Revizuire: hamul perfect de catelus, lesa si trata putin

Poate fi copleșitoare Pentru a merge pe insulele magazinului dvs. local de animale de companie care caută produsele potrivite pentru dvs. și câinele dvs. De unde știi ce produse merită banii tăi și care nu se vor opri la companionul tău canin? Am de gând să răspund la aceste întrebări pentru dvs. în această revizuire a cabinetului dvs. de câine Plecher Perfect, lesa și tratați punga.

Când faceți cumpărături pentru produse de câini, trebuie să luați în considerare:

  • Revizuirea Pappy Perfectdurabilitatea lor
  • bugetul tău
  • Preferințele și confortul câinelui
  • Preferințele și confortul dvs

Prețul se potrivește în bugetul dvs? Va dura destul de mult timp pentru a face costul meritat? Nimeni nu vrea să cumpere un produs și să-l rupe sau să se spargă în primele câteva săptămâni. Sa întâmplat cu noi toți și este extrem de frustrant când o face.

Și când se întâmplă acest lucru, cine este de vină? Doar tu! Nu ați făcut cercetarea dvs. și nu ați făcut o evaluare adecvată a produsului înainte de a efectua achiziția dvs.

Deci, sunt aceste produse din catelul dvs. perfect un buy bun? Cum au lucrat pentru mine și câinii mei? Lăsați o privire mai atentă și # 8230;

Vedeți mai multe recenzii video: Cele mai bune consumabile de câine Recenzii și videoclipuri

Harnatul perfect de catelus, lesa si tratati punga

Revizuirea Pappy Perfect

Valorifica

Primul lucru care mi-a ieșit despre ham de la catelul dvs. perfect a fost că există trei puncte de atașare diferite, care nu sunt comune. Unele hamuri au două puncte de atașament, dar opinia mea este că mai multe opțiuni pe care le aveți, cu atât mai versatil va fi.

Puteți atașa o lecție în față (piept) a cablajului sau a spatelui. Puteți vedea atașamentul în piept de pe fotografia lui Labrador, Saddie, deasupra. Celelalte două sunt situate între lamele de umăr ale câinelui pe spatele hamului.

Piesa roșie pe pieptul lui Saddie este o placă de sân. Aceasta este singura umplutură de pe ham. Unele produse similare oferă umplutură tot drumul, dar dacă găsiți un ham care se potrivește corect, acest lucru nu ar trebui să fie o problemă.

Saddie devine extrem de încântat să vadă oameni noi, chiar și străini. Având un mâner confortabil de trafic pe hamul ei este a trebuie sa pentru mine!

Funcția mea preferată pe acest ham de la cățelul perfect este mânerul de trafic amplasat între lamele de umăr al câinelui. Este căptușit pentru confortul dvs. și oferă o modalitate de a vă controla câinele în mulțime sau când alte animale sunt în jur.

Mânerul de trafic este, de asemenea, un beneficiu frumos pentru câinii care au nevoie de ajutor să se ridice pe scări sau într-un vehicul. Dacă aveți un animal de companie senior care are nevoie de un sprijin suplimentar în plus, aceasta este cu siguranță o caracteristică pe care ar trebui să o căutați.

Aceasta este o Hamul peste cap, Care este preferința mea personală. După cum puteți vedea în revista mea video în partea de sus a acestui post, pur și simplu glisați inelul frontal al cablajului peste capul câinelui dvs. și apoi atașați-l în jurul pieptului cu clemele de pe curelele reglabile.

Vorbind despre curelele reglabile, sunt foarte ușor de utilizat. Există patru puncte de ajustare diferite și pur și simplu glisați cataramele înainte și înapoi pentru a obține potrivirea corespunzătoare. Odată ce acestea sunt ajustate, ei rămân puse. Ca și în cazul multor hamuri cu curele de nailon, aceste catarame pot slăbi în timp, dar a fost ținute în loc după câteva săptămâni de uzură constantă.

