Câinii închisorii ruși: profil de rasă

Câinele de închisoare rusesc

Patrolmanul de patru picioare al închisorilor notorii ale Rusiei a câștigat o reputație la nivel mondial. Bold, curajos și fabulos pufos, ciobanul caucazian captivează crescătorii câinilor cu loialitatea și aspectul bun.

De asemenea, cunoscut sub numele de câine de închisoare rus și o serie de alte nume, acest Molosser Molosser este o rasă de lucru prelungită, care se mișcă recent într-o mulțime de videoclipuri YouTube.

Scufundați în istoria acestei rase frumoase cu noi și aflați de ce păstorul caucazian este bijuteria coroanei câinilor Guardian.

Câinii de închisoare ruși: Taieways-cheie

  • Păstorul caucazian este o rasă de câine mare și formidabilă care merge cu multe nume. Unii numesc această rasă Sheepgogul caucazian și alții o numesc Ovcharka, dar mulți îl numesc câinele închisorii ruși & # 8212; O referință la una dintre locurile de muncă pe care această rază le îndeplinește adesea.
  • În timp ce este adesea folosită pentru îndatoririle de gardă și de protecție în lumea modernă, câinele închisorii ruși a fost inițial un câine de fermă. Deși au fost însărcinați cu mai multe locuri de muncă diferite, mărimea și natura lor de protecție le-au făcut perfecte pentru protejarea animalelor de la prădători.
  • Deși câinii de închisoare ruși pot face animale de companie bune pentru proprietarii experimentați, ei sunt în totalitate inadecvați pentru novici. Acești câini nu numai că ajung la dimensiuni gigantice, natura lor independentă îi face să facă o provocare.

Multe nume ale câinelui închisorii ruși

Păstorul caucazian este un câine de multe nume, unele inspirate de unde se află și alții prin rolurile pe care le are de-a lungul anilor. Unele sunt mai exacte decât altele, dar le vom enumera pe toate pentru a șterge aerul.

Cele mai comune nume ale rasei sunt:

  • Câinele ciobănesc caucazian: Acesta este numele tehnic al rasei și este adesea scurtat la ciobanul caucazian sau CSD. E inspirat de Munții Caucazului, În cazul în care rasa provine din.
  • Ovcharka / OvTcharka: În timp ce este utilizat pe scară largă pentru rasă, termenii Ovcharka și OvTcharka sunt termeni ruși generici pentru un câine de păzitor de animale sau un câine de păstor. Mai multe alte nume de rase conțin cuvântul, inclusiv Vostochno Evropeiskaya ovcharka și Ovcharka de Sud rusă.
  • Caucazian Ovcharka: Acesta este doar un alt mod de a spune câinele caucazian cioban. Este uneori scurtată la CO.
  • Caucazian Sheepdog: Păstorul caucazian Gardizați în mod tradițional animale, inclusiv oile. Prin urmare, acest nume alternativ.
  • Câinele de munte din Caucazian: Acesta este o Oda la originile sale, dar poate fi văzută ca fiind prea largă a unui nume, deoarece mai multe rase provin din regiune.
  • Kavkazskaïa ovtcharka: Acesta este numele de rasă în limba rusă nativă a concetățenilor săi.
  • Rusul Bear Dog: Păstorii caucazieni timpurii au fost folosiți în timpul vânătorilor de urs, câștigând această poreclă.

Și "# 8212; așa cum probabil știți deja și # 8212; Această rasă este numită uneori câinele închisorii ruși, care este o referire la locul de muncă pe care îl cere uneori să facă.

Păstorul caucazian este ocazional confundat cu rasa lui de căutare, Păstorul din Asia Centrală, Deși acestea sunt două rase separate. Multe rase similare grindină din aceeași regiune, inclusiv Câine de ciobanesc georgian și la sud, akbash și kangal.

Din bucla: Ce este cu toate hype recente despre câinii de închisoare ruși?

