Giveaway: doggie nu ajutor de antrenament pentru câini (valoare de 50 usd)

Când îți antrenezi câinele, Trebuie să aveți o modalitate de a corecta comportamentul nedorit. Unii proprietari de animale de companie utilizează indicații verbale, în timp ce alții aleg să utilizeze ajutoare de formare, cum ar fi gulerele electronice sau clickerele. Unele dintre aceste ajutoare de formare, cum ar fi e-gulere, sunt controversate și pot provoca câinelui dvs. o mulțime de durere dacă nu sunt utilizate corect.

Aceasta este șansa dvs. de a Câștigă un ajutor de pregătire a câinilor care este sigur, inofensiv și eficient!

Doggie Don Doggie Don "T este un ajutor eficient de formare pentru câinii reactivi care utilizează un sunet audibil pentru a corecta pooch-ul dvs. atunci când face ceva obraznic.

A fost folosit de proprietarii de animale de companie și de formatori profesioniști pentru a reduce comportamentele, cum ar fi săriturile, trăgând o leșie și latrat.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în acest Giveway gratuit, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și lăsați un comentariu / acțiune.

Acest lucru vă va intra automat pentru a câștiga acest Pod Burial Pod și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 9 iunie!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru Givediaways pentru proprietarii de animale de companie Pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de câini de câine în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care le veți primi

Doggie Don

Așa cum veți vedea în videoclipul rapid de mai sus, acest ajutor de formare este alimentat de 2 baterii mici 3V. Când apăsați butonul, acesta face un sunet de crackling similar cu sunetul unui șoc electric. Puteți auzi și sunetul, așa că nu trebuie să întrebați dacă dispozitivul funcționează sau nu.

Acest lucru funcționează pentru majoritatea câinilor, atâta timp cât sunt receptivi la sunete. Este, de asemenea, un instrument excelent pentru walkers, joggers sau cicliști pentru a păstra la îndemână pentru a preveni întâlnirile cu câini liberi. Compania spune că Doggie nu lucrează la aproximativ 80% din câini.

Doggie DonSpre deosebire de e-gulere, acest ajutor de formare este sigur și eficient pentru câinii de orice dimensiune. Dispozitivul se potrivește perfect în mână și vine cu o curea convenabilă pentru încheietura mâinii pentru a preveni scăderea.

Doggie nu lucrează pentru a-ți atrage atenția asupra animalelor de companie atunci când fac ceva ce nu aprobați. De exemplu, să spunem câinele tău sărituri pe oameni când vin să-ți viziteze casa. Când câinele dvs. sare, veți folosi Doggie Don nu pentru a-și atrage atenția și, sperăm, opriți comportamentul.

Va trebui să utilizați dispozitivul pentru o vreme, dar scopul este că câinele dvs. va afla în cele din urmă că este corectat de fiecare dată când efectuează comportamentul nedorit. Sperăm că Pooch dvs. va afla rapid că acest comportament nu este acceptabil și nu vom mai face acest lucru.

RECOMANDAT: 10 trebuie să aibă consumabile de formare pentru câini

Doggie Don

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și lăsați un comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway. Vom contacta câștigătorul prin Facebook. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu uitați să ne urmați Stare de nervozitate și Google+ Pentru actualizări despre toate comentariile noastre video, Cum-Pentru videoclipuri, Vizualizări viitoare și multe alte informații excelente pentru proprietarii de câini. Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 9 iunie 2017. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

>
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: doggie nu ajutor de antrenament pentru câini (valoare de 50 usd)