice de măsurare atunci când comandați. Nu vrei ca hamul să fie atât de strâns încât provoacă durere și ciocnire, dar, de asemenea, nu doriți ca acesta să fie atât de slăbit încât câinele tău poate aluneca din ea. Mai jos, puteți viziona tutorialul video pe care l-am creat pentru a demonstra modalitatea potrivită pentru a se potrivi cu animalul dvs. de companie cu un ham.

Ghid complet: Cum să puneți pe un ham de câine 101 - un proces pas cu pas

Rezumatul lui SLEEPTYPOD CLICKIT UTILITY DIN REVIZUIRE

Pro:

  • Proiectat special pentru siguranța caninei în mașină
  • Utilizează un sistem de cablaj de trei puncte similar celui utilizat pentru scaunele de siguranță pentru copii
  • Sistemul unic de ancorare reduce mișcarea laterală ținând capătul câinelui în poziție
  • A trecut testarea statică de teste și testarea dinamică a accidentelor pentru toate componentele sale critice de siguranță, inclusiv cusătura, hardware-ul și Webbing
  • Testat folosind testul de accident FMVSS-213 30 mph
  • A câștigat titlul de TOP PERFORMER În centrul studiului pentru siguranța pentru siguranța animalelor de companie 2013
  • Disponibil în mai multe culori și se confruntă cu de la mic la extra-mare

Contra:

  • Nu poate fi folosit ca ham de mers pe jos
  • Mai dificil de instalat în mașina dvs. decât produse similare
  • Mai scumpe decât multe alte hamuri de centură de siguranță pentru câini

Listă ulterioară: Cele mai bune 50 de hamuri de câine pentru a vă plimba câinii


Acum este rândul tău să examineze hamul de mașini de câine de dormit Sleepypod

Ați folosit vreodată un ham de câine de dormit de somn? A fost câinele dvs. confortabil? Ați fost vreodată într-un accident de mașină în timp ce câinele dvs. a fost restrâns cu acest ham? Vreau să aud despre mâinile tale despre experiența cu acest produs. Împărtășiți-vă opinia în comentariile de mai jos sau postați propriile dvs. opinii de fotografie și video pe Pagina noastră de Facebook.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: sleepypod clickit utility harning masina / centura de siguranță