Kitty poo club review

Kitty Poo Club Review

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Este acest serviciu de abonament la pisici în valoare de ea? Citiți recenzia completă a clubului Kitty Poo pentru a afla.

Kitty Poo Club este marcat ca o soluție de box de gunoi de capăt la capăt, care urmărește să satisfacă toate nevoile de baie a pisicii dvs. lună după lună. Prin furnizarea de transporturi lunare de gunoi de întreținere redusă într-o cutie de gunoi de unică folosință, clubul promite să schimbe modul în care vă gândiți la cutia de gunoi.

Dar cât de bine lucrează Kitty Poo? Am săpat adânc pentru a afla

După orele de cercetare și săptămâni de testare hands-on, vă aducem detaliile despre tot ce aveți nevoie pentru a ști despre Kitty Poo Club. Am acoperit totul de la experiența clienților Clubului Kitty Poo la controlul mirosului, absorbția și producția de praf. Continuați să citiți pentru a obține toate detaliile.

Cum am testat:

  • Am cumpărat o ofertă de 1 lună de Kitty Poo Club
  • Am petrecut câteva săptămâni de testare a gunoiului și a casetei pe două pisici
  • Nu am primit acest produs în schimbul unei revizuiri favorabile; A fost cumpărat cu banii noștri

Privire de ansamblu de marcă

În 2017, Ohio antreprenor Chad Kauffman a fondat Kitty Poo Club, sperând să dea proprietarilor de pisici o "soluție completă de box de gunoi", profitând de tendința serviciului de abonament. Nu puteți să-i numiți destul de brand de gunoi sau o companie de pisici. Clubul este cu adevărat dedicat tuturor lucrurilor legate de, bine, pisicile. De la scoops la cutii la gunoi și covoare, clubul Kitty Poo acoperă totul.

Expedierea dvs. lunară include o cutie de gunoi de carton impermeabil de unică folosință și suficientă gunoi de pisică până la ultima pisică timp de 30 de zile. Pentru că aruncați cutia de la sfârșitul celor 30 de zile, promite să vă reducă contactul cu orice mizerie și vă eliberează de la nevoia de a curăța și de a scoța o tigaie de plastic murdară.

Dacă alegeți gunoiul de siliciu de semnătură al companiei, veți avea, teoretic, niciodată să nu vă ocupați de urina de pisică din nou.

Cum funcționează abonamentul clubului Kitty Poo?

Călătoria dvs. începe pe site-ul clubului Kitty Poo, unde veți răspunde la câteva întrebări despre gospodăria dvs. și despre produsele pe care le doriți în prima cutie. Pe baza acestor informații, Kitty Poo Club va asambla un pachet de pornire, inclusiv o cutie de gunoi, așternutul de alegere și accesorii opționale, cum ar fi o cutie de gunoi, scoop sau covor.

Odată ce ați setat totul, Kitty Poo Club va începe să trimită articolele alese o dată la patru săptămâni.

Ce fel de gunoi oferă Kitty Poo Club Club?

Kitty Poo Club vă permite să vă completați cutia lunară cu una din cele patru tipuri de gunoi de pisică.

