De ce nu am un castron alimentar pentru câini + puterea hrănirii mâinilor

"Aruncați vasul de mâncare al câinelui."Este unul dintre primele lucruri pe care le spun clienților mei la călătoria câinilor de formare pentru a face.

Este un prim pas pentru câinii cu probleme de excitare, frică, reactivitate sau de separare. Este, de asemenea, ceea ce fac cu propriul meu câine.

Câinele meu, orzul, nu a deținut niciodată un castron alimentar. Are jucării de puzzle și a Tratați punga, dar nici un castron de cină de orice fel.

Orzul este un câine care câștigă mesele sale. Nu este un câine de lucru și nu sunt un proprietar sadist, dar recunosc cât de plictisitor pot fi zilele lui. Cerându-i să "câștige" cina este o modalitate excelentă de a-și lucra mintea și corpul!

Câinele dvs., probabil, petrece o mulțime de timp agățat singur, așteptând ca omul să vină acasă. Utilizarea A Alimentație de distribuire a alimentelor Când nu sunteți acasă sau o pregătire bazată pe alimente când sunteți în jur, este o modalitate excelentă de a-și îmbogăți viața și de a adăuga o entuziasm la fiecare zi!

Alternative la bolurile alimentare: moduri mai încântătoare de a vă bucura de cină!

Există o mulțime de opțiuni diferite de utilizat în loc de un castron alimentar. În loc să dau doar mâncarea câinelui într-o mâncare de cină, de ce nu încercați:

Jucăriile puzzle fac ca câinele să lucreze la cină

Jucării puzzle lucrează mintea și corpul câinelui în timp ce își câștigă mâncarea. Ele sunt diferite de alimentatoarele lente prin faptul că îi încurajează câinele să-și folosească nasul sau labele pentru a sparge o problemă de un fel.

Cu toate acestea, la fel ca și alimentatoarele lente, ei vă vor încetini câinele în timp ce mănâncă, ceea ce poate fi util pentru câinii care îi lupta în jos mâncarea și apa în câteva secunde. Ele oferă, de asemenea, o stimulare mentală foarte necesară pentru a vă menține creierul lui Canine.

Jucăriile puzzle au și alte avantaje - pentru unul, fac ca câinele dvs. să-și aprecieze mesele mai mult. Care lucrează pentru ceva, de fapt, își mărește valoarea. Aceasta se numește Efectul IKEA la om. Practic, având câinele dvs. să-și câștige cina, faceți de fapt cină mai bine!

câine mănâncă de la podea

Utilizați ora cină ca o sesiune de antrenament

De ce să nu-ți înveți câinele ceva nou în timp ce ești înjunghiat?

Am aruncat micul dejun al lui Orz într-o pungă de tratament pentru plimbările noastre de dimineață, astfel încât să putem lucra la manierele de leșie în fiecare dimineață. Seara, trag un truc distractiv dintr-un borcan și lucrăm la învățarea ceva nou! El ne iubește timpul de antrenament.

Luând 10 minute pentru a vă învăța câinele, ceva nou este mult mai valoros decât aruncarea doar într-un castron alimentar. Unele idei distractive pentru a vă învăța câinele includ:

Comportamente practice ca stai, jos, stai, toc, și vine.

Trucuri de bază cum ar fi agitatul, cinci, vorbesc și se rotesc.

Distracție, trucuri provocatoare cum ar fi țesături, jucați arcuri, așezate destul, crawling, hopping pe sau mergând în obiecte. Am început recent să difuzez orz pentru a deschide o valiză și hop în interiorul ei!

câine în valiză

Mat de antrenament care funcționează prin învățarea câinelui dvs. o rutină specifică care îl pot ajuta să se relaxeze și să se calmeze în situații stresante.

Box trucuri care implică provocări cum ar fi noze o cutie, intrați într-o cutie sau purtați o cutie. Pentru mai multe informații, consultați acest articol minunat de către Karen Pryor pe 101 lucruri de făcut cu o cutie!

Jocuri funcționale ca Uită-te la asta (care învață câinele să se uite la distragerea obiectelor sau a oamenilor. În ciuda faptului că acest exercițiu se spune că reducerea comportamentului reactiv de la declanșator), este alegerea dvs. (un exercițiu care vă ajută să vă învățați pe câinele dvs. de control și # 8212; vezi videoclipul de mai jos) și Jocuri de schimb (învățând câinele dvs. pentru a schimba un element de mestecat non-dorit pentru un tratament gustos. În cele din urmă, acest exercițiu poate duce la predare să o ia și să lase comenzi).

Manipularea practicii. Practica, lăsându-ți câinele să se ocupe de biții lui sensibili, hrănindu-l că te-a lăsat să-ți verifice labele, urechile, dinții și biții privați. Acest lucru devine un set de calificare deosebit de valoros pentru vizitele veterinare sau manipularea spectacolului.

