Ofițerul de poliție ajută la începerea asociației de formare a câinilor

Ofițerul de poliție ajută la începerea asociației de formare a câinilor

Departamentele de poliție folosesc ofițeri canini pentru toate tipurile de operațiuni, inclusiv misiuni de căutare și de salvare, droguri și amenințări cu bombă. Acești câini trebuie să suporte un program de instruire intensă, iar manipultorii lor trebuie să fie în primul rând jocul lor în mod constant.

Kyle McCraith, un ofițer la Departamentul de Poliție Albany, dorește să vă ajute să vă asigurați că acești agenți au cele mai recente informații și sfaturi de instruire disponibile. McCraith a fost un handler canin de peste 20 de ani, iar, cu ajutorul altor agenți de manipulatoare din zonă, a decis să formeze Asociația Caninei de Stat din New York.

Asociația oferă membrilor săi liberi Instrucțiuni și instruire. McCraith spune că prea des el vede ofițerii care sunt dedicați locurilor de muncă și partenerilor lor canini, dar nu pot obține pregătirea de care au nevoie.

LEGATE DE: 10 sfaturi utile germane de formare a păstorilor

Pentru a participa la cursuri, majoritatea ofițerilor trebuie să-și plătească propriile taxe de formare, să plătească pentru șederea hotelului și să-și achiziționeze propriile mese. Evident, care poate adăuga până la sute de dolari pe antrenament, iar majoritatea manipulatoarelor au nevoie de instruiri multiple în fiecare an. McCraith a stabilit pentru a ușura această povară financiară.

Ofițerul de poliție ajută la începerea asociației de formare a câinilor

Până în prezent, Asociația are 60 de membri. Este deschisă echipelor de căutare și de salvare și a profesioniștilor de drept. Membrii trebuie doar să plătească o taxă de 20 de dolari anual și pot participa la cursuri și pot solicita cursuri specifice pentru a îndeplini standardele Asociației Dog Hork American de Poliție.

LEGATE DE: Top 21 sfaturi de antrenament pentru câini

Asociația Caninei din New York oferă toate formele de formare de la căutare și salvare la îngrijire. Majoritatea oamenilor nu ar crede că ceva simplu ca îngrijirea ar afecta capacitatea caninului de a-și îndeplini slujba, dar nu este adevărat. Dacă un câine are purici, căpușe, covorașe sau altă problemă, determinând primejdie, este posibil să nu se poată concentra complet pe locul său de muncă. Oferind îngrijirea corespunzătoare permite câinelui să se concentreze pe munca sa 100%.

Atâta timp cât pot ridica banii, Asociatia speră să dețină numeroase instruiri peste tot în statul New York. Coordonatorul Asociației, Thomas Poltynski, spune că sesiunile pot costa mii de dolari atunci când includeți prețul de închiriere a unui loc de întâlnire și plata formatorilor. Ei primesc donații și încearcă întotdeauna să găsească mai multe. Ei au obținut o mulțime de echipamente donate, inclusiv veste de bullet, care sunt un mare ajutor.

Asociația consideră că, pentru a investi în viitor, trebuie să investească în idei noi și metode de formare. Predarea oamenilor abilități noi și colaborarea cu ei pentru a îmbunătăți abilitățile pe care le au deja, le va dura o viață și vor beneficia de forțele de poliție de ani de zile.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ofițerul de poliție ajută la începerea asociației de formare a câinilor