Revizuire: sleepypod click terrain ham pentru câini

Păstrarea câinelui fixat în mașină este esențială pentru siguranța sa și siguranța tuturor pasagerilor din vehiculul dvs. Harnatul de datorie pentru câini de dormit pentru câini este conceput special pentru a vă menține în siguranță în acest moment când mergeți la o plimbare. Acesta a fost chiar testat cu ajutorul acelorași tehnici de analiză utilizate pe scaunele de siguranță pentru copii.

Poate fi mai ușor să păstrați un câine de rasă mare conținut în zona de încărcare a vehiculului dvs. Dacă credeți că aceasta este cea mai bună opțiune pentru animalul dvs. de companie, ar trebui să investiți o barieră care să-l țină în siguranță în spatele vehiculului și să-l împiedice să sări peste scaune. Cu toate acestea, dacă aveți o mașină mică sau un camion de preluare, aceasta nu va fi o opțiune.

Sleepypod ham Clickit TerrainDacă partenerul dvs. de canin trebuie să se plimbe în spate, trebuie să investești într-un ham de mașină care a fost testat accidentat. Hamul pe care îl alegeți trebuie să restrângă în siguranță Fido în caz de accident. Dacă câinele dvs. este capabil să se plimbe liber în jurul mașinii, el va fi o distragere atentă și corpul său va deveni un proiectil periculos în cazul unui accident - provocând vătămări, câinele și oricine altcineva din vehiculul dvs.

Dacă ați început deja să cercetați hamuri de mașini pentru câini, atunci știți că Sleepypod ham Clickit Terrain este una dintre cele mai populare alegeri dintre proprietarii de animale de companie și un cel mai bun vânzător obișnuit pe Amazon. Acest lucru se datorează faptului că Centrul pentru siguranța animalelor de companie a dat-o a Evaluare înaltă În testul de accident.

Acest ham de câine este conceput special pentru câini activi, performanți care călătoresc frecvent în mașini. În timp ce majoritatea consumatorilor au descoperit că aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni de pe piață, unele nu au fost complet mulțumiți de produs. Acum am testat eu însumi. Iată gândurile mele și # 8230;

LEGATE DE: Cele 3 hamuri de câine testate de accident pentru mașini

SleepyPod Clickit Terrain Review

Sleepypod Clickit Click Terrain HarnessDupă cum am menționat, acest ham este conceput special pentru câini activi, de înaltă performanță. Dacă sunteți în căutarea unui crash testat, rezervor de mașină durabil pentru câinele dvs. mediu sau sedentar, verificați SleepyPod Clickit Sport Harness care oferă multe dintre aceleași caracteristici cu un design mai simplu.

Acest ham oferă același design de buclă infinită ca hamul de sport pentru clickit, care elimină orice puncte slabe atunci când forța este aplicată hamului (cum ar fi într-un accident). Sleepypod Clickit Terrain Harness are, de asemenea, o vesta largă căptușită (pe care o puteți vedea în fotografia de mai sus), și mâneci din șoc absorbția șocului.

Hamul este proiectat în mod specific, astfel încât toate caracteristicile menționate mai sus să lucreze împreună pentru a reduce și distribui forța cauzată de un accident.

Am fost impresionat că acest ham poate fi folosit și ca un ham de mers pe jos de fiecare zi. Multe hamei de mașini sunt mai rigide și nu ar fi confortabile pentru uzura toată ziua. Somnypod înțelege în mod clar că este incomod ca proprietarii să trebuiască să-și schimbe câinele de la un ham de mașină la un ham de mers pe jos. Cu aceasta, obțineți confortul de a vă putea duce câinele și apoi să-l încărcați direct în vehicul.

Sleepypod Clickit Click Terrain HarnessVesta este făcută din clasa de bagaje, nylon balistic, iar curelele sunt fabricate din material de clasă automobile. Există, de asemenea, patch-uri reflectorizante (văzute în fotografie din stânga) pe fiecare parte, care pot fi schimbate cu patch-uri de câine de lucru.

Harnatul de teren de divertisment este testat pentru a vă asigura siguranța câinelui în timpul călătoriei în vehicul. Sunt Testat folosind același test de accident dinamic de 30 mph, care este utilizat pentru scaunele de siguranță pentru copii. Aceste hamuri sunt testate folosind u.S. și standardele sistemului de reținere a copiilor canadieni.

