20 Cele mai bune panouri pinterest pentru proprietarii de câini

Platforma de imagine Pinterest a fost mult timp o sursă de inspirație pentru utilizatorii activi de Internet și dependenții social media. Cantitatea de idei interesante, articole, fotografii și instrucțiuni de do-ip-dvs. sunt nesfârșite. Există literalmente ceva pentru toată lumea. Aceste Pagini Pinterest pentru proprietarii de câini sunt pline de idei minunate pentru proiecte DIY, fotografii de hrană pentru câini de casă și de tratamente și sfaturi pentru îngrijirea prietenilor noștri blânde.

Cele mai bune panouri Pinterest pentru proprietarii de câiniDacă ți-am spus că există panouri uimitoare pentru toți proprietarii de câini americani, variind de la cei interesați interesanți la extrem de informativ? Mi-am luat timpul și am mers pe o vânătoare de câine pentru a găsi cele mai bune Pinterest care au de oferit pentru toți proprietarii de câini și animalele de companie. Ceea ce am găsit a fost amestecul de nebun, uimitor, util și chiar nebun!

Acestea sunt doar câteva exemple despre ceea ce oferă Pinterest pentru proprietarii de animale de companie. Puteți căuta întotdeauna plăci ale raselor preferate, restaurante care sunt prietenoase câinilor în zona dvs. și parcuri locale de câine. Lista este nesfârșită și, în cel mai scurt timp, veți avea propriile dvs. panouri demne de o vizită de la alți părinți de companie. Deci, începeți unul astăzi și începeți să colectați lucrurile bune!

Aruncăm o privire la al nostru Sfaturi de câine de top Pinterest Colecția de panouri Doggy unde avem totul colectat pentru proprietarii de câini, de la sfaturi la cele mai bune livrări de câini la fotografii ciudate.

20 cele mai bune pagini Pinterest pentru proprietarii de câini

Doi câini amuzanți care călătoresc o motocicletă

0. Top sfaturi de câine

Voi admite că aș putea fi părtinitoare aici, dar ne iubim pe bordul nostru Pinterest și cred că este una dintre cele mai extinse colecții de sfaturi, sfaturi, fotografii, imagini și sfaturi pentru câini și proprietarii lor de acolo pe Pinterest. O numiți - și este deja acolo!

Dacă sunteți în căutarea unor fotografii cool de câini, vă recomandăm să verificați & # 8220; Dog Fotografie & # 8221; bord. Dacă doriți să știți dacă unele produse de câini sau consumabile de câini merită achiziționarea, check out & # 8220; Recenzii de câine și # 8221; bord. Cel mai important, avem două panouri unice - și # 8220; cum să consiliere pentru proprietarii de câini "# 8221; care este plin de articole intense pas cu pas cu videoclipuri pe orice fel legate de câini și # 8220; cele mai bune videoclipuri pentru proprietarii de câini & # 8221; care este auto-explicativă.

Cele mai bune și cele mai vizitate panouri:

Au o navigare distractivă! Există suficient pentru a vă menține ocupat de mult timp. Acum, pe restul chestii reci pentru câini și proprietari că Pinterest oferă astăzi & # 8230;

1. Rase de câini

Un câine face trucuri acrobaticePrima masă pe care am dat-o a fost dedicată multor informații referitoare la diferitele rase de câine care sunt acolo, iar băiatul sunt foarte mult. Există o mulțime de articole despre fiecare tip de câine și toate ciudatele lor pe această pagină Pinterest.

Unele dintre articolele mele preferate includ:

  • Cele mai bune rase de câine pentru alergare
  • Câini hipoalergenici
  • Cele mai bune rase pentru copii cu anxietate
  • Reducerea crescătorilor de câini de întreținere
  • Cele mai puțin agresive rase

Dacă există o rasă pe care ați fost întotdeauna interesată, acesta este locul pentru a merge și a citi despre argumentele pro și contra de a deține un anumit tip de câine.

2. Câinii sunt oamenii mei preferați

Pe măsură ce proprietarii de câini, acest lucru este de la sine înțeles, majoritatea dintre noi se face mai bine cu câinii noștri decât cu alți oameni. Ne iubesc fără judecată și sunt întotdeauna un fluier sau am sunat. Acest bord este uimitor. Cred că o mulțime de timp va fi petrecută aici.