Hrănire manuală

Hrănirea câinelui tău din mâinile tale este o modalitate excelentă de a promova lipirea și de a lucra la inhibarea mușcăturii. Acest lucru este deosebit de mare pentru puii, așa cum vor învăța să-și controleze dinții în jurul degetelor. Câinii noi și timizi beneficiază, de asemenea, extraordinar de hrănirea mâinilor - cu siguranță dați-i o încercare!

  1. Începeți prin punerea câtorva dintre câinele tău în mâna ta cupă.
  2. Dacă simțiți capătul ascuțit al unei canini sau incisiv pe mâna dvs., închideți mâna. Este ok dacă simțiți partea plată a dinților, pe măsură ce câinele tău mănâncă.
  3. Deschideți-vă mâna suficient ca câinele dvs. să-și lingă cu ușurință din deschidere în mână.
  4. Catelul tău va învăța repede că trebuie să fie blândă pentru a-și câștiga mesele!
  5. Mă gândesc la mâna mea ca un kong și o formăm astfel încât puii să aibă nevoie linge În loc de mușcătură pentru a scoate din mâna mea. De fapt, am folosit asta Învățați inhibarea mușcăturii la puppies rea!

Beneficiile aruncării vasului dvs. alimentar

Gândiți-vă cât de mult timp câinele dvs. se petrece singur singur. Mulți dintre noi lucrează și nu își pot permite Canina Daycare, Așa că suntem forțați să lăsăm cei mai buni prieteni acasă singuri toată ziua. Ce face câinele dvs. tot timpul?

Dând câinelui dvs. cât mai multă stimulare posibil ajută la bunăstarea lor mentală, fizică și emoțională. O modalitate ușoară de a le oferi mai multă stimulare în viața lor este să nu mai dai cina gratuit. Câini ca o provocare la fel de mult ca noi!

De ce hrăniți mâinile un câine

Având câinele dvs. câștigă cina, poate ajuta la reducerea comportamentelor nedorite, cum ar fi:

Mestecarea și saparea. Câinii care sunt distructivi sunt adesea plictisiți. Dând câinelui dvs. ceva de făcut în timp ce sunteți departe, ajută-i să-i dați o modalitate pozitivă de a vă concentra tot ceea ce se sprijină pe energie, deci de ce să nu încercați o jucărie de puzzle?

Jucăriile de distribuire a alimentelor sunt încă utile, chiar dacă sunteți în afara meselor prin antrenament sau când sunteți prezenți. Mai multă stimulare mentală, cu atât mai bine!

Lătrat. Câinii care latră foarte mult sunt adesea plictisiți sau au nevoie de mai multă atenție și stimulare. Aruncând castronul alimentar al câinelui și optând pentru metodele neortodoxice ajută la acești câini pentru multe dintre motivele enumerate mai sus.

Distresiune de separare. Fiind singur este greu pentru mulți câini. Dar dacă este singurul înseamnă că vor juca jocuri distractive pentru a-și câștiga mâncarea, mulți câini vor începe să se relaxeze când sunt lăsați singuri.

Câini care au un exercițiu adecvat - mental și fizic - sunt, de asemenea, mai puțin probabil să fie stresați, așa că asigurați-vă că dați câinelui dvs. o mulțime de exerciții fizice în plus față de o jucărie puzzle pentru un adevărat combo câștigător. Câinii care au un timp foarte greu să fie singuri pot fi prea stresați să mănânce. În acest caz, aș recomanda să angajeze un antrenor sau să vadă un medic veterinar care să se specializeze în comportament.

Hiperactivitate. Câinii tineri și de înaltă energie beneficiază, de asemenea, de a avea ceva de îndrumare în această energie. Nu este mai greu să-ți pui mâncarea într-o jucărie puzzle, dar primește o parte din acea energie pentru puilor tăi. Jucăriile de puzzle nu sunt un substitut pentru exercițiu, dar sunt o altă modalitate de a mări un program de exerciții pentru câinii de mare energie.

Mănâncă prea repede. Câștigați cina înseamnă că nu puteți înghiți totul într-o singură gulp! Câinii care mănâncă atât de repede încât ei se sufocă vor beneficia de încetinirea deliberată care câștigă cina.

Chiar și câinii care nu au probleme comportamentale specifice beneficiază foarte mult de lucrul pentru mesele lor. Mulți câini se bucură de un loc de muncă, chiar și atunci când slujba se va sapa pentru cina lor.

Trainer de top Favorite pentru câini de câine preferat

Nu am găsit încă o jucărie puzzle că nu-mi place. Atâta timp cât sunt în siguranță și nu prea dificil pentru câinele dvs., este greu să mergi prost.

Orzul are progresiv jucării de puzzle pentru a lucra. Când stomacul său este supărat sau pare letargic, aș putea să-i dau o jucărie mai ușoară de puzzle. Dacă am tăiat plimbarea de dimineață scurtă sau știu că voi lucra o zi lungă, scot opțiunile la nivel de colegiu.

Pentru a începe, aici sunt niște alimentatoare de puzzle de câine care vin în mod special bine recomandate:

Kong Wobbler. Kong Wobbler este o jucărie mare de mâncare pentru a începe cu. Este ieftin, ușor de curățat, iar majoritatea câinilor primesc atârnă repede. Mi-am bătut pe mine pentru orz de câteva ori, iar în câteva minute se apropie de calea lui să-și câștige cina!

