15 Moduri de a vă promova câinele online

Toată lumea crede că au cel mai drăguț câine. Și, în timp ce acest lucru poate fi adevărat, nu este întotdeauna ușor să vă dați puii recunoașterea pe care o merită. Promovarea câinilor dvs. online poate aduce unele rezultate uimitoare, dar mai ales atenția pe care el (sau tu). Poate părea descurajantă la început, dar cu instrumentele potrivite, veți avea în curând oameni care credeți că câinele dvs. este următorul boo.

Cele mai bune modalități de a vă promova câinele onlinePromovarea câinilor dvs. online are răbdare și o mulțime de timp. Dacă credeți cu adevărat prietenul dvs. Canine are ceea ce este nevoie pentru a merge tot drumul în această afacere de promovare a internetului și social media, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține rularea cu mingea.

Internetul este un instrument puternic. Există nenumărate moduri de a găsi informații și chiar mai mult pentru a promova informații pe care doriți să le găsească alții. Indiferent dacă abilitățile dvs. sunt în fotografie, scrierea sau aveți doar un mare simț al umorului, există o modalitate de a vă folosi expertiza pentru a vă promova câinele online și pentru a atrage o audiență masivă.

Citiți și: 9 câini celebri care sunt cele mai mari vedete de film

15 moduri de a vă promova câinele online

Modalități de a vă promova câinele online

1. Porniți un blog

Pornirea unui blog Doggy ar putea să nu fie primul lucru pe care îl gândiți când doriți să vă promovați câinele online, dar există o mulțime de bloguri uimitoare acolo care spun altfel. Puteți scrie despre modul în care ați întâlnit prietenul cu patru picioare, aventurile împreună, mâncarea preferată și, de asemenea, jucăriile sale preferate.

Prin adăugarea de produse pe blogul dvs. că câinele dvs. iubește, șansele de branduri care văd că se dublează. Acest lucru ar putea duce la menționat pe alte platforme sociale. Deci, apucați un stilou și hârtie și începeți să scrieți intrările pe blog.

Planificați-vă și întotdeauna asigurați-vă că postați cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână. Cu cât ai pus mai multă muncă în ea, cu atât mai mult vei ieși. Găsiți un bun site de găzduire a blogului și construiți-l de acolo. Adăugați imagini ale puilor dvs. și ce se întâmplă. Faceți-o ușor de utilizat și invitarea, și în cele din urmă veți avea vizitatori și comentarii repetate.

2. YouTube

Dacă câinele dvs. este amuzant și are un talent pentru a fi un clovn, YouTube este mergeți la locul tău. Tot ce aveți nevoie este un telefon mobil cu o cameră foto pentru a începe cu. Filmează-l când este ocupat să urmărească veverițele, jucând cu prietenii săi sau chiar când își face trucurile.

Posibilitățile sunt nesfârșite! Doar asigurați-vă că aveți întotdeauna telefonul în apropiere în cazul în care face ceva care ar putea suporta abonaților.

Când canalul dvs. YouTube începe să devină popular, începeți să vă gândiți la lucruri noi pentru a aduce la canal. Nu utilizați aceleași idei vechi plictisitoare în fiecare săptămână. Păstrând-o proaspătă, veți atrage noi abonați, deoarece canalul dvs. crește și evoluează.

LEGATE DE: 20 de cele mai bune canale YouTube pentru iubitorii de câini

3. Instagram

Instagram a venit un drum lung de când oamenii postează zilnicul lor Starbucks și yoga poses. Acum, este centrul central pentru promovarea informațiilor. Și cea mai bună parte este, tot ce aveți nevoie este o cameră foto.

Prin luarea de poală în viața de zi cu zi, puteți să vă loviți în curând despre adepți din întreaga lume. Comentariile și dragostea sunt un lucru mare în comunitatea de câini pe Instagram. Oamenii sunt extrem de susținători și încurajează.

Ceea ce va trebui să faceți este să găsiți o nișă.

Face ca câinele dvs. să doarmă în diferite poziții amuzante? Poartă haine uimitoare de câine pe care le comandați pentru el din întreaga lume. Are un anumit loc de muncă, ca și cum ai fi un câine de serviciu? Toate acestea sunt idei minunate pentru a-ți promova poochia. Trebuie doar să-ți dai seama ce e bun la.

LEGATE DE: 30 cele mai populare rase de câine care sunt celebre din întreaga lume

Modalități de a vă promova câinele online

4. Stare de nervozitate

Twitter este o altă platformă media socială care poate fi utilizată pentru a vă promova câinele. Posibilitățile sunt nesfârșite și trebuie doar să-ți folosești imaginația.

Câinele dvs. are o personalitate puternică și uneori credeți că știți ce gândește el? Își face prietenii și familia râd? De ce să nu-i scoateți propria pagină Twitter, astfel încât să poată schimba conținutul inimii.

RECOMANDAT: 12 câini care sunt cele mai mari stele sociale media

5. Facebook

Facebook are nevoie și îi place să ducă la popularitate. Oferind câinelui tău propriul său profil de pe Facebook ar putea să sune nebun, dar există o mulțime de proprietari de câini care fac exact acest lucru. O altă platformă socială în care o voce puternică vă va primi locuri, Facebook poate fi folosit pentru a pune câinele acolo în mai multe moduri decât unul.

