Obiectivitatea este esențială la reproducerea câinilor de rasă

Obiectivitatea este esențială la reproducerea câinilor de rasă

Un crescător de câini care dorește ca linia de sânge să atingă excelența, trebuie să fie complet obiectivă. În caz contrar, el nu ar trebui să înceapă nici măcar câini de reproducere.

Ca un crescător profesionist și responsabil, trebuie să vă uitați la toți câinii dvs. cu ochii unui judecător. Judecata ta asupra lor trebuie să fie strictă și obiectivă. Dragostea ta pentru acești câini, pasiunea ta pentru slujbă, entuziasmul tău de a le vedea în fiecare dimineață nu ar trebui să intervină în procesul de judecată fiecare câine trece prin atunci când este crescută.

Citiți, înțelegeți și învățați

Începeți prin citirea standardului de rasă și opriți când vă amintiți de inimă. Standardul de rasă este descrierea obiectivă a ceea ce ar trebui să se uite și să se comporte cel mai bun specimen. Această piesă de text este ceea ce definește fiecare rasă și dacă intenționați să reproduceți câinii de rasă, devine Biblia dvs.

American Staffordshire Terrier Standard modelat de CH. Rip rock
American Staffordshire Terrier Standard Visualization, modelat de CH. Rip rock irlandez mike

Cu toate acestea, în urma standardului nu ar trebui să vă încurajați să ajungeți la extreme și să puneți accentul pe caracteristici specifice pur și simplu pentru a răspunde la o tendință. Un buldog cu fața în față este standard, dar un buldog prea cu fața în față nu mai este standard, și dincolo de standard, provoacă probleme legate de respirația care amenință viața.

Nu trebuie să vă plimbați în programul dvs. de reproducere, trebuie să rămâneți în calea descrisă clar de toate cluburile de kennel.

GET & # 8220; ochiul crescătorului & # 8221;

Odată ce sunteți pe deplin conștienți de modul în care arată specimenul perfect, trebuie să vizualizați modul în care un standard se traduce într-un câine real. Contactați crescătorii de la aceeași rasă ca și întâlniți-i, întâlniți câinii lor, vedeți de ce unul este un campion și unul nu este. Crescătorii de câini tind să fie mândri de progenele lor și vă vor lăsa să vă bucurați de ele, chiar dacă nu intenționați să cumpărați unul. Este o ocazie pentru dvs. să cereți, de asemenea, sfaturi și schimbul de opinii cu privire la rasa, actualitatea acestuia și viitorul său.

Mama germană a păstorului cu catelus
Studiați descendenții, dar și părinții atunci când observăm specimene specifice de rasă.

Când te uiți la un câine, uită-te la el ca un judecător, nu ca un iubitor de câine. Vedeți așternut cu pedigree similare pe cont propriu, dar, de asemenea, așternut de linii de sânge complet diferite. Puteți exclama cât de drăguți sunt câinii, dar ochii ar trebui să le pună sub control amănunțit. Distribuiți fiecare parte a corpului și înțelegeți cum se reunesc toți pentru a face un campion.

Comportamentul rasei este extrem de important atunci când câinii de reproducere a calității. Uită-te la ei jucând și alergând în jur, vezi cum își folosesc trupurile. Observați diferențele dintre aceleași gunoi, dar și din respectiva rasă comparativ cu alte rase sau mongreluri.

Odată ce le-ați observat, mergeți și atingeți-le. Simțiți corpurile căpușelor și simțiți corpurile părinților: ce creste ca nebunul si ce stau la fel? Ce nu ți-ar plăcea ca câinii tăi să aibă de la părinți?

Păstrați conturul perfect în memoria dvs. și începeți să vă gândiți la un plan de reproducere care vă va permite să atingeți acest obiectiv. În cele din urmă, mențineți un mare contact cu crescătorii mari, deoarece este posibil să aveți nevoie de cățea lor sau de știft pentru împerecherea viitoare, mai ales dacă se potrivesc schiței ideale ale câinelui cu purebred.