  • Kitty Poo Club de semnătură pisică pisică este a Produs cu silicagel cu granulație mare. Fiecare margele de silicagel este despre dimensiunea unei pelete medii de grindină, făcându-l să se uite și să se comporte diferit de cristalul dvs. standard. Pentru că sunt sferic, granulele sunt mai confortabile sub labele pisicii tale. Ca toate produsele de silicagel, acesta este un produs de întreținere redus, care vă permite să petreceți mai puțin timp Hunched peste cutia de gunoi. Fiecare margele adsorbează umezeala pentru a controla lichidele și mirosul în cutie timp de până la o lună.
  • Compania oferă, de asemenea, a gunoi de silicagel granulat, care are o textură de sandier pentru pisicile care o preferă. Ca și gelul de siliciu cu granulație mare, acest gunoi este un dessicant, deshidratat atât urină, cât și fecale pentru a menține caseta de gunoi uscată până la o lună.
  • Dacă preferați un gunoi de lut, Kitty Poo Club are, de asemenea, o opțiune pentru dvs. Al lor aglomerarea luturilor de lut Conține cărbune activat pentru controlul suplimentar de miros. Va trebui să scoateți aglomerările de urină împreună cu fecalele. Litterul de aglomerare nu este ca întreținere redusă ca gel de silice, dar când este în mod regulat scooped, o singură cutie de lut poate dura la fel de mult de două ori mai lungă. Dacă aveți două pisici care împărtășesc aceeași cutie, aceasta poate fi o opțiune mai bună pentru dvs.
  • Și pentru cei cărora le place să aleagă opțiunile de gunoi bazate pe plante, Kitty Poo Club oferă A Soia bazată pe așternut. Ca și gunoiul de argilă, va trebui să-l scoateți în mod regulat pentru a păstra totul curat și fără miros.

Kitty Poo Club Pisic Abonament: Experiența noastră

Am comandat o livrare de o singură lună de Kitty Poo Club de gel de siliciu cu granulație mare. Am două pisici și intenționau să le împărtășesc cutia, așa că am comandat doar o cutie de utilizat pe parcursul a două săptămâni.

Într-o zi după plasarea comenzii mele, Kitty Poo Club a expediat cutia. Cinci zile mai târziu, cutia a ajuns pe pridvorul meu. Era timpul să vedem ce Kitty Poo club ar face în casa mea.

În primul rând, am asamblat cutia de gunoi

Kitty Poo Club Review Setup

Cutia de gunoi și nava de gunoi direct la tine, pliate într-o parcelă dreptunghiulară subțire.

Faceți clic aici pentru a obține 15% din prima comandă

Cutia de gunoi și nava de gunoi direct la tine, pliate într-o parcelă dreptunghiulară subțire.

Întreaga configurație ajunge la un pachet de profil redus, care nu este mult mai mare decât o cutie de pizza mare.

Pentru a oferi caseta clubului Kitty Poo un apel mai mult mai vizual decât o cutie de carton simplu, fiecare sezon aduce un nou model pe partea exterioară a cutiilor.

Am comandat cutia de la sfârșitul lunii mai, iar designul lunii a urmat o temă "Carnavalul de vară". Cartonul maro a fost tipărit cu ilustrații capricioase de semne de carnaval, atracții publicitare cum ar fi "Waffles Bengal" și "Purrcorn".

Când scoateți capacul, veți vedea gunoiul inclus și orice accesorii. Odată ce ați eliminat acestea, va trebui să desființați cutia la creastă și să alunecați pe șinele stabilizante. Șinele au făcut un pic de Finagling pentru a aluneca, dar au lucrat excelent pentru a păstra părțile laterale ale cutiei de gunoi frumos și rigid. Veți vedea, de asemenea, o zonă marcată la zona de intrare a casetei de gunoi. Pliați și trageți această zonă pentru a deschide ușa pentru un acces mai ușor.

Odată asamblat, cutia de gunoi măsoară înălțimea de 19 "adâncime x 15". Dacă optați pentru cupola opțională, înălțimea pereților crește la 15 ". Nu este enormă, dar este o cutie de gunoi de dimensiuni generoase care ar trebui să fie suficient de mare pentru majoritatea pisicilor.

Apoi a fost timpul să se toarnă în gunoi

Kittypooclub granule

Kitty Poo Clubul Gelului Gel de silice pare un pic ca niște bucăți de grindină. Este, de asemenea, extrem de praf.

Kitty Poo Clubul Gelului Gel de silice pare un pic ca niște bucăți de grindină. Este, de asemenea, extrem de praf.

