Teste adn de câine: cum funcționează + kit reviews

Dog ADN de recenzii de testare

Astăzi suntem săpăm în testele ADN de câini, cum funcționează și revizuind câteva din primele noastre ponturi.

Ce sunt testele ADN de câine oricum?

Totul de la tine Tipul urechii câinelui la forma coada lor oferă informații unice despre istoria din trecut a puilor. Testele ADN de câine permit proprietarilor să-și descopere copacul familiei de doggie!

Mulți proprietari cred că știu ce rasă este câinele lor, privindu-se la aspectul lor fizic, dar adevărul este acela Cele mai multe calități de rasă nu au fost evidente sau evidente din punct de vedere fizic.

Proprietarii sunt adesea șocați de rezultatele testului de ADN de rasă de câine, constată că câinele lor are mai multe rase în ele că nu se așteptau niciodată!

De ce proprietarii primesc teste ADN de câini?

Proprietarii decid să achiziționeze kituri de testare ADN de câini din mai multe motive, inclusiv:

  • Înțelegerea comportamentelor câinelui tău. Proprietarii sunt uneori curioși despre comportamentele ciudate ale câinelui și doresc să afle dacă rasa joacă un rol. Dacă câinele dvs. iubește să sapă, este mare pe lătrat, sau îl prindeți rațe de călcare la parc, rasa lui poate avea ceva de-a face cu asta!
  • Învățați mai multe despre mutt-ul dvs. mixt. Mutts sunt cea mai populară rasă în SUA și este o minune având în vedere cât de iubitoare sunt acestea? În timp ce proprietarii le iubesc în mod ei, așa cum sunt, proprietarii sunt adesea curiosi despre strămoșii câinelui lor.
  • Potențiale boli comune în anumite rase. Testele ADN de câine pot să se implice proprietarii la potențialele riscuri de sănătate care sunt asociate cu anumite rase, permițându-vă să prevede și, eventual, să împiedicați viitoarele boli.
  • Copacii familiei sunt distractivi. Așa cum oamenii se bucură de învățarea despre propriile lor strămoși, proprietarii se bucură, de asemenea, de a învăța despre părinții câinelui și cu mari bunici. Adevărul cinstit este că câinele tău ar putea să-și pasă mai puțin, dar proprietarii găsesc explorarea copacilor de familie a câinelui lor de distracție!
  • Gama de predicție a gamei. Testele ADN de caine pot ajuta proprietarii de catelus să estimeze cât de mare va deveni câinele lor dimensiunea completă a adulților. Aceste informații vă pot ajuta, de asemenea, să determinați ce număr de greutate sănătos este pentru câinele dvs. mixt de rasă.
  • Preveniți infredirea rasă de rasă. Pentru câinii de rasă pură, testele ADN de câine pot contribui la asigurarea certificării de rasă (deși nu toate organizațiile vor accepta toate mărcile de testare ADN ca dovadă de rasă verificabilă). Veți putea, de asemenea, să determinați nivelul diversității genetice încrucișate, ceea ce este foarte important pentru reproducerea câinilor de rasă.

Cum funcționează testele ADN de câine?

Procesul de a testa ADN-ul câinelui dvs. este destul de simplu.

  • Pasul 1. Tu vei lua un eșantion de ADN de la câinele tău (nu-ți face griji, nu este nimic dureros sau înfricoșător - doar un tampon simplu).
  • Pasul 2. Sigilați eșantionul ADN cu materialele furnizate și trimiteți eșantionul înapoi în laborator pe care l-ați comandat.
  • Pasul 3. În 2-3 săptămâni, veți primi raportul de ancestrare câinelui, detaliind genealogia câinelui dvs!

Costul de testare a ADN-ului pentru câini: Ce veți cheltui

Există mai multe mărci diferite de teste ADN de câini (pe care le vom examina în detaliu mai jos), iar costul poate varia un pic între branduri.