Puteți obține hamul la alegerea dvs. de 5 culori:

  • roșu
  • verde
  • albastru
  • Violet
  • negru

& 5 dimensiuni variind de la xs la xl. Toate culorile vin cu cusături reflectorizante pe curele. Aceasta este o altă trebuie în opinia mea. Nu puteți fi niciodată prea atent atunci când vă plimbați câinele și cusatura reflectorizantă îl va păstra vizibil la traficul care se apropie.

RECOMANDAT: Cum să măsurați și să alegeți cablajul drept de câine

Revizuirea Pappy Perfect

Lesa și tratați punga

Primul lucru pe care îl veți observa despre lesa este că este un pic de beefier decât alți nylon leashes. Asta pentru că este de fapt aproximativ 20% mai larg decât un standard 1 și # 8243; lesa, și este, de asemenea, proiectată cu o construcție cu 2 straturi pentru o durabilitate suplimentară.

Acest lucru face ca lesa să fie mai greu de mestecat și mai durabil în timp. Mi-a plăcut, de asemenea, că este făcută cu cusături armate pentru a preveni fragmentarea.

Cel mai unic lucru pe care această leșie de la ofertele dvs. perfecte de catelus este sistemul convenabil sigur. Am demonstrat acest lucru în revizuirea mea video. Există un clemă de carabiner cusut la mâner și un inel D cusut în aproximativ 2 metri în jos pe lesa.

Acest lucru vă permite să aprindeți cu ușurință lesa în jurul unui copac sau la piciorul unei banci de la parc, fără a fi nevoie să o interziceți de pe gulerul animalului dvs. mai întâi. Nu folosesc de obicei această caracteristică, dar îmi place inelul D Adăugat, pentru că o folosesc pentru a ține cheile mașinii și pungile de deșeuri de câine.

Mânerul căptușit este lucrul meu preferat despre această leșie. Este cu siguranță cea mai confortabilă leșie pe care am folosit-o vreodată. 

Există o căptușeală neoprenică moale în mâner pentru un confort suplimentar. Acesta este un bonus uriaș dacă animalul tău trage pe lesa. Este, de asemenea, rezistent la miros, deci nu vă faceți griji despre faptul că devine Stinky de la mâinile de transpirație.

Revizuirea Pappy PerfectPuteți atașa punga de tratament de la catelul dvs. perfect la nivelul lesa, dar îl puteți folosi și cu orice altă lesă standard. Nu este un element trebuie să aibă, deci dacă sunteți într-un buget, puteți săriți-l. Cu toate acestea, este destul de convenabil și ar fi deosebit de util să aveți atunci când pregătiți un câine.

Demonstrați cât de ușor această pungă este să atașați la o lesă în revizuirea mea video. Este doar cleme prea simple.

Există un buzunar pentru o rolă de pungi de câine și pe cealaltă parte există un buzunar de plasă pentru a ține o minge de tenis. De asemenea, puteți stoca chei de mașină, carduri de credit sau alte elemente în buzunarul Velcro mic. Așa cum veți vedea în videoclipul meu de revizuire, buzunarul mare de mijloc are o fixare magnetică care păstrează tratarea câinilor securizați.

Lesaia este disponibilă pe Amazon, dar va trebui să comandați punga de tratare a câinelui și hamul de la Site-ul companiei. Aveți două opțiuni pentru lesa - 4 picioare sau 6 picioare. Ambele oferă aceleași caracteristici, dar lesa mai lungă costă 21 de dolari.95 În timp ce cel mai scurt este doar 19 dolari.95.

TRATAREA POUCHERILOR PENTRU 21 USD.95, iar hamul vinde pentru 27 de dolari.95- $ 31.95 În funcție de dimensiunea pe care o comandați. Hamul și tratarea pungii sunt la prețuri la fel ca și alte produse similare. Lesaia este mai scumpă decât alte standuri standard de nailon, dar trebuie să vă amintiți că este de 20% mai larg și utilizează o construcție cu 2 straturi.

Listă ulterioară: Cele mai bune 50 de hamuri de câine pentru a vă plimba câinii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: hamul perfect de catelus, lesa si trata putin