L-am folosit înainte de gunoiul de siliciu cu silicagel din clubul lui Kitty Poo și am descoperit că era extrem de praf. Când am comandat gunoiul cu granulație mare, am sperat pentru o experiență diferită. Din păcate, gunoiul de siliciu cu granulație mare a fost la fel de praf ca alternativa mai fină.

Kitty Poo club club Praf de pisică

Kitty Poo Club Silica Gel de pisică, fie în formă mare sau în formă de granulație fină, este extrem de praf. Când se toarnă în cutie sau se agită pentru curățare, așternutul emite un nor masiv de praf persistent.

Kitty Poo Club Silica Gel de pisică, fie în formă mare sau în formă de granulație fină, este extrem de praf. Când se toarnă în cutie sau se agită pentru curățare, așternutul emite un nor masiv de praf persistent.

Ambele produse de silicagel din clubul Kitty Poo sunt extrem de praf, producând un nor de sufocare de praf când este turnat în cutia de gunoi. În timp ce teoretic mai puțin dăunătoare decât praful de siliciu cristalin care provine din gunoi de pisică de lut, praful de siliciu amorf al gunoiului a rămas în aer și mi-a lăsat gâtul zgâriat.

Am observat și acest praftate mai târziu, când am scos deșeurile solide din gunoi. Praful a umflat și iese din cutie și și-a luat timpul să se stabilească.

Odată ce așternutul era în cutie, era timpul să vedem ce se gândesc pisicile mele despre întreaga configurație

Kitty Poo Club cutia de gunoi în uz

Asamblate, cu capișon și umplut, cutia de gunoi de club Kitty Poo a fost pregătită pentru acțiune.

Pisicile mele au folosit caseta clubului Kitty Poo, când a fost singura lor opțiune, dar nu cred că a fost preferința lor. În plus față de a avea ca o singură casetă de gunoi, au folosit-o alături de o tigaie deschisă, umplută cu gunoi destul de gunoi și ar opta în mod constant pentru gunoiul destul.

Nu sunt sigur ce mi-a descurajat pisicile să folosească caseta clubului Kitty Poo. Poate că a fost înălțimea de intrare sau la laba-simt a gunoiului. În orice caz, nu erau fani mari.

Kitty Poo club de gunoi a făcut o slujbă decentă - dar nu excelentă de a controla mirosurile

Din nou, gunoiul semnăturii lui Kitty Poo este un produs de silicagel, ceea ce înseamnă că nu trebuie să scoți urina. În schimb, veți îndepărta scaunul zilnic și veți da gunoiul o amestecare pentru a distribui urina pe tot parcursul anului.

Și în timp ce așternutul face o treabă bună de a controla mirosurile, având în vedere că conține mai multe săptămâni de urină, nu este perfectă.

Până la sfârșitul testului, am fost dezamăgit de controlul mirosului de gunoi. Alți recenzenții spun că gunoiul clubului Kitty Poo face o treabă excelentă de control de miros, dar m-am trezit dezamăgit și mi-am încredințat nasul cu mult înainte ca pisicile să fi ajuns la două săptămâni din cutie.

Kitty Poo Club Litter adsorbs umiditate și cu siguranță minimizează mirosurile, dar nu este o soluție completă de control miros. Dacă sunteți pasionat de controlul miorului - și cu adevărat, cine nu este?- Aș opta pentru un alt gunoi de cristal sau un produs de argilă.

Gunoiul clubului Kitty Poo și cutia lor au ținut propriul lor împotriva umidității

Deși nu scoateți nici o urină, gunoiul clubului Kitty Poo păstrează totul uscat și confortabil sub labele pisicii tale. Am observat o anumită saturație spre sfârșitul perioadei mele de testare de 2 săptămâni, dar cutia de carton conținea bine. Cutia este căptușită cu un material de impermeabilizare a alimentelor certificate de FDA și se apleacă slujba, împiedicând urina să ajungă vreodată la podea sau la covorașul de gunoi.