Câinii caucazieni de păstori lucrează ca câini de gardă

Câinii ciobănesc caucazieni au văzut o creștere meteorică în faima cu tendința de a rasa numărătoarea inversă pe YouTube și alte platforme de partajare video, în special cele care ilustrează câini de gardă.

Sunt râvnit ca un protector, iar pregătirea lor este adesea filmat, arătând câini super-dimensiuni care îndeplinesc acte de ar putea, de la blocarea pe mâneci de mâncare pentru a urmări "băieții răi."

Aceste videoclipuri câștigă cu bună atenție o atenție deosebită, deoarece acestea sunt fapte impresionante de atletism Doggy.

În timp ce aceste videoclipuri sunt distractive, este important să vă amintiți acest lucru Păstorul caucazian este o rasă mare, provocatoare, care are nevoie de un proprietar cu experiență Dedicat socializării și instruirii pe tot parcursul vieții.

Ovcharka nu este în nici un fel, formă sau formează un doggo pentru începători.

Istoria câinelui închisorii ruși

CSD și-a început începutul în Munții Caucazului, O gamă montană între mările caspice și negru, unde se întâlnesc Asia și Europa.

Această regiune găzduiește mai multor prădători mari, inclusiv lupi și urși și Agricultorii săi aveau nevoie de un câine care era suficient de formidabil Protejați animalele și descurajați aceste amenințări. Câinii au trebuit, de asemenea, să fie capabili să reziste iernilor notorii din zonă.

Păstorul caucazian este a dreptul fermierului; câine de mână, păstrarea turmei în siguranță, protejând și gospodăria de la intruși umani. Natura lui de protecție cu înverșunare a continuat să-l facă un partener excelent pentru vânătoarele de urs și, în ultimii ani, o armată de vârf, o închisoare și Poliția canină

Shepherd caucazian este, de asemenea, una dintre rasele care a fost folosită pentru a forma acum dispărurea Câine de apă din Moscova.

Atributele fizice ale câinelui închisorii ruși

Ovcharca sunt câini foarte mari

A rasa gigantului, Câinele ciobănesc caucazian sfatuiesc cântarele la până la 220 de lire sterline și poate sta până la 30 de centimetri la umăr. Ca și în cazul majorității altor rase, bărbații sunt considerabil mai mari decât femelele.

El puternic construit, cu membre lungi, groase și o musculatură impresionantă. Desigur, câinii se adaptează la stilul lor de viață, așa că este activ Câine de lucru este mai probabil să aibă o astfel de construire, în timp ce un câine de familie de patrulare a canapea va fi probabil mai puțin voluminos.

Când vă uitați la CSD, probabil veți observa mai întâi masa (în soiuri lungi). Acest păr dens în jurul gâtului și umerilor îl face să pară și mai mare, Intimidarea prădătorilor. Capul lui este masiv cu urechi largi, și se mișcă cu autoritate, păstrându-și coada groasă, plină de coadă.

Haina câinelui închis

Haina CSD este cea mai notabilă caracteristică, cu blana de densă, izolând-o de la iernile de munte Frigided unde a provenit.

Haina lui vine în mai multe forme, inclusiv un soi scurt, mediu și lung și toate au un substrat scurt, gros. Rasa are un curcubeu de culori pentru a alege, cu gri, bronz, și roșu fiind cea mai răspândită. El are de obicei o mască și poate avea piepald, brânză sau marcaje albe.

Așa cum v-ați aștepta, Îngrijirea tuturor acestor blănuri nu este ușoară. El are nevoie de periaj de câteva ori pe săptămână pentru a îndepărta părul mort și pentru a preveni încurcările, care pot fi o problemă cu CSD-uri cu normă întreagă, în special în jurul peneului picioarelor și coada.

CSD-ul este, de asemenea, o pantobă impresionantă, cu o dumpă de păr anual, care vă va lăsa casa într-o pocalipsă de păr timp de câteva săptămâni. În acest moment, periajul zilnic este o necesitate pentru a ține pasul cu totul.

