8 Moduri de combatere a anxietății în pandemia poștală de câine

Scentrarea de separare la câini

Cred că toți suntem de acord; 2020 a fost un an ciudat. Și asta merge pentru doi subsoluri și patru subsoluri deopotrivă.

Pentru majoritatea câinilor noștri, ei au mers să-și vadă proprietarii doar o fracțiune din ziua de a vedea proprietarii lor toată ziua.

In fiecare zi.

Săptămână după săptămână după săptămână.

Și în timp ce pandemia pare să fi tras și mai departe, câinii noștri se obișnuiau să se bucure de o companie constantă, 24-7 umană.

Pentru majoritatea câinilor, această nouă rutină este preferabilă modelului nostru pre-pandemic. Dar Pe măsură ce începem să trecem înapoi la viața normală și îndreptându-se la lucru în fiecare zi, cei patru subsoluri ar putea începe să prezinte semne de stres.

Acest lucru se întâmplă deja, iar mulți oameni încep să vadă semne de anxietate de separare în tovarășii lor canini.

Vom încerca să vă ajutăm să navigați în această tranziție mai jos, deoarece discutăm despre ce stres de separare și anxietate de separare sunt, cum putem să le combatem și cum putem ajuta puii noștri să evite stresul de separare împreună în timpul acestei perioade de tranziție.

Combaterea anxietății câinilor Post-pandemică: Takeway-uri cheie

  • Mulți câini sunt susceptibili să sufere de stres de separare și de anxietate pe măsură ce ne întoarcem la viața normală. Acest lucru este destul de ușor de înțeles, deoarece cei patru subsoluri s-au obișnuit să stea cu oamenii lor toată ziua.
  • Este important să vă familiarizați cu semnele de stres, astfel încât să puteți face orice modificări necesare. Semnele de anxietate severă de separare sunt adesea destul de evidente, dar câinii pot, de asemenea, să prezinte relativ semne subtile de stres care indică faptul că au dificultăți în tranziția înapoi la viața normală.
  • Începeți acum pentru a vă pregăti câinele pentru a vă întoarce la "Viața normală" # 8221;. Aceasta include totul, de la învățarea strategiilor de auto-liniște de câine pentru a-ți obține Doggo un prieten de patru picioare pentru a-și păstra compania.

Simptomele anxietății de separare: recunoașterea și evaluarea problemei puilor

Este important să înveți să identificăm semnele și simptomele anxietății de separare, astfel încât să puteți obține pooch-ul dvs. Ajutorul de care are nevoie și merită.

Unele dintre cele mai frecvente simptome ale anxietății de separare sunt detaliate mai jos.

Ele sunt enumerate în ordinea crescătoare de severitate - Primele câteva sunt oarecum ușoare, în timp ce ultimele câteva sunt destul de grave. Luați în considerare acest lucru atunci când încercați să evaluați câinele și nivelul ei de primejdie.

  • Luând mult timp să se stabilească
  • Lătrat sau a fi "agitat"
  • Ușor gâfâind sau pacing
  • Frustrarea inițială atunci când proprietarul pleacă
  • Excesiv drooling și salivare atunci când este lăsat singur
  • Distrugerea lucrurilor, cu un accent pe ieșiri precum ușile și ferestrele
  • Incontinenţă
  • Evadarea comportamentelor
  • O gestiune excesivă, stimulare, yowling sau lătrat
  • Incapacitatea de a mânca sau de a bea în timp ce ați plecat.

Rețineți că diferiți formatori aplică o terminologie diferită față de anxietatea de separare, iar unele văd printr-o lentilă ușor diferită decât altele.

De exemplu, mă subscriu la școala de gândire care clasifică separarea anxietate ca o condiție deosebit de acută, în timp ce separarea (sau izolarea) stres se referă la câini care prezintă probleme mai ușoare atunci când sunt lăsate singure.

În schimb, unii formatori disting între câinii care se simt mai bine cu orice om în jur (separare stres) și cei care se simt în mod specific în primejdie atunci când o persoană specifică este absentă (separare anxietate).