Poate că a fost adoptat și este împotriva reproducerii, puteți să aveți pagina sa dedicată cumpărării de la crescători. Având el să scrie despre el săptămânal și arătând ce un câine mare este unul care a fost adoptat poate ajuta la răspândirea cuvântului despre o poziție cu care sunteți pasionat.

6. Tumblr

Tumblr este o platformă de social media pe care o mulțime de oameni le lipsesc și nu înțeleg de ce. Este unul dintre cei mai ușor de stăpânit, iar o mulțime de oameni o folosesc.

Oferind câinelui tău propria pagină tumblr ar putea să sune nebună, dar într-adevăr nu este. Tumblr primește o mulțime de trafic pe care alte platforme de social media nu le fac. Aceasta înseamnă că există cu siguranță o nișă pe care o puteți umple. Nu uitați să adăugați hashtags!

7. Pinterest

Pinterest nu este doar pentru a rămâne acasă, ambarcațiuni de a face mamele. Este ceva care chiar pe tatăl meu chiar utilizează în zilele noastre.

Aceasta înseamnă că există o sursă neexploatată doar în așteptare. Faceți-i pe toți prietenii sociali ai câinilor dvs. și vizionați capul de trafic spre conturile puilor!

LEGATE DE: 20 cele mai bune panouri Pinterest pentru proprietarii de câini

Modalități de a vă promova câinele online

8. Propriul site web

De ce să nu-ți dai fid-ul tău propriu propriu? Puteți crea exact cum ați dori să vă uitați. Puteți avea legături către toate celelalte conturi de social media și chiar gândiți-vă la vânzarea mărfurilor. Lista este nesfârșită de ceea ce puteți face cu un site web.

Spuneți povestea lui și împărtășiți fotografiile sale. Încă o dată, nu uitați hashtags și abilitatea de a le fixa la Pinterest. Veți promova câinele dvs. în cel mai scurt timp dacă utilizați tot ce este disponibil pentru dvs.

9. O aplicatie

Acesta este unul este pentru tot ceea ce tehnicul tehnic se simt acolo. Ar putea fi cel mai greu pe listă, dar dacă aveți o idee minunată de ce să nu o transformați într-un joc sau Aplicație utilă?

Poate că spanielul tău de cocker va arăta uimitor ca un desen animat. Ei bine, de ce să nu creați un joc în care rulează prin oraș, sniffing lucruri delicioase și încearcă să-și găsească drumul spre casă? Sau poate o aplicație care vă amintește când ar trebui să vă dați câinelui medicamentul și cu medicamentul apare o listă cu toate efectele secundare. Puteți utiliza numele și fața câinelui ca marcă.

10. Un model

Câinele dvs. este un păstor german minunat, cu o haină uimitoare și o față frumoasă? De ce să nu faceți un portofoliu pentru el și să-l trimiteți la agenți de câini. Nu știi niciodată când ar putea să-l lovească mare și să se termine într-un film!

11. Ambasador de brand

Brandurile caută mereu următorul lucru mare și, dacă credeți că câinele dvs. are, de ce nu postați fotografii cu anumite produse de companie pe care le cunoașteți? În cazul în care marca îi place ceea ce văd, s-ar putea să vă contacteze și să vă întrebați dacă câinele dvs. poate face mai multă muncă promoțională pentru ei. Bonusul aici sunt eșantioanele gratuite pe care le puteți testa!

12. Anunțuri

O mulțime de branduri publică online în zilele noastre, iar cu asta vine căutarea de noi stele noi. Dacă câinele dvs. are trucuri uimitoare în mânecă și știe cum să asculte, ar putea fi doar pentru tine.

Trimite un videoclip al câinelui tău face trucuri la orice brand pe care-l iubești și să vezi dacă ar putea fi interesați să-l angajeze. În afară de aceasta, păstrați o privire pentru orice branduri care caută stele noi și se aplică cât mai curând posibil.

Similar: 30 de câini celor mai talentați din lume

Modalități de a vă promova câinele online

13. Povestiri online

Dacă puteți scrie și desena, acesta este unul pentru dvs. Ce zici de a-ți întoarce prietenul preferat cu patru picioare într-o poveste uimitoare pentru copii. Publicarea online nu a fost niciodată mai ușoară și dacă publicați cartea dvs., veți salva o tonă de bani.

14. Da cuiva o voce

Am vorbit extensiv despre dându-ți câinele o voce și cred că acesta este unul dintre cele mai importante lucruri de reținut când îl promovează. O poveste bună nu va muri niciodată, asigurați-vă că este angajată și adevărată. Nu minți publicul tău; oamenii pot mirosi necinstiți la o milă distanță.

15. Merg viral

Obținerea de ceva pentru a merge viral va dura timp. Nu se va întâmpla peste noapte. Câinele dvs. nu va avea o mie de adepți în primele două săptămâni. Dați-i timp și promovați tot ce postați. Nu renunțați și bucurați-vă de proces.

Te vei trezi într-o dimineață și cantitatea de adepți vă va surprinde. Continuă. Nu vă slăbiți și nu vă aduceți leneși! Păstrați postarea lucrurilor stupide câinele dvs. Nu uitați să-i dați o mulțime de tratamente pentru toată munca pe care o face!

Citiți următorul: 15 cele mai bune site-uri și resurse pentru bloggerii PET și Petpreneurs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Moduri de a vă promova câinele online