Sănătatea câinelui închisorii ruși

Câinii de închisoare ruși susceptibile la displazie de șold

Câinele ciobănesc caucazian este o rasă robustă cu o durată de viață de 10 până la 12 ani, Dar el are preocupările obișnuite de sănătate pentru a urmări ca alte rase uriașe, inclusiv:

  • Displazie de șold
  • Patella de lux
  • Blotat
  • Cataractă

De când este un câine atât de mare, este important să-i hrănească o calitate Mâncăruri de cățeluș mari pentru a cultiva o creștere sănătoasă. Ca adult, păstrați greutatea CSD în verificarea pentru a evita stresul articulațiilor sale.

Personalitatea câinelui închisorii ruși

Păstorul caucazian se naște să protejeze. Aceste instincte puternice de păzire duc la un tovarăș încrezător a cărui loialitate cunoaște aparent fără limite.

Poporul și proprietatea lui vin mai întâi, indiferent dacă sunt kiddos în curte sau oi într-o pășune. Acest atașament puternic și natura teritorială îl face un tutore de animale apreciate, Dar aceste trăsături pot, de asemenea, să-i facă un heck de la o petrecere la adunări de familie.

CSD-ul este inteligent, dar independența sa este de neegalat. Acest combo îl face un câine dificil să se antreneze, care necesită răbdare și perseverență pentru a-l îndruma în a fi cea mai bună versiune a lui însuși.

În timp ce el este o canină masivă puternică, păstorul caucazian este relativ caine lenes când în interior. Plimile zilnice sunt încurajate să-l țină, deși un Romp într-o zonă mare, sigură este cel mai bine să-l stimuleze mental cu atracții distractive și miroase pentru a explora.

Este un câine de închisoare rusesc drept pentru familia ta?

În timp ce apreciați acești câini frumoși de departe este un lucru, deținându-i este un altul. Este important să vă amintiți asta Acești pui masivi necesită o pregătire extinsă și o conducere puternică.

În timp ce CSD este o rasă cu mulți admiratori, el nu este cea mai bună alegere pentru majoritatea proprietarilor de câini. Este un gardian mare, puternic, care necesită părinți pupuri cu grămadă de experiență pentru a-și păstra darurile naturale (și instinctele) în verificare. El este, de asemenea, un pui destul de mare pentru a avea grijă, cu alimente mari și facturi de îngrijire care să fie așteptate (dacă tolerează un groomer profesionist).

Socializarea timpurie și continuă este o necesitate cu ciobanul dvs. caucazian pentru a preveni problemele de agresiune. Aceasta include socializarea cu oamenii și alte animale, deoarece rasa este în mod natural în aloof cu ambele.

Păstorul dvs. caucazian ar trebui să înceapă pregătirea de ascultare de îndată ce vine acasă și are sesiuni regulate și în curs de desfășurare pentru a-și consolida abilitățile. Și din moment ce această formare este cheia unui păstor caucazic fericit și sănătos, păstrați-l întotdeauna pozitiv și nu-l corectați niciodată cu aspru.

Câinele ciobănesc caucazian nu este recomandat familiilor cu copii mici sau cei care au frecvent întâlniri în casă.

El are un timp dificil de a distinge între hotare între prieteni și o amenințare reală, care poate fi incredibil de periculoasă cu un câine de dimensiunea lui. El este, de asemenea, cunoscut ca fiind teritorial al casei sale. Mai degrabă decât să se bucure de aceste evenimente, probabil că o vor stresa.

Ca o rasă uriașă, el necesită o mare parte din spațiu, și este mai fericit pe o fermă sau pe o suprafață similară, unde își poate întinde picioarele în timp ce face ceea ce iubește cel mai mult: lucrul.

În plus față de păzire, el este construit pentru mai multe sarcini în jurul fermei, cum ar fi tragere de cărucioare. Toate CSD-urile ar trebui să primească exerciții zilnice moderate, cum ar fi o excursie lungă sau o aventură în jurul fermei.

***

Aveți un păstor caucazian la domiciliu? Ați întâlnit vreodată unul? Spuneți-ne în comentarii.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii închisorii ruși: profil de rasă