Dar, în timp ce formatorii și cercetătorii pot dezbate unele dintre punctele mai fine ale acestor condiții conexe, Ultimul Takeaway este același: unii câini suferă de diferite grade de stres atunci când sunt lăsate singure sau fără compania persoanei preferate.

S-ar putea să fiți în măsură să vă ajutați să vă calmeze nervii înfricoșători ai Doggo dacă suferă de un caz relativ blând (ceea ce aș fi stres de separare a termenului). Plecând Jucării puzzle sau stashing congelate câine jucărie mestecați în jurul casei poate fi o modalitate excelentă de a vă învăța câinele că lucrurile distractive se întâmplă atunci când nu sunteți acasă!

Cu toate acestea, câinii care se confruntă cu primejdie severă (ceea ce aș numi anxietate de separare) vor necesita frecvent intervenții profesionale.

Indiferent de limba pe care o utilizați, cazurile serioase vor necesita ajutorul unui antrenor de anxietate de separare certificată, care a fost instruit în mod special pentru a face față acestor probleme și va avea acronimul CSAT în spatele numelor lor.

Dog-separare-anxietate

Planul de instruire a anxietății de separare a câinilor

Citiți prin noi Ghid de instruire a anxietății de separare a câinilor aici Pentru a începe să lucrați la anxietatea de separare a câinelui dvs. ASAP!

8 moduri de a Preveniți stresul de separare a câinilor

Dacă câinele dvs. prezintă deja stresul de separare sau doriți să vă lăsați să vă lăsați să vă întoarceți la viața normală, puteți Încercați câteva tehnici descrise mai jos pentru a vă ajuta câinele.

Amintiți-vă, formarea proactivă este întotdeauna mai distractivă decât formarea reacționară! Deci, începeți acum înainte de tine trebuie sa Lăsați câinele singur. Coco vă va mulțumi.

1. Lăsați-vă pooch-ul să se obișnuiască să-și crateze timpul în timp ce sunteți încă acasă.

câine peeing în cutie

Practica este perfectă, deci începeți să lăsați câinele să stea într-o cutie înainte de a trebui să faceți acest lucru în mod regulat. S-ar putea să vă gândiți ", dar sunt deja acasă! De ce ar fi câinele meu în cutia lui?"

Ei bine, dacă câinele dvs. asociază că este în cutia lui cu tine, a fi plecat, aceasta ar putea fi o sursă de stres.

In schimb, Dacă ea este obișnuită să fie într-o cutie din când în când pe parcursul zilei, în timp ce sunteți acasă, ea se va simți mult mai confortabilă în cutia ei când trebuie să părăsiți casa.

Atunci când cutii sunt utilizate corect și introduse cu metode pozitive, ele pot fi o sursă de confort și un "spațiu sigur" pentru ca câinele dvs. să fie în. Acest lucru îl poate face să se simtă sigur și încrezător în timp ce vă aflați.

De asemenea, luați în considerare opțiunea pentru Porțile de câine sau a câine x-stilou în loc de cutie. Acestea sunt opțiuni mai umane care dau spațiului dvs. de câine și - în unele cazuri - pot fi mai puțin provocatoare de anxietate decât o cutie mică, închisă strâns.

Cutie de crate fac canini simt mai sigure!

Capacele de crate pot ajuta la cainele dvs. Dormitor & # 8221; chiar cozier, și ajută-o să se simtă mai sigure. Verificați unele dintre noi Cutie de crate preferate aici!

2. Practicați sesiunile scurte când părăsiți casa.

Lăsați-vă câinele dvs. să fie singur

La fel ca și cum vrei să lași practica câinilor tăi să stea în cutia ei, vrei să o faci și la lăsarea ei singură. În acest fel, veți putea să vă ușurați câinele înapoi în vechea, înainte de rutină, mai degrabă decât să o chucking în capătul adânc.

