Tofucitty pisica de revedere

Tofucitty pisică pisică Imagine recomandată

Procesul nostru de revizuire

Comentariile noastre se bazează pe cercetări extinse și, atunci când este posibil, testarea mâinilor. De fiecare dată când faceți o achiziție printr-una dintre legăturile noastre alese în mod independent, vom primi un procent din încasările. Citiți mai multe despre modul în care suntem acceptați Aici.

Evaluări

  • Ușurința de curățare - 8/ 10
  • Controlul mirosului - 10/ 10
  • Aspect - 10/ 10
  • Construcția - 9/ 10
  • Preț - 5/ 10

Scor general: 8/10

Tofucitty pisica pisica revedere video

Cum am testat:

  • Am cumpărat două pungi de 10 lire de gunoi de pisică tofukitty
  • Am petrecut câteva săptămâni de testare a pisicilor pe mai multe pisici
  • Nu am primit acest produs în schimbul unei revizuiri favorabile; A fost achiziționată independent

Privire de ansamblu de marcă

Tofucitty Club a fost fondată de către Ecologul Mediu SM. Molly Anderson în Delaware, și a lovit prima dată piața americană în 2018. Acestea oferă o gunoi de pisică bazată pe plante, eco-friendly, care este livrat direct la ușă.

Tofucitty pisica a fost creată cu viziunea pentru a ajuta la reducerea deșeurilor produsului PET și pentru a crea un așternut de pisică care este sigur pentru pisici, oameni și este blând pe planetă. Litterul lor este o alternativă sigură la lut și cristalul de cristal, este lipsit de substanțe chimice dăunătoare, agenți aglomerări și alte toxine care au fost legate de cancer și boli. Este fabricat din piese de plante reciclate care ajută în mod natural să reducă gazele cu efect de seră și sunt compostabile, fluturabile și biodegradabile.

Tofukitty pisica pisica este 100% vegana, moale pe labe, se blochează în umiditate, și nu se potrivește cu labele pisicii tale.

Care este gunoiul pisicii tofucitty din?

Tofucitty pisica pisica este fabricata din 100% fasole naturale de fasole si nu contine aditivi chimici. Aceasta înseamnă că gunoiul este realizat în întregime din ingrediente recuperate, bazate pe plante.

Litterul în stil moale în stilul peletelor creează o aglomerație naturală și are abilități puternice absorbante, este fără praf și reduce urmărirea.

De asemenea, posedă un control excelent de miros și calități absorbante și este de 3 ori mai absorbant decât ghișeul pe bază de cereale. Deoarece este biodegradabil și compostabil, nu este o povară asupra mediului.

Procesul de comandă

Tofukitty pisica pisica este disponibila numai prin serviciul de abonament prin intermediul site-ului lor. Aceasta înseamnă că va trebui să vă alăturați clubului de gunoi Tofucitty și să introduceți câte pisici pe care le dețineți. Fiecare pungă de așternut se presupune că durează o lună pe pisică introdusă în profilul dvs.

Odată ce comanda este plasată, gunoiul este expediat în ziua următoare și ar trebui să o primiți în termen de 7 zile. Acestea oferă, de asemenea, transport gratuit și puteți să vă anulați abonamentul în orice moment.

Tofucitty pisica de gunoi revizuit

Pungile de gunoi de pisică Tofucitty ajung într-o cutie de carton care este 100% biodegradabilă, iar atunci când este reciclată în mod corespunzător, reduce deșeurile din depozitele de deșeuri. De asemenea, gunoiul este ambalat într-o plastic luminos, mai durabil, care nu este deosebit de intensivă pentru fabricare.

La deschiderea pungii de gunoi de tofucitty, am observat că peletele verzi sunt ușoare, cu o aromă vegetală, similară cu cea a ceaiului verde. Culoarea verde nu se transferă la podele sau labe.

Tofucitty pelete

Tofu Peletele de gunoi de pisici sunt mici și ușoare, cu o aromă delicată.