În general, Testele ADN de câine costă între 70 $ - 200 $.

Prețurile de bază mai ieftine ale diverselor încercări ADN de câine, de obicei, oferă doar informații despre asistența câinelui dvs. Testele mai scumpe, mai mari, vor oferi informații cu privire la riscurile de sănătate genetice ale câinelui dvs. și alte date de câine de mare valoare.

Dog ADN Comentarii de testare: Picturile noastre de top

Revizuirea primelor noastre alese pentru cele mai bune teste ADN de câine.

1. Îmbrăcăminte de rasă + kit de sănătate

Despre: Îmbrăcăminte de rasă + Kit ADN de sănătate (199 $) este practic crema culturii canine atunci când vine vorba de testele ADN de câine.

Testul lor este mai precis decât concurenții (datorită numărului mare de markeri genetici pe care îl folosesc) și oferă o mulțime de date despre Doggo dvs. pe care nu l-ați găsit în altă parte.

Îmbunătățiți rasa și sănătatea

Caracteristici principale:

  • Teste pentru 170 de condiții de sănătate. Ecrane de îmbarcare pentru peste 170 de condiții de sănătate, inclusiv glaucom, mielopatie degenerativă și cardiomiopatie dilatată (trei dintre cele mai frecvente boli de canini adulte). Cu cât mai devreme puteți descoperi aceste probleme potențiale de sănătate, cu atât mai bine, deoarece puteți lucra cu medicul veterinar pentru a începe măsurile preventive și pentru a afla ce simptome de vizionat.
  • Testează pentru 20 de trăsături fizice. Îmbarcați testele pentru tone de trăsături fizice, cum ar fi culoarea stratului, vărsarea etc. Înțelegerea unora dintre trăsăturile fizice ale câinelui dvs. mai bine pot fi de ajutor pentru dezvoltarea unui sistem bun de îngrijire.
  • Cel mai precis testul ADN de câine. Testul Imbark utilizează peste 200.000 de markeri genetici pentru a determina fundalul genetic al câinelui (alte teste ADN de câine utilizează de obicei aproximativ 2.000 de markeri genetici). Acest lucru le permite să fie mai exacte decât alte teste ADN de câine.
  • Predicția greutății adulților. Dacă sunteți proprietarul unui puști de mutt, predicția greutății adulților de îmbarcare poate fi de ajutor pentru înțelegerea dimensiunii și a greutății adulților așteptate a pooch-ului dvs.
  • Vârsta genetică. Testarea estimată a vârstei genetice estimate vă poate ajuta să vă asigurați că vă hrăniți mâncarea potrivită pentru vârsta de vârstă sau obțineți un sens mai bun atunci când câinele dvs. începe să-și lovească pasul senior.
  • Raport digital. În timp ce multe alte teste ADN trimit un raport de hârtie fizică, informațiile de îmbrăcăminte sunt toate online, prezentate printr-un tablou de bord digital. Acest lucru vă permite să împărtășiți cu ușurință rezultatele cu prietenii și familia, precum și să vă împărtășiți datele cu medicul veterinar.
  • Extra acuratețe și verificări. Embark utilizează pași suplimentari de verificare pentru o precizie superioară. Orice rezultate care par ciudate sau discutabile sunt verificate manual de oamenii de știință DNA de câine de la Imbark.
  • Datele unice despre câinii din sat. Cercetătorii de la Imbark au studiat câinii din sat (AKA Câinii comunitari s-au găsit agățați în diferite sate) din întreaga lume.
  • Actualizări gratuite pentru viață. Embark oferă tuturor clienților actualizări gratuite - aceasta înseamnă că nu va trebui niciodată să plătiți suplimentar pentru orice teste noi adăugate la kit. Embark continuă să descopere noi teste genetice canine, iar acestea vor fi adăugate gratuit profilului puilor.

