Revizuire: heads up pentru cozile de câine, lesa și bandana

Selectarea produselor pentru mersul pe jos câinele dvs. poate fi o provocare. Există atât de multe opțiuni disponibile. Dacă alegeți un guler sau un ham? O lecție standard sau retractabilă? Mulți proprietari de câini caută, de asemenea, produse, cum ar fi acestea de la capete în sus pentru cozile, care sunt unice și arată stilul lor personal.

Deși gulerele nu sunt o opțiune potrivită pentru fiecare câine, hamurile de câine sunt o alegere excelentă pentru aproape fiecare canină. Am avut ocazia de a revizui acest ham și leash atât de la capete în jos și îmi place foarte mult. Este ușor să puneți și confortabil pentru câinele meu.

Hamul a venit, de asemenea, cu un standard de potrivire lesă pentru câine. Sunt amândoi colorați strălucitori și spun "luând umanul meu pentru o plimbare și # 8221; peste tot. Îmi place designul unic, iar culorile se află într-adevăr. Ele sunt funcționale și la modă.

Listă ulterioară: Cele mai bune 50 de hamuri de câine pentru a vă plimba câinii

Heads up pentru cozile de câine harness, leash și bandana revizuire

Heads up pentru cozile de câine câine dog leash și revizuire bandana

Harna de câine și lesa de câini

Există atât de multe tipuri diferite de hamuri de câini disponibile. Dacă sunteți doar căutați un ham pur și simplu conceput care poate fi folosit pentru a merge pe câinele mediu, aceasta este o alegere fină. Este rapid și ușor de pus pe animalul dvs. de companie și foarte durabil.

LEGATE DE: Cea mai bună revizuire a valorilor câinilor

Heads up pentru cozile

Haroanele sunt ideale pentru câinii care trag, deoarece nu vor provoca dureri fizice și deteriorarea gâtului și gâtului ca un guler. Boxerul nostru Chloe nu trage, dar acest ham a lucrat foarte bine pe ea. Am încercat, de asemenea, pe laboratorul nostru de ciocolată, Saddie, care trage în mod constant.

Saddie nu este complet instruit, dar acest ham doggy a făcut mult mai ușor să o ia pentru ea o plimbare. A trebuit să ajustăm hamul diferit pentru a se potrivi lui Saddie, care a fost foarte ușor de făcut. A luat doar câteva secunde să o schimbe pentru ea. Hamul se potrivește atât câinilor noștri, dar a strigat puțin sub armpiturile lui Saddie.

Chloe a purtat acest ham mult mai mult decât Saddie, și nu a avut probleme cu ciocanul. Desigur, mă potrivesc în același mod pe amândoi, astfel încât singura diferență pe care am observat-o a fost trăgând. Dacă câinele dvs. este un tractor, acest ham îl poate da un pic de ciocnire și în armpitori.

Heads up pentru cozile de câine harness, leash și bandana revizuire

Hardware-ul de pe ham și lesa sunt fabricate din metal puternic, cu excepția cataramei de pe ham. Este făcută din plastic durabil, gros. Această cataramă este unică, deoarece are un mecanism de blocare pe care îl puteți vedea în recenzia mea video. Când este blocat, părțile laterale ale cataramei nu pot fi stoarse să se deschidă.

Lesaia are o lungime de 4 metri, inclusiv mânerul. Atât hamul, cât și lesa sunt fabricate din nailon rezistent la apă și sunt cusute dublu pentru o rezistență suplimentară. Nylonul colorat luminos este ideal pentru proprietarii de câini care mergeți câinele noaptea.Culorile se remarcă într-adevăr pentru a ajuta șoferii să vă vadă pe dvs. și pe animalul dvs. de companie.

Harile variază de la 16- $ 21, în funcție de dimensiunea pe care o va cere câinele dvs. Leashes variază de la $ 15- $ 19, în funcție de lungimea pe care o selectați.

Dog Bandana

Am primit, de asemenea, acest lucru într-adevăr Adorabil bandana. Este un mare accesoriu pentru câinii care doresc să-și arate stilul personal. De asemenea, a funcționat foarte bine pentru a ne ajuta cu ușurință să aleg câinele nostru la parcul de câine. De obicei, Saddie să fugă pe lesa, atâta timp cât cunoaștem ceilalți câini care sunt acolo și era atât de ușor să o vedeți cu bandana ei strălucitoare.

LEGATE DE: Cum să vă îmbrăcați câinele și să evitați jena

Cureaua ajustabilă are elastic încorporată, așa că este strașnic și confortabil pentru câinele dvs. Este foarte ușor de reglat cu doar diapozitivul cataramei. Saddie și-a purtat o mulțime de bandana, iar cureaua rămâne întotdeauna sigură - chiar și atunci când se luptă cu alți câini.

Heads up pentru cozile de câine harness, leash și bandana revizuire

Câinele Bandana pe care l-am primit Says & # 8220; născut la Lick, & # 8221; Dar heads-up pentru cozile le oferă multe cuvinte drăguțe, inclusiv:

  • Fat & Cute Brat
  • Drama Queen
  • Hrăniți această față
  • Sărbători fericite
  • Au un Crăciun Pawesome

Și multe altele. Toate bandanele, indiferent de dimensiunea pe care o selectați, sunteți de 12 USD. Ei cu siguranță nu sunt o necesitate, dar ei adaugă un flare distractiv pentru câinele tău. De asemenea, ei ar fi făcut mare cadou pentru iubitul de câine sau câine care are totul!

Rezumatul heads-up pentru cozile de câine, lesa de câine și câine bandana revizuire

Pro: Aceste produse sunt toate funcționale, unice și accesibile. Cele mai personalizate produse de câine costă de două ori mai mult decât același produs care are un simplu design. Am fost plăcut surprins să aflu că aceste produse de la capete în sus pentru cozi sunt durabile și făcute din materiale de calitate și sunt foarte accesibile. Unul dintre aceste hamuri unice, leashes sau bandanas ar face, de asemenea, un cadou minunat pentru proprietarul câinelui sau câinelui de pe lista dvs!

Contra: Am folosit hamul de câine și lesa de câine de la capete pentru cozile pe ambele câini adulți. A lucrat minunat pentru boxerul nostru, care este foarte bine instruit. De asemenea, a funcționat bine pentru laboratorul nostru de ciocolată, care nu este complet instruit.

A ajutat să o împiedice să trăiască, dar când a tras, am observat că ea îi îmbrățișează sub armpiturile un pic. Nu a tăiat pe pielea ei, dar am putut vedea că zona era roșie și iritată. Dacă câinele dvs. este un tractor, este posibil să doriți să luați în considerare un ham conceput special pentru câinii care trag pe lesa lor.


Acum e rândul tău

Ați folosit Heads up pentru cozile de câine, lesa și bandana deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să vă lăsați propria recenzie și de evaluare pentru capetele pentru cozile de câine, lesa și bandana de mai jos și să ne anunțați ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: heads up pentru cozile de câine, lesa și bandana