Tofucitty sugerează turnarea a 2 până la 3 inci de așternut în cutia pisicii tale. În timp ce turnați-o în am observat semnificativ mai puțin praf în comparație cu alte branduri de gunoi, dar a existat încă niște praf în aer.

Punerea gunoiului de pisică tofucitty la test

Odată ce așternutul era în cutie, a fost timpul să vedem cum reacționează pisicile mele la ea. Ambele pisicile mele au luat imediat la gunoi și au săpat fără probleme. Peletele par confortabil pe labe, iar pisicile mele nu aveau nici o problema sa sapa in ea.

Gunoiul formează aglomerări moi, gingi care sunt ușor de scoop. În timp ce așternutul a trecut prin scoopul meu obișnuit, am constatat că folosirea unei scoopi de așternut cu deschideri mai mari ia ajutat să treacă mai ușor și mai ușor de curățare.

Tofu Kitty Litter Scooping

Tofu Kitty Litter este ușor de scoop. Aglomerările sunt relativ moi și au o consistență gumică, care rareori se lipesc rar în partea laterală a cutiei.

Lucru frumos despre acest gunoi este că aglomerările nu se lipesc de cutie. Acest lucru face simplu să scoată deșeurile fără răzuire.

O altă victorie pentru acest gunoi este capacitatea sa de a controla mirosul. După două săptămâni, a existat un miros mic venind din cutia de gunoi și părea să facă la fel de bine de un loc de muncă ca vârful de lut cu miros.

Era o urmărire și împrăștiați în jurul zonei cutiei de gunoi, precum și în alte zone ale casei, inclusiv pe scări.

Pro proții de pisici Tofucitty:

  • Ușor de curățat și scoop
  • Are o treabă bună de a controla mirosurile
  • Protecția minimă a prafului
  • Fabricat din materiale reciclate
  • Pare să fie confortabilă pe labele pisicilor
  • Oferă abilități aglomerate

Contra de gunoi de pisică tofucitty:

  • Aglomerările par a fi pe partea moale
  • Litter scump
  • Există o urmărire
  • Peletele nu pot funcționa bine cu toate scoopurile
  • Disponibil numai printr-un serviciu de abonament

Cum funcționează serviciul de abonament al lui Tofucitty Cat?

Veți dori să începeți prin configurarea unui cont utilizând numele, adresa de e-mail și parola. Odată ce ați configurat contul dvs., puteți gestiona și efectua modificări chiar din pagina contului dvs.

Începeți selectând câte pisici dețineți atunci veți fi trimis o pungă pentru fiecare 30 de zile.

În pasul următor, veți introduce informațiile dvs. de facturare și veți fi condus la un ecran de plată. Vă puteți aștepta ca comanda dvs. să ajungă la ușă în decurs de 5 până la 7 zile și la fiecare 30 de zile după.

Ce gândesc clienții despre așternutul de pisici tofucitty?

Testimoniile clienților Tofucitty Club sunt în mare parte pozitive, dar rețineți că toate aceste recenzii sau mărturii sunt direct de pe site-ul Tofucitty Club.

În experiența mea de a cumpăra de la Tofucitty, am observat câteva probleme semnificative. La scurt timp după ce am cumpărat gunoiul pentru revizuire, site-ul Tofucitty Club a devenit inutilizabil. A fost imposibil să faceți clic pe linkuri de pe pagina de pornire și imposibil de plasat o comandă.

Am contactat suportul tofukitty pe Facebook. Niciun raspuns. La momentul acestei scrieri, a fost de cinci săptămâni de când am scris lui Tofucitty și încă nu am auzit nimic.

În timp ce site-ul Tofucitty lucrează în prezent la sfârșitul lunii martie 2021, această experiență ridică preocupări semnificative cu privire la fiabilitatea companiei.