PROS

Embark oferă cu siguranță cele mai exacte date detaliate pentru un test ADN de câine. Informațiile pe care le veți glean nu sunt doar pentru lovituri - ar putea merge mult timp pentru a vă ajuta să vă păstrați câinele sănătos.

Contra

Singurul dezavantaj este că acest test este scumpo - costurile complete de testare în jurul valorii de 199 dolari fără reduceri (Sugestie: Imbark face specialități în timpul sărbătorilor, deci păstrați un ochi pentru reduceri).

2: Testul de identificare a rasei de îmbarcare

Porniți rasa numai

Așteptați un minut, Te gândești la asta. Nu am acoperit doar testul de îmbarcare? Da, dar îmbarcarea are de fapt două teste ADN de câini. Embark`s Breed + Kit Health este opțiunea high-end, completă cu toate proiecțiile de sănătate și DAPGIE DEEP. Dar există și o altă opțiune..

Despre: Embark Identificarea de identificare ADN Test (129 USD) Are toată acuratețea kitului de sănătate + a fost menționat mai sus, dar este mult mai ieftin. Motivul este acela Kitul de identificare a rasei nu include niciunul dintre proiecțiile de sănătate sau trăsăturile de rasă. În schimb, veți obține accesul la strămoșii de rasă a câinelui dvs.

Acesta este un O opțiune excelentă pentru proprietarii care sunt pur și simplu curiosi despre fundalul lor de rasă Mystery Mutt, Dar nu-mi pasă cu adevărat de proiecțiile de sănătate.

Imbark a decis să ofere această opțiune pentru proprietarii care nu ne-ar permite să-și facă shell-ul de 199 USD pentru kitul complet de screening. La doar 129 dolari, este un preț mai ușor de gestionat. Și vestea bună este asta Dacă decideți mai târziu că doriți proiecțiile de sănătate, puteți plăti pur și simplu pentru a vă actualiza profilul, și îmbarcarea va folosi eșantionul ADN de câine existente pe care îl au la îndemână pentru a rula toate testele de sănătate.

Asigura-te ca Citiți revizuirea Kit de identificare a rasei de îmbinare completă Pentru detalii complete despre tot ceea ce oferă acest test.

Deal Alert: K9 de cititorii de mine poate Obțineți kitul de identificare a rasei de 20 de dolari de 20 de dolari cand tu Utilizați codul k9ofmine cu acest link!

PRO Sfat: PSST..Doar între noi - Odată ce vă înscrieți pentru kitul de identificare a rasei și obțineți rezultatele, veți primi o ofertă de e-mail pentru o actualizare redusă la kitul complet de proiecții de sănătate. Este o mică lacună mică pentru a obține kitul complet fără a plăti prețul integral.

tambur

Caracteristici principale:

  • Testat pentru 250 de rase. ADN-ul câinelui dvs. este testat împotriva markerilor genetici de peste 250 de rase pentru a descoperi strămoșii de pui!
  • Precizie. La fel ca și kitul de sănătate, ADN-ul câinelui dvs. este testat împotriva 200.000 de markeri genetici, făcându-l cel mai precis testul de ancestrie de câine acolo.
  • Descoperiți copacul familial al puilor. Vedeți copacul de familie al puilor, tot drumul înapoi la bunicii lor mari!
  • Doggie rude. Kitul de identificare a rasei de rasă Embark vă introduce la rudele genetice ale câinelui. Puteți chiar să vă conectați și să vă întâlniți cu ei pentru a configura un Playdate Doggie (dacă doriți).
  • Se amestecă meciurile de rasă. Kitul de identificare a rasei are, de asemenea, o caracteristică NIFTY unde puteți vedea fotografii ale altor câini care au un machiaj genetic foarte asemănător cu propria dvs. pooch! Verifică Revizuirea completă a Imbark Pentru fotografii și o explicație mai detaliată a acestei caracteristici.