Participați la spectacolele de câini și specialitatea națională a rasei dvs

Rasele de câine purebred au o standard Definirea formei lor și a scopului lor. Ca un crescător de câini responsabili, trebuie să vă păstrați și să dezvoltați abilitățile și dorința lor instinctivă în programul dvs. de reproducere. Într-adevăr, un eșec ar fi un câine care este fizic, dar nu are capacitatea de a face treaba pe care au fost crescuți în ultimii ani.

Formularul și funcția sunt importante, prin urmare, ar trebui să participați la spectacolele de conformitate pentru câini, dar și spectacolele de specialitate pentru câini. Dacă vă reproduceți coloanele de frontieră, frecventați studiile de hrănire.

Comparați câinii participanți și câștigați la dvs., vedeți ce vă puteți îmbunătăți pentru a ajunge la același nivel de calitate. Ia notele de Numele proprietarului și pedigree-lor pentru Cercetări suplimentare la domiciliu. Abordați manipulatorii și judecătorii pentru a discuta rasa și înregistrează mental orice punct interesant pe care îl menționează astfel încât să puteți săpa mai adânc acasă.

Dog Dog Show la Peckham Rye
Dog Dog Show la Peckham Rye (Credite: Timeout London)

Arătați câinii dvs. persoanelor care cunosc rasa

Învățarea și observarea sunt atât esențiale, cât și ușoare, dar știind ce considerați specialiștii câinii dvs. este greu, deși esențială. S-ar putea să nu vă place, este posibil să nu fiți de acord cu ea, este posibil să nu doriți să auziți, dar trebuie să vă confruntați cu câinii dvs. specialiștii de rasă. Acest lucru nu este în dezbatere.

Înțelegeți criticii pe care o fac la câinii dvs., întrebați-le întrebări constructive și cereți sfaturi Cum să îmbunătățiți linia de sânge În următoarele generații. Ar cunoaște un partener de reproducere care ar putea echilibra sau diminua caracteristicile rele ale câinelui tău? Ar trebui să-l reproduc pe câine sau nu este un bun candidat deloc?

Solicitarea feedback-ului este dificilă pentru că suntem atât de mândri de câinii noștri că nu doresc cu adevărat să auzim lucruri rele despre ele. Dar câinii de reproducere ar trebui să fie dezinteresați, vă aflați la serviciul și eliminarea rasei. Ca un crescător de câini, fiecare acțiune pe care o luați rezonați deasupra și dincolo de câinele (câinele), impactă întreaga rasă. Responsabilitatea ta este imensă și trebuie să te gândești la rasa asupra câinelui tău.

Un câine care nu se potrivește pentru reproducere poate trăi încă o viață uimitoare, cu tine și nu ar trebui să rămână pe marginea drumului. Ar trebui să rămână cel mai bun prieten așa cum a fost până acum, dar doar digerați faptul că nu ar trebui să creați acest câine special, deoarece nu va îmbunătăți calitatea generală a rasei, nici reputația dvs. de sânge

[Pulcquote-dreapta] Trebuie să vă confruntați cu câinii dvs. specialiștii rasei. Acest lucru nu este în dezbatere.[/ Pulcquote-dreapta]

Actualizați cunoștințele de rasă

Prin participarea la spectacole și evenimente, veți schimba în mod natural și veți face față oamenilor care, ca tine, sunteți pasionați de aceeași rasă. Unii au fost reproduceți de zeci de ani, unii numai pentru câteva săptămâni. Vorbiți tuturor, actualizați-vă cunoștințele cu cei care au experiență, dar și cu crescătorii moderni care aduc tehnici moderne.

Citiți cărți pe rasă, citiți cărți pe Canine Genetics, Citiți cărți despre creșterea câinilor moderni, și vă îmbunătățiți cât de mult vă îmbunătățiți linia de sânge.

Credite de imagine recomandate Lucrările creative ale lui Jayney.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Obiectivitatea este esențială la reproducerea câinilor de rasă