Comentariile clienților pozitive pentru gunoiul pisicii Tofucitty

# # 8220; iubesc acest puțină cădere mai mult decât ceea ce am folosit anterior. Abia orice miros, foarte ordonat și abia urmăriți de pisicile mele. Îmi place modul în care se agită și, mai ales, mă bucur că nu conține ingrediente dăunătoare!& # 8221; - Madeleine

Kittenul meu a trecut la acest lucru fără nici o dificultate, este atât de ușor decât gunoiul regulat și miroase mai puțin!& # 8221; - Sarah K

& # 8220; aceasta este mâinile în jos cel mai bun gunoi pe care l-am folosit vreodată. Este un pic mai scump, dar nu trebuie să se ocupe de urmărirea sau cu Brut Litterbox "# 8221; care se întâmplă cu lut.& # 8221; - Elizabeth

te iubesc! Rareori miroase, este curată, o urmărire scăzută și îmi place faptul că o pot spăla în jos pe toaletă. Cel mai bun gunoi pe care l-am găsit până acum. - Elena

Comentarii negative ale clienților pentru așternutul de pisici Tofucitty

Am folosit tofucitty pentru un pic peste o lună acum. Pisicile mele au trecut repede la ea rapid și ușor. Gunoiul se agită bine, și are un control bun de miros în comparație cu alte așternuturi pe care le-am folosit. Pisicile mele încă urmăresc așternutul în timp ce ieșesc cu cutia de gunoi și nu am reușit să găsesc un covor care funcționează bine pentru a păstra gunoiul în camera cutiei de gunoi. Încă nu am încercat să înroșiți aglomerările, pe măsură ce locuiesc într-o casă mai veche și sunt preocupat de instalațiile sanitare. În ansamblu, mă bucur că am schimbat și iubesc așternutul tofucitty.& # 8221; -Jeanne Scott

& # 8220; foarte fericit! I-aș avertiza pe alții să aștepte ca așternutul să se dizolve complet înainte de spălare sau riscați o toaletă. Am învățat acest lucru greu. În caz contrar, sunt foarte mulțumit de controlul mirosului și de reducerea semnificativă a așternutului de urmărire și # 8221; -Kelly

& # 8220; Tofukitty este prima mea timp încercând tofu pisică gunoi și îmi place foarte mult. Într-adevăr bate celelalte tipuri de gunoi de pisică acolo. Cred că singurul lucru care lipsește dacă este posibil să fie de a face capabil să lupte cu bacteriile pentru un așternut de curățare...& # 8221; -Gilberto B

Cât costă gunoiul pisicii tofucitty?

Tofucitty pisica pisica costă 25 USD pe lună, per pisică, cu transport gratuit. Acest lucru se descompune la aproximativ 2 USD.50 pe kilogram. Acest lucru îl pune pe partea scumpă în comparație cu alte produse de gunoi de pisică tofu.

Este tofukitty pisica o alegere buna?

Tofucitty oferă performanțe excelente. Este cu praf scăzut, ușor de curățat, controale, mirosuri bine și are o consistență prietenoasă cu pisici. Pe partea de sus a performanței puternice, este o opțiune ecologică care este fabricată în mod durabil și biodegradabilă.

În timp ce gunoiul funcționează extrem de bine, experiența clientului lasă mult de dorit. Disponibilitatea imprevizibilă și suportul pentru clienți greu accesibile o opțiune nesigură în comparație cu alte produse de gunoi.

Și chiar dacă puteți ignora aceste aspecte de asistență pentru clienți, faptul că este un serviciu de abonament poate fi un factor de descurajare. Cei care doresc să cumpere doar o pungă la un moment dat nu-i place angajamentul față de livrările lunare.

În cele din urmă, prețul lui Tofu Kitty este un dezavantaj semnificativ. La 25 USD pe lună pentru o pisică, costul acestui produs se adaugă rapid și ar putea fi prohibitiv pentru cei de la un buget, mai ales dacă aveți o casă multi-pisică.

Unde este vândut gunoiul pisicii tofucitty?

Tofucitty pisica pisica este disponibila numai prin site-ul lor.

Faceți clic aici pentru a face cumpărături pentru tofuckitty acum!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tofucitty pisica de revedere