PROS

Ne iubim că Embark oferă această opțiune mai accesibilă pentru proprietarii care sunt interesați de strămoșii câinelui lor. Caracteristica rudelor Doggie și meciurile mixului de rasă sunt unice pentru a se îmbarca și sunt un punct de vânzare mare!

Contra

Se poate simți un pic frustrant să plătească peste 100 de dolari pentru un test ADN de câine și să nu primești acces complet la proiecții de sănătate de la Imbark. Cu toate acestea, ele desfășoară adesea promoții și specialități care vă permit să faceți upgrade la datele de proiectare a sănătății la o rată redusă.

Impresionați compararea testului DNA câinelui

3. Premium de panou de înțelepciune (rasă + proiecții avansate de sănătate)

Panoul de înțelepciune Premium

Despre: Panoul de înțelepciune Premium ($ 159.99) este o ofertă similară pentru a îmbrățișa kitul de sănătate de îmbarcare +, oferind informații în rasa câinelui, precum și în desfășurarea unui număr de teste de screening genetic de sănătate pe pooch-ul tău.

  • 200+ proiecții de sănătate. Panoul de înțelepciune oferă screening-ul de sănătate genetic pentru 200 de condiții care acoperă 16 sisteme majore ale corpului. Ei vor spune, de asemenea, vârsta de debut preconizată, probabilitatea de a dezvolta starea și severitatea.
  • Teste pentru 350 de rase. Panoul WISDOM oferă detectarea de rasă pentru 350 de rase, tipuri și soiuri care utilizează o bază de date de 1.800 de markeri genetici. Vedeți copacul de familie al câinelui înapoi la bunicii lor mari! Ei chiar identifică amestecurile de rasă până la 1%.
  • Greutatea adulților așteptată. Obțineți informații despre greutatea așteptată a adulților a câinelui dvs.
  • Analiza trăsăturilor genetice. Vedeți datele care înconjoară trăsăturile fizice și comportamentale ale câinelui pe baza rasei lor.
  • Raport online. Raportul digital al panoului WISDOM facilitează împărtășirea a ceea ce ați învățat cu VET sau cu prietenii dvs.
  • Apel privat cu VET. Ca o primă primă, puteți programa un apel telefonic gratuit cu unul dintre veterinari ai panoului de înțelepciune pentru a trece peste rezultatele dvs. de sănătate.

PROS

Panoul de înțelepciune oferă tone de proiecții de sănătate și analiza trait ca un preț mai accesibil în comparație cu îmbarcarea.

Contra

Singurul dezavantaj al panoului de înțelepciune este cel mai puțin număr de piețe genetice (comparativ cu Imbark), deși este greu de spus cât de mult afectează cu adevărat acuratețea pentru majoritatea clienților.

4. Instrucțiuni de panou de înțelepciune (rasă + proiecții de bază de sănătate)

Insuficiența panoului de înțelepciune

Despre: Similar cu diferența dintre cele două teste de îmbarcare, oferta secundară a panoului de înțelepciune este menționată ca Panoul de înțelepciune Essentials (99 USD.99) Încă mai oferă o tonă de date excelente, doar nu este complet panoul de proiecții de sănătate.

Caracteristici principale:

  • Teste pentru 350 de rase. Veți obține aceeași detectare a rasei pentru 350 de rase utilizând baza de date a panoului WISDOM de 1.800 de markeri genetici pentru a vedea copacul familiei câinelui înapoi la marii lor bunici!
  • Proiecții de bază de sănătate. Chiar și cu acest kit de testare ADN de bază, panoul de înțelepciune va rămâne în continuare pentru 25 de complicații medicale și va efectua teste pentru screening-ul MDR1 și de colaps (EIC) pentru sensibilități de droguri și exerciții fizice.
  • Greutatea adulților așteptată. A se vedea greutatea adultă așteptată a câinelui dvs.
  • Analiza trădării fizice și comportamentale. Obțineți informații despre trăsăturile fizice și comportamentale ale câinilor.
  • Raport online. Raportul digital al panoului WISDOM facilitează împărtășirea a ceea ce ați învățat cu VET sau cu prietenii dvs.

