Runaway canine se alătură prietenilor săi la doggy daycare

Runaway Canine se alătură prietenilor săi la Doggy Daycare

Copiii amenință întotdeauna să fugă de acasă; Cu toate acestea, de obicei nu auzim că câinii o fac. Dar sa întâmplat. Riley Retrieverul de aur era afară în curtea lui, bucurându-se de soare, când următorul lucru pe părul său de companie știa că poarta era deschisă și Riley nu era niciodată văzut.

Nu a fost câine-nappers care fuseseră pooch-ul departe, era de la propria lui Riley. Se pare că a ratat prietenii de îngrijire a copiilor tăi și a decis să facă o excursie la instalație pe cont propriu. Din fericire, Riley de cinci ani făcuse această plimbare cu un mile cu părul său de companie de mai multe ori de când era un cățeluș și știa calea prin inima.

LEGATE DE: 10 sfaturi despre cum să-ți păstrezi câinele de la fugă

Runaway Canine se alătură prietenilor săi la Doggy Daycare

Din fericire, Riley a făcut călătoria în siguranță și a stat cu răbdare în fața ușii pentru cineva care să-l lase. Oamenii buni la Happy Dog Cafe și Boutique a spionat caninul în afara ușii și lasă-l înăuntru. Apoi, ei au numit proprietarii îngrijorați de Riley.

Poochul fericit nu a fost cel mai rău pentru uzură și a apucat imediat un os de mestecat și sa alăturat prietenilor lui Burry & Hei, uneori un tip trebuie doar să fie cu prietenii săi!

Nu este o surpriză faptul că Riley ar vrea să fie cu prietenii lui blană. Unii câini sunt animale extrem de sociale și au de fapt o mentalitate. Acest posibil dat datează strămoșii lor sălbatici care au trăit în grupurile comunale pentru scopuri de vânătoare și de supraviețuire.

Cu toate acestea, nu toți câinii își păstrează atitudinea social-fluture, cum ar fi Riley pare să fi făcut. Cercetarea asupra comportamentului câinilor arată acum că, la fel ca oamenii, Câinii noștri pot deveni mai puțin sociali pe măsură ce îmbătrânesc. Acest lucru poate include o toleranță mai scăzută pentru cățeluși sau câini pe care îi consideră ca și # 8220; enervant & # 8221; sau # 8220; inacceptabil.& # 8221;

Aceasta este locul în care întreaga problemă a faptului dacă punerea unui câine într-o situație de zi este într-adevăr un aranjament benefic sau unul care provoacă stres la animalele de companie.

Runaway Canine se alătură prietenilor săi la Doggy DaycareUnii părinți de companie dezinformați pot fi încântați când Fido vine acasă epuizat de la îngrijirea de zi, dormind noaptea departe. Dar este obosit dintr-o zi de distracție de la Frolicking sau de la a fi hărțuit de îngrijirea copiilor și # 8220; Ruffs?& # 8221;

LEGATE DE: Probleme de anxietate de câine și tratamente

Înainte de a vă pune câinele într-o unitate de îngrijire, gândiți-vă la aceste patru puncte importante.

  1. Cainele tau - Este cooch timid sau foarte social? Amintiți-vă că unele îngrijiri Doggy au o dată de 30 de câini la un moment dat. Dacă pooch-ul dvs. se află pe partea timidă, aceasta ar putea fi o experiență extrem de înfricoșătoare pentru el.
  2. Personalul - O facilitate ar trebui să aibă un număr adecvat de rapoarte instruite ale personalului-la-câine. Personalul ar trebui, de asemenea, să fie educat în comportamentul câinilor și să știe cum să se ocupe de orice situație care apare.
  3. Facilitatea - Doggy Daycare ar trebui să fie curate, să aibă o mulțime de spațiu pentru exerciții fizice și zone confortabile pentru câinii care doresc să fie singuri.
  4. Evaluarea câinilor - Fiecare câine care intră prin ușile de îngrijire a copiilor trebuie evaluat pentru personalitate, sănătate, dimensiune etc. și tratați corespunzător.

Nu renunți la câinele dvs. într-o zi de îngrijire și să presupunem că totul va funcționa. Faceți cercetarea dvs., discutați cu personalul și faceți un tur înainte de a vă angaja să vă lăsați copilul iubit de blană la o îngrijire a copiilor Doggy.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Runaway canine se alătură prietenilor săi la doggy daycare