Revizuire: halti no-pull harness și formare plumb

Harurile tradiționale de câine fără pulbere arată similar cu un ham regulat de mers pe jos. Ele au de obicei mai multe puncte de atașament, inclusiv unul pe pieptul câinilor.  Halti nu-trage ham De la compania animalelor nu este hamul dvs. de câine standard. Designul său unic este ceea ce îl face atât de eficient.

HALTI No-Pull Harness și Training Review PlumbFront Clip Harnes poate fi dificil pentru proprietarii de câini să se obișnuiască. Este un punct de control ciudat pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie și, în timp ce acestea pot fi eficiente, este nevoie de un timp pentru a vă obișnui să utilizați aceste produse de formare. Halti Halti este foarte simplu de utilizat și confortabil pentru caini să poarte.

Îți dau toate detaliile acestui ajutor de instruire de mai jos și puteți vedea cum Labrador, Saddie, plăcut să îl purtați în revizuirea video de mai sus. Pentru mai multe informații despre instruirea câinelui dvs. pentru a opri tragerea pe lesa, puteți verifica și aceste alte resurse de la sfaturile de câine:

Acum, să ne uităm la avantajele și dezavantajul hamului HALTI fără tragere pentru câini și conducerea de pregătire potrivită. Vă informez ce am gândit la aceste produse de antrenament câine și încurajez pe oricine care a folosit-o pentru a lăsa comentarii despre experiența lor cu produsele HALTI în secțiunea de comentarii de mai jos.

HALTI No-Pull Harness și Training Review Plumb

HALTI NO-PULL EVITARE

Halti nu-trage ham

Puteți vedea designul unic al acestui ham în revizuirea mea de mai sus. Are curele subțiri care se înfășoară în jurul pieptului câinelui, sub picioarele lui și înapoi peste umeri. Spre deosebire de hamurile de câine tradiționale care au o placă de piept mare, acest ham are un panou de piept mult mai mic.

Halti nu-trage hamPanoul pieptului are un design patentat de non-alunecare pentru ao menține în poziție și vă permite să aveți un control optim asupra câinelui dvs. în orice moment. Există puncte de atașare pe piept și între lamele de umăr a câinelui. Halti Halti No-Trage Harness are, de asemenea, 3 puncte de ajustare pentru a vă asigura că obțineți potrivirea potrivită.

În recenzia mea video veți vedea cum hamul HALTI se strânge în jurul câinelui dvs. dacă va trage pe plumb. Această strângere nu vă rănește câinele. Pur și simplu îi conferă corectarea și redirecționează comportamentul de tragere.

Acest ham de câine este făcut din neopren ușor, respirabil, care are elastic țesut în. Labradorul nostru, Saddie, pare să fie foarte confortabil în timp ce purtați hamul Halti fără tragere. Îi permite să aibă o gamă completă de mișcare și să nu-i lanseze pieptul sau în axile ei.

Halti nu-trage hamSaddie este o fată mare. Ea cântărește 75 de lire sterline. Am folosit acest ham de luni de zile și chiar și cu tragerea și plimbarea zilnică, harna HALTI nu prezintă semne de uzură. A fost întărită conducte de nailon pentru a adăuga durabilitate. Există, de asemenea, o înregistrare reflectorizantă de-a lungul hamului pentru a oferi vizibilitate adăugată în întuneric.

Acest ham fără tragere este disponibil în dimensiuni variind de la mici la mari pentru câini cu măsurarea gâtului de 8.5 & ​​# 8243; -24.5 & ​​# 8243;. În funcție de dimensiunea de care aveți nevoie, puteți cumpăra un halti de halti fără tragere pe Amazon pentru $ 22.56- $ 29.58.

Prețul este de fapt mai ieftin decât majoritatea hamurilor de câine care sunt concepute special pentru a opri tragerea. Este, de asemenea, comparabil în prețul hamurilor tradiționale de mers pe jos care sunt echipate cu un atașament în piept pentru a descuraja tragerea. Halti Halti este ușor de utilizat, confortabil pentru animalul dvs. de companie și eficient la instruirea unui câine pentru a opri tragerea pe plumb. Din aceste motive, cred că este o valoare foarte bună pentru bani.

HALTI Plumb de instruire

Plumbul de antrenament HALTI, așa cum ar sugera numele, este lesa ideală de utilizat cu hamul HALTI fără tragere. Este de fapt o lecție de 6 in-1. Puteți să o utilizați ca:

  • HALTI Plumb de instruirePlumb scurt
  • Plumb mediu
  • Long plumb
  • hands-free plumb

De asemenea, poate fi folosit pentru a merge la 2 câini în același timp sau pentru a conduce hamul HALTI. După cum veți vedea în recenzia mea video, există un zăvor pe fiecare capăt al plumbului. Dacă atașați una la clipul pieptului și una la clipul din spate al cablajului HALTI, puteți să vă îndreptați cu ușurință și să vă controlați câinele fără să vă faceți griji el trage.

Îmi place materialul moale căptușit că această lesa este făcută din. Este confortabil pe mâna ta, chiar și pe plimbări lungi. Desigur, puteți utiliza această pregătire de pregătire cu orice cablu de câine sau guler.

Plumbul de instruire HALTI este disponibil în 2 dimensiuni. Sunt amândouă 6 metri lungime, dar dimensiunea mai mică este numai .5 & ​​# 8243; Lățime și dimensiunea mai mare este de 1 și # 8243; larg. Dimensiunea mai mică vinde pentru 10 USD.58 pe Amazon, și puteți cumpăra dimensiunea mare pentru $ 15.22.

Citiți următorul: 32 cele mai bune hamuri de câine fără tragere

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: halti no-pull harness și formare plumb