Giveaway: doggie diva bling guler de câine ($ 65 + valoare)

Dacă aveți un pui de modă înainte care se bucură de sporturile de ultimele stiluri, acest Giveaway vă va face amândoi foarte fericiți. O mulțime de proprietari de animale de companie aleg gulere elegante pentru a atrage atenția asupra tovarășilor lor canini. Este o modalitate ușoară și ieftină de a arăta personalitatea puilor.

Doggie Divaoferă o varietate de coliere personalizate cu scrisori acoperite de stras și farmece adorabile, și oferim cuiva posibilitatea de a câștiga unul gratuit! Gulerul poate fi personalizat cu numele Pooch și 2 farmece la alegere.

Care nu-i plac lucrurile gratuite? Și, un cadou gratuit pe care îl puteți utiliza în mod regulat este chiar mai bun! Indiferent dacă aveți un câine care ar putea folosi un pic bling sau știți un proprietar de câine care ar iubi unul dintre aceste gulere, aceasta este o mare oportunitate de a câștiga unul gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Doggie Diva Gollar GiveawayPentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga un guler personalizat de câine Bling, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că tu TREBUIE SA ca pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga un guler de câine personalizat de câine și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 1 martie 2019!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Doggie Diva Gollar GiveawayCâștigătorul acestei Givedaway va alege de la 3 stiluri de Colari personalizate pentru câini. Aceste gulere se pot potrivi câinilor cu o dimensiune a gâtului de până la 22 și # 8243;. Există două tipuri de gulere pentru a alege de la:

  • Câini mici - 1/2 & # 8243; guler cu litere de 10 mm
  • Câini mari - 3/4 & # 8243; Guler cu litere de 18 mm

Puteți alege să personalizați gulerul cu până la 12 caractere și 2 farmece. Literele și farmecele sunt împodobite cu pietre, astfel încât poooch dvs. va fi cu siguranță observat la parcul de câine!

În funcție de dimensiunea și stilul pe care îl alegeți, aceste gulere pot costa mai mult de 65 de dolari, și oferim o singură persoană norocoasă șansa de a câștiga unul gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Doggie Diva Gollar GiveawayPentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru un guler personalizat de câine de la Doggie Diva. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: doggie diva bling guler de câine ($ 65 + valoare)