Aceste hamuri sunt, de asemenea, foarte ușor de curățat, care este a trebuie sa Pentru majoritatea proprietarilor de câini. Exteriorul poate fi ușor șters cu o cârpă umedă și tot ce trebuie să faceți pentru a elimina părul vărsat de pe plăcuța toracică căptușită este da-i un vid rapid.

Harnatul de teren de divertisment este disponibil în 4 dimensiuni:

  • Ciriștile toracice mici de 17.5 "- 22"
  • Medie - circumferință toracică de 21 de ani.5 "- 27.5 "
  • Ciriștile mari de 26 "- 32"
  • Xlarge - Ciriștia de 31 de ani.5 "- 39.5 "

Este, de asemenea, disponibil în Robin ou albastru, roșu, negru sau portocaliu.

LEGATE DE: Cea mai bună centură de siguranță pentru câini - comparând ezydog vs. Somnypod vs. Vastar

Sleepypod Clickit Click Terrain HarnessÎn recenzia mea video, demonstrează cât de ușor este să puneți acest ham pe câinele dvs. și să îl restrângeți în vehicul. Hamul de teren de divertisment este un ham pasit, ceea ce înseamnă că aveți nevoie de câinele dvs. pentru a-și pasi labele în orificiile hamului, atunci trebuie să-l înfășurați în sus și în jurul pieptului și apoi să-l rupeți în siguranță peste spate.

Acest ham este dificil de ajustat prima dată, dar vestea bună este că rămâne în loc odată ce îl ajustați corect. Cu excepția cazului în care câinele dvs. câștigă sau pierde greutate, nu ar trebui să aveți Realizați cablajul. Cu toate acestea, ar trebui să verificați încă pentru a vă asigura că este corect ajustat de fiecare dată când l-ați pus pe puii dvs.

Sleepypod Clickit Click Terrain HarnessOdată ce este ajustat în mod corespunzător, hamul de divertisment de divertisment este o briză pentru a vă asigura în vehiculul dvs. Trebuie doar să scoateți centura de siguranță și să-l introduceți prin ambele părți ale designului buclă de infinit pe spatele câinelui. Apoi, doar cataramă și strângeți centura și câinele dvs. este gata să călătorească!

Acest ham este mai scump decât hamurile tradiționale de mers pe jos, dar acest lucru este așteptat din cauza calității superioare și a designului proiectat. Un ham care este testat și făcut din nylon de calitate balistică, cu siguranță va fi mai scump decât un ham tradițional.

În funcție de dimensiunea pe care are nevoie de câine, puteți achiziționa hamul de teren de divertisment pe Amazon pentru $ 89.99- $ 99.99. În timp ce este mult mai scump decât un ham tradițional de mers pe jos, cred că acest produs oferă o valoare bună pentru banii cheltuiți.

Terrain (opțional)

Sleepypod Clickit TerrainAșa cum veți vedea în revista mea video, SleepyPod oferă, de asemenea, un pachet de teren ca un add-on opțional pentru acest ham. După cum veți vedea, pachetul este, în principiu, un set de sac de șa acea clipul în siguranță la cablaj pentru a permite FIDO să-și poarte propriile consumabile pe drumeții sau alte aventuri în aer liber.

Este proiectat ergonomic și respingerea apei. Pachetul are, de asemenea, patch-uri reflectorizante detașabile, iar patch-urile pot fi schimbate cu patch-uri de lucru de lucru.

Pachetul de teren este făcut din nailon balistic de clasa de bagaje, deci este extrem de durabil. Există 4 dimensiuni diferite pentru a se potrivi cu dimensiunea cablajului pe care câinele dvs. are nevoie. Toate dimensiunile cu amănuntul pentru 89 USD.99 pe Amazon.

Este destul de scump pentru un rucsac de câine, dar obțineți comoditatea adăugată de a fi capabili să o atașați și să o detașați de la cablajul câinelui dvs. - nu este nevoie să comutați hamuri când mergeți pe o trek. Cu toate acestea, aceasta este doar o opțiune, deci dacă doriți să reduceți costurile, aș recomanda să vă ocupați de pachetul de teren.

Citiți următorul: Dog Harnes - Ghidul de cumpărare a proprietarilor de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: sleepypod click terrain ham pentru câini