Câinele de apă din moscova

Câinele de apă din Moscova, deși dispărută acum, a fost odată ce un subsol flutfos, care a dus în cele din urmă la crearea Terrierului Rusiei Negre.

Nu veți găsi astăzi niciunul dintre acești câini unici, dar vom împărtăși câteva dintre trăsăturile acestor misterioase mici și explică istoria scurtă a rasei.

Câinele de apă din Moscova: Takeway-uri cheie

  • Câinele de apă din Moscova este o rasă dispărută care a fost dezvoltată inițial pentru marina rusă. Deoarece rasa nu mai este în jur și a fost creat un proiect militar, există încă o mulțime de lucruri pe care nu le cunoaștem despre acești câini.
  • Câinii de apă din Moscova au fost creați prin combinarea câtorva rase de câine diferite. În mod specific, crescătorii au folosit Newfoundlands, câini ciobăni caucazieni și păstorii est-europeni pentru a crea rasa.
  • Din păcate, acești câini nu aveau temperamente ideale pentru munca lor, ceea ce a dus la dispariția lor finală. Ei au ajuns să fie mai agresiv decât dorit, ceea ce le-a limitat capacitatea de a efectua salvați de apă.

Istoria câinelui de apă din Moscova

Ciobănesc caucazian
Un câine ciobănesc caucazian

Crearea câinelui de apă din Moscova a fost inițial comandată de guvernul și marina rusă. În acest sens, au sperat să creeze ultimul câine de salvare.

Ideea a fost să selectați câteva din Cele mai mari rase de câine în jurul (care a afișat, de asemenea, trăsăturile necesare pentru slujbă) și le combină într-o super-înot, pudoare de salvare a apei.

Acest lucru însemna amestecarea naturii blânde a Newfoundland, cu etica muncii, puterea și curajul ciobanilor caucazieni și estici din Europa.

Păstorul est-european
Un păstor estic european

Dar acești câini nu au fost creați de crescătorii de câini de run-of-the-mil. Deoarece au fost planificate pentru o lucrare foarte importantă, rasa a fost produsă doar de statul operat și # 8220;Kennels Red Star& # 8221; sub comanda colonelului G. P. Medvedev.

După cum era de așteptat, câinele de apă din Moscova a avut un ideal pufos dublu-haina A fost perfect pentru apă rece și vreme rea. Dar, din păcate, rasa a luat unele dintre cele mai agresive tendințe din păstorul est-european.

În cele din urmă, Câinele de apă din Moscova era mai probabil să muște victimele care se îneacă decât să le salveze. Prin urmare, rasa nu a fost niciodată realizată pe deplin și a dispărut în anii 1980.

Cu toate acestea, unele dintre rasele produse de acest program sunt încă în jurul valorii de astăzi, inclusiv în special terrierul rus negru. Acest câine inteligent și puternic are încă câteva gene de câini de apă din Moscova în el Dog ADN.

Newfoundlands făceau parte din câinii de apă din Moscova
Un câine nou

Atributele fizice ale câinelui de apă din Moscova

În timp ce unele dintre detaliile fizice ale câinelui de apă din Moscova rămân necunoscute, putem ghici că probabil că a fost undeva între 110 și 140 de lire sterline. Acest câine mare a fost cel mai probabil de 26 până la 30 de centimetri înalți atunci când cultivat complet pe baza înălțimilor raselor părinte.

Acești câini au avut probabil o construcție destul de agilă, atletică datorită locurilor de muncă intenționate, dar ați fi avut dificultăți de a vedea îngropat în haina dublă, pufoasă, dublă a acestora Caniene rezistente la rece. De fapt, subaccesul acestor câini au fost probabil foarte gros pentru a le ajuta să le izbăvească de apa rece.

Este rezonabil să bănuiți că acești câini ar fi putut avea Piciorul Webbed, Ca și strămoșii lor din nou. Dar, din păcate, acest lucru nu este clar.

Bazat pe părintele Newfoundland al câinelui de apă din Moscova, culorile dominante ale hainei erau probabil maro sau negre. Cu toate acestea, istoria genetică variată face alte culori, cum ar fi gri, alb, sau combinații de acoperire a stratului posibil.