Începeți scurt și ușor. Părăsiți casa doar timp de cinci sau zece minute, pentru a începe. Creșteți încet durata absențelor dvs. pentru ao ajuta să o acționați de faptul că nu sunteți acolo tot timpul.

Asigurați-vă că variază sumele de timp pe care le-ați dispărut. Uneori pleacă doar pentru zece minute, dar pleacă timp de treizeci sau patruzeci de minute în alte momente.

Nu doriți să creșteți în mod constant timpul de timp, altfel câinele dvs. ar putea începe să se gândească de fiecare dată când plecați că va fi mai lung și mai lung.

În schimb, faceți-o astfel încât să nu știe niciodată. Uneori ai plecat pentru un minut, uneori o oră, uneori douăzeci de minute. Lucrul important este că va învăța că întotdeauna reveniți!

3. Învățați-vă câinele să vă liniștiți.

Câinii se pot auto-liniști

Învățați câinele dvs. la auto-ușoară, este utilă pentru a face față unei varietăți de probleme. Eu personal am iubit deja în predarea acestei abilități pre-pandemice și este o abilitate minunată de a învăța pe măsură ce trecem înapoi la postarea vieții pandemice.

Practic, trebuie să vă spui că Coco știe cum să se răcească pe cont propriu?"Și dacă răspunsul este" nu "sau" sorta ", atunci trebuie să-i înveți abilitatea!

Sună complicat, și în teorie este, dar în practică nu este.

Tot ce vei face este să ai o mână de tratamente, să-ți pui câinele pe lesa și să pas pe lesa. Când câinele dvs. alege să se stabilească din propriul său acord, să întărească comportamentul prin slăbirea trataților și folosind o voce calmă de laudă. Este atat de simplu.

Desigur tu do trebuie să aibă răbdarea să aștepte ca ea să se așeze! Și indiferent de cât de tentant este, nu-i poți spune să stai, nici. E foarte important.

La urma urmei, aveți nevoie de un câine care poate merge "Sunt blocat și sunt plictisit. Cred că voi lua un pui de somn."Nu un câine care are nevoie de micromanage totul.

Pe măsură ce antrenezi această abilitate și câinele dvs. devine mai experimentat în el, începeți să așteptați perioade mai lungi și mai lungi de timp calm înainte de a întări comportamentul cu alimentele. În cele din urmă, veți ajunge la un punct în care așteptați treizeci sau patruzeci de minute între tratate. Îmi place atât de mult această abilitate!

De obicei, antrenez această abilitate atunci când pliam rufele pe canapea, sau să-i urmăm ceva. Cred că până acum ar trebui să fim toți experți în privința lui Binge, dreapta?

4. Luați în considerare o cameră de companie.

Monitorizarea animalelor

Fiind capabil să se verifice pe câinele tău în timpul zilei printr-o Camera de companie vă poate oferi o mare pace a minții. Unii, cum ar fi mușcăturile de petcube 2, chiar au caracteristici cum ar fi "alerta de coajă", astfel încât să puteți fi anunțat dacă câinele dvs. este posibil să prezinte suferință (sau doar spuneți tipului de livrare Amazon ce este ce). 

O mulțime de camere au venit cu microfoane în ele, astfel încât să puteți vorbi cu câinele dvs., să oferiți laudă și confort verbal sau spuneți Coco că vă place de fapt șoferul de livrare.

Există chiar și unii care au o caracteristică în care puteți trage tratate din bază. Cu această caracteristică, ați putea întări comportamentul calm sporadic pe tot parcursul zilei. Ar fi ca și cum ai fi pregătit de la distanță pooch, dacă o vei face.

5. Dați câinii dvs. un puzzle alimentar.

Jucării puzzle pentru câini

Puzzle-urile alimentare sunt o modalitate excelentă de a vă menține câinele calm și de a ocupa în timp ce sunteți departe.

Ideea generală aici este de a oferi o anumită stimulare mentală și îmbogățire în timp ce ați plecat. Dacă câinele dvs. este ocupat să lucreze la puzzle-ul alimentar, atunci nu va avea timp să vă lipsească. Un puzzle alimentar bine umplute poate dura ore întregi pentru a consuma pe deplin.