Classic Kong funcționează foarte bine, deoarece poate fi umplute cu mese înghețate (doar verificați-vă Colecția de rețete de cină Kong).

Cleverpet. Cleverpet este o opțiune scumpă, dar uimitoare. Cleverpetul învață câinele dvs. pentru a apăsa luminile colorate în modele pentru a-și câștiga mâncarea. Acesta poate fi programat să continue pe tot parcursul zilei, răspândind interacțiunea pe parcursul zilei de lucru. Puteți urmări progresul câinelui dvs. și devine mai dificil cu timpul. Acesta este un pas minunat când câinele dvs. este plictisit de jucării precum Kong Wobbler. Este scumpe, dar recenziile sunt stralucitoare.

Doar verificați cât de multă distracție are acest pui!

Snufflemat. Da, arata ca un personaj de dormit Sesame. Cu exceptia Snufflemat Ajută la atingerea abilităților de sniffing natural al câinelui. Nu are piese în mișcare și doar ajută la învățarea câinelui dvs. să caute prin ea pentru a găsi cina. Această opțiune nu este prea dificilă. Câinii găsesc, de asemenea, sniffing relaxant, deci poate ajuta câini stresați. Fii atent folosind snufflemat cu chewers de mult timp!

Diverse opțiuni Amazon. Există tot felul de opțiuni excelente disponibile pe Amazon pentru jucării Puzzle. Pentru mai multe produse recomandate, verificați-ne Ghidul lung pe cele mai bune jucării puzzle pentru câini, În cazul în care revizuim câteva dintre primele noastre ponturi. Doar asigurați-vă că comandați dimensiunea potrivită și păstrați-vă în minte nivelul de calificare al câinelui.

Linia de jos este că este greu să mergi greșit cu aruncarea vasului de mâncare al câinelui - există o selecție imensă de jucării minunate de provocări alimentare pe piață care pot face timpul de cină distractiv și interesant pentru poochia ta!

Asigurați-vă că înlocuirea dvs. este o opțiune sigură și monitorizați obiceiurile alimentare ale câinelui dvs. Dacă câinele dvs. se luptă cu o jucărie puzzle, încercați o opțiune mai ușoară până când se vor îmbunătăți la ea.

Sunt câini care ar trebui să folosească un castron alimentar?

În general, cred că majoritatea câinilor sănătoși vor beneficia de castronul lor de alimente aruncat în coșul de gunoi. castron.

Acestea fiind spuse, există câțiva câini care pot fi mai bine cu un castron alimentar:

Câini cu diete foarte specifice. Dacă este imperativ pentru sănătatea sa, că câinele tău primește masa exactă în fiecare zi, un castron alimentar ar putea fi cea mai ușoară opțiune. Acestea fiind spuse, puteți încerca în continuare să vă hrăniți sau să vă hrăniți prin antrenament - astfel încât să vă asigurați că primește tot ce are nevoie!

Câinii care au nevoie de alimente moi sau sunt alimentate diete crude. Unele tipuri de alimente pur și simplu nu sunt potrivite pentru jucăriile de puzzle, instruirea sau hrănirea mâinilor. Îmi place să înghețe Kong-urile pline de alimente umede, dar câțiva câini nu se pot descurca cu alimentele înghețate. Câinii care sunt hrăniți dietele crude de pui și mazăre nu pot face bine să fie hrăniți prin majoritatea jucăriilor puzzle. Magazinați-vă și vedeți dacă vă puteți descoperi ceva care funcționează cu dieta câinelui!

Câini cu dizabilități sau mobilitate foarte limitată. Pentru câțiva câini, provocarea prezentată prin aruncarea vasului lor de alimente este prea mult. Un coleg al meu are un surd și câine de câine orb care se bucură de jucării de puzzle foarte simple. Am lucrat cu un câine surd cu trei picioare care și-a câștigat mesele prin antrenament. Dar câțiva câini nu vor prospera să trăiască în acest fel. Face ceea ce este mai bun pentru câinele dvs.

Câini care se luptă cu greutatea lor. Câini care sunt foarte subponderali sau să piardă greutatea rapidă, ar putea să nu fie bine adaptate la alternativele de la Bowl Alimentare. Vorbiți cu veterinarul dvs. pentru a fi sigur!

Chiar dacă câinele dvs. nu este potrivit să-și aruncați vasul de alimente, puteți întotdeauna să puneți niște tratamente extra-gustoase într-o jucărie puzzle sau să luați ceva timp pentru instruire.


Aruncarea Bowl-ului de alimente Fido este o scurtătură rapidă pentru a vă oferi câinelui mai mult exercițiul mental și fizic. Profitați de hrănirea zilnică pentru a vă oferi câinelui dvs. ceva de făcut toată ziua!

Ce face câinele dvs. pentru a-și câștiga cina? Noi vrem sa stim!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce nu am un castron alimentar pentru câini + puterea hrănirii mâinilor