A fost un pic de scatter de așternut

Kitty Poo Club club de pisică se împrăștiază

Kitty Poo club de gunoi nu urmărește mult, dar se împrăștie. Granulele mari au rămas în covorașul meu de gunoi și făcându-i cu grijă un pic dificil.

Kitty Poo club de gunoi nu urmărește mult, dar se împrăștie. Granulele mari au rămas în covorașul meu de gunoi și făcându-i cu grijă un pic dificil.

Ca aproape fiecare pisică de pe planetă, pisica pisicilor Poo Club Silica Gel Spărât din cutie și pe podea. Nu a fost o mulțime de urmărire care merg pe granulele mari nu se lipesc de labele pisicii tale - dar nu era o situație perfectă.

După perioada de testare de două săptămâni a trecut, a fost timpul să renunțați la cutia clubului Kitty Poo și așternutul în el

Plierea casetei Club Kitty Poo după revizuire

Odată ce ați făcut cu cutia clubului Kitty Poo, îl veți întoarce înapoi și aruncați cutia cu așternutul din interior.

Odată ce ați făcut cu cutia clubului Kitty Poo, îl veți întoarce înapoi și aruncați cutia cu așternutul din interior.

Până la sfârșitul perioadei de testare de două săptămâni, așternutul a început să transforme gradul galben, mirosit și cu siguranță are nevoie de o schimbare.

Aruncarea de la Kitty Poo club cutia și așternutul se întâmplă într-un pas simplu. Scoateți capota dacă este în uz, pliați în jos pe laturi, ridicați tava de jos de sub cutie și utilizați-o pentru a acoperi și conține gunoiul murdar în interior.

Procesul de eliminare este mai ușor decât dumping o cutie tipică de așternut, dar nu este rezistent la nebun. Va trebui să fiți atenți pentru a evita vărsarea așternutului și ați putea observa niște așternut stropitoare din părțile laterale pe măsură ce purtați caseta la coșul de gunoi.

Cât costă clubul Kitty Poo?

Un abonament standard Kitty Poo Club, care include o pungă de gunoi și o cutie, costă 21 de dolari.49 în fiecare lună. Desigur, acest preț va merge în sus dacă aveți mai mult de o pisică. Dacă sunteți ca mine și aveți două pisici folosind caseta, puteți petrece aproape de 45 de dolari pe lună pe abonamentul dvs. de pisică.

Asta e vorba de două ori mai mult decât ar fi cheltuit pe o alternativă tipică. Folosind o cutie de gunoi standard reutilizabile, o gunoi tradițională de argilă ar putea costa 6 USD pe lună. O gunoi tipic cristal pisică adaugă până la aproximativ 10 USD pe lună.

În general, Kitty Poo Club o alegere bună?

Pentru unii oameni, Kitty Poo Club ar putea fi o alegere bună. Oferă un nivel de confort și de știință pe care nu o veți obține de la alte produse.

Experiența clientului este o tăietură deasupra a ceea ce ați obține comandarea unei găuri de pisici tipice și a unei casete de gunoi. Obțineți sugestii personalizate pe baza gospodăriei dvs., accesați la un portal de clienți ușor de administrat și notificări de fiecare dată când o nouă casetă este expediată.

Pentru mine, totuși, nu a fost nimic impresionant despre clubul Kitty Poo. Între praful atât al garniturii de silicagel cu granulație fină, cât și a granulei mari, controlul mirosului dezamăgitor și prețul, nimic despre experiența clubului Kitty Poo părea vrednici de un al doilea transport.

Unde poți cumpăra clubul Kitty Poo?

Kitty Poo Club este disponibil numai prin intermediul site-ului companiei. Vizitați site-ul Clubului Kitty Poo pentru a afla mai multe despre opțiunile dvs. Dacă sunteți pe gardul despre încercarea Kitty Poo Club, amintiți-vă că sunteți acoperit de garanția lor fără risc și puteți obține o rambursare completă la prima dvs. cutie.

Faceți clic aici pentru a obține 15% din prima comandă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Kitty poo club review