Puzzle-uri alimentare pot fi la fel de simplu ca un kong umplute, umplut cu alimentele obișnuite ale câinelui, umplut cu alimente conservate sau ambalate cu unt de arahide pentru câini (Asigurați-vă că obțineți acest lucru care nu are îndulcitori artificiali în ea) și înghețat.

De asemenea, ați putea folosi congelate "Licki Mats"Pentru a păstra Coco calm și axat pe ceva constructiv.

De asemenea, puteți ascunde tratamentele sau biții de kible în jurul casei înainte de a pleca. Acest lucru vă va ajuta să păstrați Fido ocupat, în timp ce el aruncă o mulțime de caractere scrumpoase toată dimineața, ca parte a unei distracții Jocul naznic.

Doar aminteste-ti, Dacă câinele dvs. nu va mânca în timp ce sunteți departe, el ar putea suferi de anxietate de separare destul de severă, ceea ce poate necesita ajutorul unui specialist și al unor dogic medicație de anxietate ca Doggie Xanax.

6. Luați în considerare dând câinelui dvs. o companie de canine.

Câinii pot păstra compania de câini

Compania ar putea să nu fie cea mai bună potrivire pentru toate familiile, dar unii câini răspund cu adevărat la un alt animal (de obicei un alt câine) în casă cu ei.

Este un angajament mare, dar dacă intenționați deja să aduceți un alt câine în casă, puteți adăuga "relaxarea stresului de separare" la
Programa profesională.

Doar înțelegeți că ar trebui nu Ia un alt câine pur și simplu pentru că primul tău câine se luptă cu anxietatea de separare. În unele cazuri, compania ajută într-adevăr; Dar, în alte cazuri, "stresul este contagios" și s-ar putea să terminați Două câinii care sunt îngrijorați că ați plecat.

Dacă intenționați să adăugați un alt câine și credeți că este alegerea potrivită pentru familia dvs. financiar, emoțional, timp și energie înțeleaptă, atunci Aș sugera alegerea unui câine încrezător.

Majoritatea câinilor care se luptă cu stresul de separare tind să fie pe cât mai "vă voi urma" pe partea de viață a vieții.

Un câine încrezător este mai puțin probabil să vă faceți griji când plecați și acest lucru ar putea susține și sentimentele originale ale câinelui. Voi merge atât de departe încât să spun că vă recomand foarte mult să luați un câine care este sexul opus ca câine curent și cel puțin doi ani diferit în vârstă.

7. Încercați să începeți să lucrați la domiciliu în mod regulat.

lucrați de acasă cu câinele dvs

Unul dintre puținele lucruri pozitive despre pandemie este că sa dovedit a fi de multe companii că modelul "de la domiciliu" este viabil. Ajutând câinele dvs. cu stresul de separare ar putea fi la fel de simplu ca și la întrebarea angajatorului dvs. dacă puteți lucra în mod regulat de la domiciliu.

Chiar și de la domiciliu doar câteva zile în fiecare săptămână (mai degrabă decât întreaga săptămână de lucru) ar putea ajuta la atenuarea stresului dvs. de pui sau ușurând tranziția.

Este, de asemenea, demn de subliniat că unele companii permit (sau chiar să încurajeze) angajații să-și aducă patru subsol în birou. Încercați să profitați de aceste politici, chiar dacă & # 8220; aduceți-vă pooch-ul la lucru și # 8221; Zilele apar doar o dată pe săptămână.

8. Semnați-vă pooch-ul pentru îngrijirea copiilor Doggy sau un serviciu de mers pe jos.

Închiriați un câine Walker

Doggy Daycare sau câine Walkers ar putea fi ceva ce vă amestecați cu tactica dvs. "de la domiciliu" sau o tehnică în sine.

Rețineți că mulți câini nu vor fi potriviți pentru îngrijirea copiilor Doggie. Poate fi un mediu foarte stimulant, copleșitor pentru mulți pui! Cu toate acestea, câinii care fac bine în locurile de joacă vor iubi atenția.

