7 Moduri ocupate de animale de companie pot economisi timp

câine și proprietarul cu spălarea animalelor de apă de molid

Între programele de lucru aglomerate, activitățile școlare, treburile casnice și îngrijirea animalelor de companie, lista dvs. de sarcini se poate simți niciodată. Veștile bune? Există o mulțime de hack-uri de economisire a timpului pentru părinții de companie care doresc să-și consolideze timpul petrecut pentru îngrijirea animalelor de companie.

Am rotunjit unele dintre cele mai simple modalități de a salva timp prețios. Hei - s-ar putea chiar să reușiți să obțineți mult nevoie de me-timp în programul dvs. ambalat de jam.

Sări peste groomer

Excursii bi-săptămânale sau lunare la groomer poate să mănânce serios timpul și bugetul tău. Mai degrabă decât petrecerea orelor - și sute de dolari - la îngrijire, încercați o spălare pentru animale de companie fără apă Pentru a păstra hainele animalelor proaspete, curate și fără resturi.

Spălarea de animale de companie de molid fără apă este ideal pentru utilizarea de zi cu zi și nu necesită clătire. Este echilibrat pentru pielea delicată a animalelor de companie și formulată fără alcool, caustică, coloranți, parfumuri sintetice, parabeni, ftalați, clor, formaldehidă, triclosan sau fosfați. Plus, formula activată de enzime îndepărtează ușor murdăria, fecalele, urina și resturile de părul animalelor de companie, deci nu trebuie să vă luptați cu Labrador Retriever de 105 de kilograme în cadă.

Introducerea colecției de îngrijire a animalelor de molid

Investiți într-un distribuitor automat de alimente și apă

Dacă programul dvs. de lucru sau programele copiilor vă ține departe de casă pentru câteva ore în fiecare zi, ați putea dori să vă gândiți să investiți într-un alimente automate și distribuitorul de apă pentru animalul dvs. de companie. Nu numai că vă va asigura că animalul dvs. are acces la alimente proaspete și apă, dar vă poate salva câteva momente prețioase în timp ce încercați să pregătiți cina și să ajungeți la spălătorii voastre și să faceți feluri de mâncare și...Ai imaginea.

În plus, multe pisici preferă să bea apă proaspătă, curentă ori de câte ori pot. Un dozator automat de apă - sau chiar o fântână de băut de dimensiuni de pisică - va oferi apă rece, curentă toată ziua.

Creați o stație de mers pe jos

Este recomandat, în general, să vă plimbați câinele de cel puțin trei până la patru ori pe zi - și dacă toate uneltele de mers pe jos sunt împrăștiate în jurul casei, puteți pierde o mulțime de timp căutând acest lucru. De aceea vă recomandăm să configurați o stație simplă de mers pe jos în apropierea ușii cele mai frecventate. Asigurați-vă că vă atârnați Lesa de câine Într-o locație vizibilă și stocați stația dvs. cu o lecție suplimentară, un ham și set de chei, precum și o mulțime de pungi de poop.

Programați câinele cu un serviciu

Dacă aveți o zi deosebit de agitată, este o idee bună să programați cel puțin o plimbare cu câine cu a serviciu profesional. Deși poate fi prețul mai presant de până la 20 de dolari pe plimbare - obținerea pooch-ului dvs. un angajament și exercițiu foarte necesar merită costul.

Nu sunt sigur unde să găsești un câine calificat Walker? Aplicații ca WAG! și Rover facilitează programul de servicii cu profesioniști de îngrijire a animalelor de înaltă calificare. Alternativ, căutați întreprinderile locale de îngrijire a animalelor de companie care oferă servicii cum ar fi câinele de mers pe jos sau Doggy Daycare. (Câteva ore la Doggy Daycare vă poate ajuta câinele să ardă o energie serioasă!)

Stabilirea serviciilor de alimentare, tratare și jucării de abonament

Obosit de Schlepping că sacul de 40 de lire de mâncare de câine prin magazinul de animale de companie? Aceste zile, există o mulțime de servicii online, bazate pe abonament care vor trimite alimente pentru animale de companie, tratează și jucării chiar la ușa din față (adică, vă puteți salva timpul și spatele tău). BONUS: Multe servicii de furnizare a serviciilor de furnizare a animalelor de companie Reduceri Când ați stabilit comenzi recurente.

Odată ce mâncarea dvs. de companie sosește, transferați-l de la sac la un recipient ușor de acces, care poate fi stocat într-un dulap, cămară sau dulap. În acest fel, nu va trebui să vă luptați cu o geantă de hrană floppy în timpul hranei.

Rămâneți în partea de sus a curățării zilnice

Indiferent dacă animalul dvs. de companie este blană, pene sau scalie, probabil petreceți mult timp curățând după el sau ea în fiecare săptămână. Mai degrabă decât să faci o perioadă lungă de timp, adânc curat o dată pe săptămână sau la fiecare câteva săptămâni, spunem, înainte de mizerie și facem puțin curățenie în fiecare zi. Removerul de pete și miros de molid este o mare plus față de rutina dvs. de curățare, de asemenea. Produsul este formulat special cu enzime care bust prin proteinele organice care provoacă mirosuri rele. BONUS: Formula chiar ajută la descurajarea animalelor de a repeta acțiunile lor.

Vacuumuri robotice și viduri portabile sau în poziție verticală Proiectat special pentru părul de companie poate, de asemenea, o convocare rapidă, ușoară - și să împiedicați acele părinți îngrozitoare de păr. Curățarea petelor pe măsură ce se întâmplă să economisească timp și bani. Nu numai că va păstra casa dvs. mirositoare proaspătă și curată, dar va stimula longevitatea covoarelor, covoarelor, canapelor și alte suprafețe moi.

Alegeți jucăriile angajate

Trebuie să vă distrageți animalul de companie în timp ce vă pregătiți pentru muncă? Angajarea jucăriilor, cum ar fi puzzle-urile de tratament sau bilele de lumină, pot face truc. Jucăriile puzzle sunt foarte recomandate pentru câini, deoarece pot atenua plictiseala în timp ce sunteți ocupați sau la locul de muncă și ei înnăscuți curiozitatea câinelui tău.

10 lucruri pe care toți proprietarii de câini ocupați ar trebui să știe
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Moduri ocupate de animale de companie pot economisi timp