Ce face și # 8220 de reproducere pentru a îmbunătăți și # 8221; înseamnă când câinii de reproducere?

Ce face și # 8220 de reproducere pentru a îmbunătăți și # 8221; Înseamnă când câinii de reproducere?

Crescătorii de câini primesc o reputație proastă, în principal datorită unei minorități care utilizează standarde scăzute și practici rele în caniculele lor. Prima misiune a unei reproduceri de câine responsabile este de a reproduce câțiva câini individuali pentru a îmbunătăți rasa ca întreg. Cu alte cuvinte, gunoiul unui crescător ar trebui să fie întotdeauna o îmbunătățire bine gândită a generației sale anterioare.

Acum, problema cu declarațiile, cum ar fi "reproducerea pentru a îmbunătăți", este că acestea sunt într-adevăr la interpretarea cuiva.

Luați cazul notabilității Română Bulldog Creștere Evoluția - rasa a fost foarte deteriorată în ultimele decenii de către oameni care, sunt sigur, adânc în jos, deși au făcut bine. E vorba de majoritatea rahaturilor brahycefalice în care întreaga populație știe că se deteriorează numai atunci când este prea târziu.

Standarde - ce rase sunt menite a fi

La mijlocul secolului al XIX-lea, proprietatea asupra câinilor de rasă de rasă a fost frecventă printre cei afluenți din întreaga Europă, dar și ea a fost haotică. Atunci a fost important să avem un organism, cum ar fi British Kennel Club care este la Geneza tuturor, pentru a reglementa ceea ce este fiecare rasă, cum ar trebui să arate și cum ar trebui să se comporte.

Deoarece tendințele se întâmplă să fie foarte frecvente, autoritățile oficiale au trebuit să vină cu o soluție simplă. Și au făcut-o Standardele oficiale de rasă. Cluburile Kennene au început să scrie un set clar de orientări pe care fiecare câine dorește să le aparțină unei anumite rase ar trebui să respecte. Standardele de rasă enumeră, de asemenea, caracteristicile nedorite și defectele care provoacă o concediere.

Toate rasele de câine recunoscute au un standard foarte descriptiv, disponibil public online. Acest set de orientări reprezintă specimenul ideal pentru rasă și Fiecare crescător de câini ar trebui să aibă la ambiție să se potrivească. Și lasă-mă să fiu clar: să potrivească-o, să nu depășească sau să-l exagerezi.

Crescători - aici pentru a îmbunătăți rasele

Un crescător care deține câini și că privește să le reproducăm, în mod evident, să înceapă prin a vedea cât de bine se compară cu standardul de rasă. Și nu, nu vreau să spun o seară și să-i privim cu un stilou și hârtie. Crescătorii de câini și proprietarii mai general, adesea sunt prea părtiniți.

Spectacolele de conformitate sunt aici doar pentru asta - Aduceți stocul de reproducere la câinele local sau regionali, doar pentru a obține opinia colegilor de crescători, experți, mentori și judecători. Este mult mai puțin părtinitoare, și sperăm că va fi o deschidere a ochilor.

Într-adevăr, în general, niciun câine nu se potrivește perfect standardului. in orice caz, Trebuie să vi se spună ce trebuie corectat Pentru a vă îmbunătăți linia de sânge și, în consecință, rasa. Dacă un judecător vă spune că sirei dvs. nu va câștiga spectacole de câine mai mari din cauza unei mărimi prea mari, găsiți o cățea de pui potrivită cu un corp mai mic.

Cum să începeți o canisa (Mindmap)
[Optinform title = & # 8221; doriți să ratați pentru a îmbunătăți? Obțineți harta minții libere!& # 8221; subcapitolul = & # 8221; această hartă a minții libere vă ajută să începeți calea cea bună. Întreabă tot felul de întrebări pe care ar trebui să le începeți să răspundeți!& # 8221; fundal-culoare = & # 8221; 255,255,255 & # 8243; Text-Color = & # 8221; 0,0,0 & # 8243;]

Genetica - Creșterea câinilor nu este vorba despre noroc

Odată ce aveți o idee concisă despre ceea ce lipsește studia dvs. sau ce trebuie să fi corectat, trebuie să înțelegeți cum să ajungeți acolo. Răspunsul, în general, este prin Mastering Canine Genetics - Studiul și cercetarea în domeniile eredității și variației caracteristicilor moștenite.

Cele mai multe trăsături sunt dictate de una sau mai multe gene. Odată ce analizați și știți ce sunt genele câinelui dvs - prin observare, Analiza pedigree, Testarea ADN-ului - poti Începeți să căutați un partener adecvat.

Cu toate acestea, prin reproducerea a doi câini în mod intenționat și după ce ați studiat trăsăturile pe care le doriți, veți trece în mod inevitabil pe genele pe care nu le cunoașteți și acestea ar putea fi nedorite. De-aceea Studierea mai multor generații ale unui anumit câine; Vă permite să vedeți ce ar putea fi prezent în sire sau baraj (inclusiv condițiile genetice.)

Creșterea câinilor responsabili
Creșterea câinilor responsabili este o crescătorie de artă și câini sunt artiștii.

Unde pot afla mai multe despre reproducerea câinilor?

Cele mai bune surse de informații despre modul de reproducere a câinilor sunt multiple. Ei online, precum și offline. În primul rând, puteți colaborați cu cluburile locale și naționale de rasă - Ei au adesea o listă de mentori la îndemână pe care o puteți schimba. Participați la spectacolele de câine și conectați-vă cu judecătorii, ei au întotdeauna viitorul rasei la inimă, dar au grijă, ei sunt foarte apreciate.

Pe internet, Reproducere de afaceri este o mare platformă educațională pentru creșterea câinilor etici, și așa este Clubul american Kennel. Nu ezitați să vă alăturați unui Facebook Grup Despre rasa ta, acestea sunt, de obicei, pline de proprietari pasionați și crescători de rasă.

Avem o mulțime de articole pentru începători care încep doar cu câinii de reproducere:

Evident, pentru crescătorii de câini determinați, puteți să luați o copie a bestsellerului nostru, Manualul câinelui crescătorului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce face și # 8220 de reproducere pentru a îmbunătăți și # 8221; înseamnă când câinii de reproducere?