Dacă câinele dvs. se poate descurca, Găsiți o facilitate de zi cu Doggy Well-Run în cazul în care câinele dvs. poate merge pentru timpul supravegheat și însoțirea în timp ce ați plecat.

Dacă în zona dvs. nu vă place, ați putea Investiți într-un câine local Walker Cine va veni lângă casa dvs. în timp ce lucrați și luați câinele pentru o plimbare.

Doar ruperea izolației în bucăți mai mici, mai puțin intimidante de timp, pot ajuta cu adevărat cainele să aibă succes.

Să nu mai vorbim, câinele tău va fi fericit și obosit de la plimbare când ajungi acasă.

In speranta.

Sau poate că va vrea să-l duci într-o altă plimbare, ca să poți arde toată gustările pandemice pe care le-ai făcut. Sau era doar mine?

Obțineți ajutor profesional când aveți nevoie de ea!

Strategiile discutate mai sus ar trebui să ajute majoritatea câinilor să se adapteze la viața post-pandemică. Dar este important să solicitați asistență profesională dacă aceste tehnici nu reușesc să vă dau câinelui o ușurare.

Formatorii pot ajuta câinii cu anxietate

Lucrul cu un antrenor ar trebui să fie prima dvs. strategie "# 8212; Doar asigurați-vă că selectați unul care este calificat și folosește doar metode pozitive de formare fără forță. Asociația formatorilor profesioniști de câini (APDT) și Asociația Internațională a Consultanților Bectorului Animal (IAAABC) sunt cele două locuri cele mai bune pentru a începe căutarea.

De asemenea, puteți ajunge la o companie care oferă soluții de formare pe distanțe lungi, cum ar fi Călătorie de antrenament de câine (Ca un K9 de cititor de mine, puteți chiar să vă bucurați de o reducere la serviciile lor).

De asemenea, puteți dori Vorbiți cu medicul veterinar despre medicamentele anti-anxietate, Dacă formarea se dovedește insuficientă.

CBD poate fi de ajutor în timpul acestei tranziții

CBD - unul dintre ingredientele primare active din Cannabis Plante - vă poate ajuta, de asemenea, să vă ușurați tranziția din spate la Fido.

CBD nu este psihoactiv, deci nu va primi câinele dvs. "ridicat." Cu toate acestea, mulți proprietari au început să o folosească pentru a trata o varietate de afecțiuni diferite de sănătate și provocări comportamentale.

Anxietatea este unul dintre cele mai frecvente proprietari de proprietari o folosesc pentru a trata, Deci, puteți dori să o considerați pentru canini care suferă de stres și anxietate de separare.

Ințelege asta CBD nu este un glonț magic și va trebui să angajați unul sau mai mulți pașii discutați mai sus Pentru a vă asigura că câinele dvs. se confruntă cu noua dvs. rutină zilnică. Cu toate acestea, poate ajuta la reducerea anxietății câinelui dvs. suficient pentru a face întregul proces mai ușor.

Desigur, veți dori să vorbiți cu medicul veterinar despre CBD înainte de ao administra la câinele dvs.

Verifică Articolul nostru despre CBD pentru câini Pentru a afla mai multe și pentru a descărca ebook-ul nostru gratuit pe această temă!

***

Pandemicul a fost intens pentru toată lumea și, pe măsură ce ne ușurați în viața normală, trebuie să ajutăm la susținerea câinilor noștri. Angajarea în unele dintre aceste strategii vă poate stabili cu adevărat câinele pentru succes și puteți face tranziția atât mai ușoară.

Cum a fost adaptarea animalelor de companie la viața de blocare? Anticipând probleme mari odată ce viața revine la normal? Ce strategii intenționați să implementați pentru a vă ajuta să obțineți o tranziție lină?

Spuneți-ne gândurile și experiențele dvs. în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Moduri de combatere a anxietății în pandemia poștală de câine