PROS

Ne iubim că elementele esențiale ale panoului de înțelepciune oferă în continuare câteva proiecții de bază de sănătate în plus față de informațiile profunde de rasă.

Contra

Din nou, după cum sa menționat cu kitul anterior de panou de înțelepciune, această marcă utilizează 1.800 de markeri genetici VS 200.000.

Compararea testului DNA de câine de înțelepciune

Embark vs panou de înțelepciune: ce să alegeți?

Deci, în cele din urmă, avem două mărci de testare ADN de câine solid, oferind două versiuni de kit - unul cu mai multe proiecții de sănătate și unul în primul rând preocupat numai de reproducere.

Panoul WISDOM VS se îmbarcă

Embark vs panou de înțelepciune pentru opțiuni de screening de sănătate (kituri de sănătate complete)

Din punct de vedere al prețurilor, panoul de înțelepciune oferă o afacere mult mai bună.

Kitul de sănătate al panoului WISDOM, cu o gamă completă de 150 de condiții de sănătate, are un preț de bază de doar 149 USD. Îmbrăcăminte de rasă + teste de sănătate pentru 170 de condiții de sănătate și costă 199 USD. Deci, dacă doriți să mergeți cu oricare dintre opțiunile de screening de sănătate, veți decide cât de importante sunt cele 20 de teste suplimentare.

Panoul de identificare pentru identificarea rasei (kituri bugetare)

Atât panoul de îmbarcare, cât și panoul de înțelepciune oferă un kit de ADN de câini mai accesibil, care este în primul rând preocupat de strămoșii de rasă a câinelui dvs. și nu oferă o gamă completă de proiecții de sănătate pe care companiile le oferă companiilor respective.

Aici este marele diferență, totuși - Chiar și cu kitul mai ieftin, panoul de înțelepciune oferă încă testul de sănătate pentru screening-ul MDR1 și de colaps induse de exercițiu (EIC). Acestea sunt două afecțiuni foarte frecvente, iar faptul că acestea sunt incluse chiar și în kitul de screening non-sănătate este destul de minunat.

În cele din urmă, singurul dezavantaj al panoului de înțelepciune este Cele mai puține markere genetice (1.800 vs 200.000), astfel încât să câștige victorii atunci când vine vorba de acuratețe. Embark oferă, de asemenea, rude canine și caracteristici de matriță de rasă, care sunt într-adevăr Opțiuni NIFTY Panou de înțelepciune lipsesc.

Deci, atunci când alegeți între îmbarcare vs. Panou de înțelepciune, ia în considerare:

  • Precizie. Panoul de înțelepciune utilizează 1.800 de markeri genetici, în timp ce îmbarcarea utilizează 200.000 pentru o mai bună precizie. Cu toate acestea, este greu de spus cât de mult afectează acuratețea și nici un test nu este considerat discutabil sau inexact prin orice mijloace.
  • Basic și avansat Proiecții de sănătate. Atât panoul de îmbrăcăminte, cât și panoul de înțelepciune au versiuni de kitare de sănătate concepute pentru a vă examina câinele pentru peste o sută de boli genetice (170 pentru îmbarcare, 150 pentru panoul de înțelepciune). Cu toate acestea, kit de identificare mai ieftin al panoului de înțelepciune nu este tăiat toate Proiecții de sănătate - ele oferă încă proiecții pentru MDR1 și EIC.
  • Doggie relativ Finder & Alte caracteristici distractive. Embark este singurul kit de ADN de câine care oferă Finder Relativ Geneth Dog, care este cu adevărat nifty dacă doriți să găsiți frații câinelui, veri, etc. Mixul de aspect asemănător se potrivește, de asemenea, un bonus distractiv pentru a vedea ce câinii cu compoziții de rasă similare arată.
  • Preț. Toate aceste kituri sunt prețuite puțin diferit, deci luați în considerare ceea ce va funcționa cel mai bine pentru bugetul dvs!