Datorită hainei izolatoare ale câinelui de apă din Moscova, acești câini au scăzut probabil o tonă, iar hainele lor au nevoie de o îngrijire frecventă pentru a rămâne în cea mai bună formă posibilă.

Sănătatea câinelui de apă din Moscova

Datorită sângelui Newfoundland în pedigree, acești câini ar putea avea probleme de sănătate cum ar fi probleme cardiovasculare, boala lui Addison și hipotiroidismul. Între timp, strămoșii de câini caucazieni pot fi predispuși câini de apă din Moscova la cataractă.

Pe baza dimensiunii mari a rasei, acești câini au fost probabil supuși unor probleme precum durerea articulară și displazia de șold, precum și torsiunea gastrică (BLOAT). Probabil ar fi fost, probabil, ușor susceptibili la creșterea în greutate, nu au fost pentru stilul lor de viață activ și de lucru.

Câinele de apă din Moscova a avut probabil o speranță medie de viață între 9 și 12 ani.

Personalitatea câinelui de apă din Moscova

Personalitatea câinilor de apă din Moscova

Este imposibil să cunoști personalitatea câinelui de apă din Moscova, dar pe baza raselor părinte implicate, putem ghici că această poochă iubitoare de apă era îndrăzneață, grea și inteligentă.

Deși crescătorii speră că câinele de apă din Moscova ar ridica o parte din trăsături blânde, drăguțe de la Newfoundland linia de sânge, din păcate, apare că câinele de apă din Moscova era mai agresiv atunci când se confruntă cu situații de înaltă presiune, ceea ce duce la dispariția finală a rasei.

Deși acești câini erau foarte inteligenți, este greu de spus dacă ar fi sau nu foarte instruiri datorită mentalității lor independente proiectate. Câinele de apă din Moscova a fost probabil la Pooch Medie Energy pe tot parcursul zilei, fiind gata să vă aprindă în acțiune la un moment dat.

Și ca majoritatea celorlalți Responsabil de câini de lucru, Acești patru subsoluri erau probabil mai fericiți în timp ce își fac treaba și stau ocupat.

Moscova Întrebări frecvente de apă

Încă mai sperați să aflați mai multe despre acești câini dispăruți și extraordinari? Iată câteva întrebări și răspunsuri comune pentru a vă întări înțelegerea.

De ce a dispărut câinele de apă din Moscova?

Câinele de apă din Moscova a dispărut datorită naturii agresive a rasei (neașteptate), atunci când este expusă victimelor înecului. Acest câine a fost destinat să fie ultimul câine de salvare a apei, așa că atunci când rasa era mai înclinată să muște victimele care se îneacă decât să le salveze, proiectul a fost abandonat.

Puteți obține încă un câine de apă din Moscova?

Nu mai puteți găsi acești câini unici, datorită liniei de sânge care a dispărut. Care se spune, puteți găsi Newfoundland Amestecuri care au păstori în piscina genetică, care poate produce o cruce oarecum similară. 

Când a dispărut câinele de apă din Moscova?

Este greu de spus sigur, dar se pare că rasa a dispărut ceva timp în anii 1980. Una dintre rudele de rasă, terrierul rus negru, a câștigat recunoașterea internațională în 1984. 

Este câinele de apă din Moscova o nouăfoundland? 

Deși ar putea să arate oarecum similare, câinele de apă din Moscova nu este aceeași rasă ca și Newfoundland. Această rasă este o cruce între alte 3 rase: Newfoundland, Păstorul Europei de Est și Păstorul Caucazian (cunoscut și ca a Câinele de închisoare rusesc). 

***

Deși aceste frumusețe mari nu sunt în jur de azi, câinele de apă din Moscova a ajutat la deschiderea calea pentru câțiva dintre cei mai greu de muncit de câini de frica pe care îi puteți găsi. Această rasă de scurtă durată a fost un războinic pufos, dar puternic.

Câinele de apă din Moscova vă reamintește de orice alte rase? Care este rasa dvs. extinsă preferată? Ne-ar plăcea să auzim totul în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele de apă din moscova