În cele din urmă, nu există nici o Clear & # 8220; cea mai bună alegere & # 8221; Când vine vorba de toate testele ADN de câine.

Evident, Kitul de sănătate Full Imbark este cel mai bun în ceea ce privește numărul de proiecții de sănătate, numărul de markeri genetic utilizați, iar distracția se extinde ca câinele relativ. Cu toate acestea, este, de asemenea, destul de scump, iar unii proprietari ar putea fi în măsură să bugament mai bine pentru opțiunile panoului de înțelepciune.

Dog DNA de precizie de testare

Există întotdeauna multe întrebări despre fiabilitatea și acuratețea testelor ADN de câini.

Există diverse teste ADN de câine disponibile pe piață, unele mărci fiind mai fiabile decât altele. Cu toate acestea, dacă sunteți cumpărați un test ADN de câine de încredere, nu există nici un motiv să se îndoiască de rezultate.

Kit de testare ADN de câine

Totuși, unii proprietari își găsesc rezultatele destul de dubioase. Există câteva motive pentru care oamenii pot pune la îndoială rezultatele testului ADN de câine.

1. Câinele dvs. nu poate arăta ca rasele raportate

Proprietarii pot râde când revin un raport spunând că câinele lor are Chihuahua, în ciuda faptului că nu seamănă fizic de rasă. Se pare că nu mai spun prea mult când vine vorba Genetica câinelui tău. De fapt, studiile au arătat acest lucru Identificarea vizuală a raselor la câini este doar o precizie cu aproximativ 25% din timp!

Un copil uman poate arăta mai mult ca bunicii lor decât părinții lor, iar același lucru se poate aplica câinilor. Câinii pot avea atribute vizuale ale raselor de la rude mai îndepărtate.

Kit de testare DNA DNA

Unele rase au caracteristici fizice care există ca trăsături recesive, în timp ce alte rase au trăsături care sunt mai dominante. Chiar dacă câinele dvs. poate avea în cea mai mare parte Yorkshire Terrier în ADN-ul lor, câinele dvs. ar putea arăta fizic ca o rasă complet diferită, chiar dacă această rasă reprezintă un procent mic din ADN-ul câinelui dvs. comparativ cu Yorkshire.

Aspectul fizic al unui câine nu este întotdeauna o reprezentare adecvată a raselor care sunt în genele câinelui tău.

2. Veterinarul tău a spus că câinele tău era o rasă diferită!

Veterinarii sunt susceptibili la greșeli, iar ele vor face adesea ipoteze despre rasa unui câine pe baza aparențelor fizice ale câinelui.

3. Unii proprietari cred că câinele lor este pur

Cei care sunt infuriați cu rezultatele testelor ADN de câini sunt adesea proprietari care sunt încrezători că ei dețin câini de rasă (și, probabil, au scos bani mari pentru o pură).

Din păcate, Nu toți crescătorii sunt de încredere suficient pentru a spune adevărul despre fundalul genetic al câinelui lor.

Acest lucru nu este de a spune că testele ADN de câine sunt întotdeauna 100% exacte. Eroarea umană poate juca și un rol. Alte elemente care afectează acuratețea unui test ADN de câine includ:

  • Eșantionul ADN. Permițând proprietarilor să ia eșantioane de ADN de la câinii lor prin intermediul The Twab, face procesul foarte ușor, dar, de asemenea, lasă loc de eroare umană dacă utilizatorul nu citește cu atenție instrucțiunile sau face o greșeală.
  • Baza de date a rasei ADN. Cele mai multe rase care se află în baza de date de testare a ADN-ului, cu atât vor fi rezultatele mai precise.

Ați făcut vreodată un test ADN pe câinele dvs? Care au fost rezultatele? Spuneți-ne în comentariile!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Teste adn de câine: cum funcționează + kit reviews