Câteva articole interesante pe care acest consiliu le oferă sunt:

  • Cum să liniștiți un câine anxios
  • Modalități de top pentru a-ți exercita animalul în interior
  • Greșeli proprietarii câinilor fac atunci când își stochează mâncarea

3. Dog tratați rețetele

Câinele francez Yorkie care servește mâncarePe măsură ce proprietarii de câini ne place să știm ce se întâmplă în tratamentele pe care le oferim prietenilor noștri blană. Ei bine, de ce să nu vă faceți propria dvs? Acest bord are atât de multe idei minunate, ați putea fi tentați să încercați unul dintre acestea pentru dvs.:

  • Scooby`s tocană pentru câini
  • Nici un câine de unt de arahide de coacere tratează
  • DIY 3-ingrediente câine tratează
  • Cake doggie de casă

Cu atât de mult de a alege de la Chiar și cel mai mic câine nu-și va întoarce nasul!

4. Câine amuzant

Care nu se bucură de un râs bun? Toți iubim anticurile câinilor noștri, dar aici este o bord care vă va avea urlă și în picioare de chicote. Nu e de mirare că câinii sunt un antidepresiv natural! Dacă aveți vreodată o zi proastă doar să mergeți la Câine amuzant și urmăriți-vă încruntarea pe sus în jos.

A LUA MAI MULT: 12 câini care sunt cele mai mari stele sociale media

Cele mai bune plăci primare pentru câini și proprietari

5. Dog DIY proiecte

Accesorii și articole de câine pot fi uneori foarte scumpe. Mulțumesc bunăi că există o opțiune de a le face singur. Aceasta este una dintre paginile Pinterest pentru proprietarii de câini care vă vor gâdila cu siguranță partea creativă. Chiar mai bine când știi că Fido va arăta adorabil dormind în brandul său de palet pat.

Acest tabel este umplut cu proiecte precum un tampon de încălzire DIY, canistră alimentară pentru câini DIY și chiar cizme de câine DIY! Deci, data viitoare când aveți un minut de rezervă Dog DIY proiecte și alegeți ceva distractiv de făcut. Îi vei iubi și sunt sigur că Fido o va iubi și mai mult!

LEGATE DE: Proiectul DIY Pet Gate - Cum să faci o poarta de câine acasă

6. Câini, câini, câini

Câinele este îmbrăcat ca Santa ClausUnele zile trebuie doar să stai și să sculiți, uitându-vă la câinii adorabili din întreaga lume. Câini, câini, câini au cele mai frumoase imagini. Tot ce trebuie să faceți este să stați și să vă bucurați de o ceașcă de cafea.

7. Câini și căpuși

Dacă doriți să vă bucurați și mai mult de câini, aceasta este una dintre cele mai bune pagini Pinterest pentru proprietarii de câini. Este o supraîncărcare absolută a cutenei! Întotdeauna spun că în viață când ești trist, adăugați doar un catelus!

8. Sfaturi de formare pentru câini

  • Cum să-ți înveți câinele să echilibreze un tratament pe nas
  • Formarea cu succes mai mult de un câine în aceeași casă
  • Câine de mers pe jos eticheta
  • Cum să se ocupe de anxietatea de separare la câini
  • Jocuri de antrenament pentru câini

Acestea sunt câteva dintre articolele disponibile în acest consiliu. Câine de formare este ceva care trebuie făcut în fiecare zi, în mod consecvent, pentru viață. Câinii noștri prosperă într-un mediu în care învață lucruri noi și pot să-i impresioneze pe poporul lor. Și cu ajutorul lui Sfaturi de formare pentru câini, O zi nu va trece fără să aveți idei noi pentru a vă învăța prietenul preferat cu patru picioare.

9. Accesorii pentru câini

Cani, etichete de câine, gulere și chiar jachete de ploaie. Accesorii pentru câini Are tot ceea ce sughiul tău trebuie să arate la modă și câteva lucruri pentru tine. Pentru a comanda oricare dintre accesoriile doar faceți clic pe articol și sunteți bine să mergeți!

MAI MULTE LUCRURI: 9 Bloguri pentru iubitorii de câini

Hilar Pit Bull Jumping în aer

10. Ziarul Dog World

Aceasta este una dintre cele mai bune pagini Pinterest pentru proprietarii de câini, în timp ce împărtășește știri uimitoare despre câinii din întreaga lume. Vei plăcea să citești despre ceea ce acești câini se ridică și cum fac lumea un loc mai bun. Unele dintre articole împărtășesc cele mai bune în spectacol și campionatul de câini Știri. Ele sunt absolut maxilarului!

11. Citate de câine

Câine (substantiv). Cel mai bun prieten pe care îl vei avea vreodată. Un tovarăș loial și iubitor care îi pasă mai mult decât el însuși. O creatură specială a cărei timp în inima voastră va depăși mult zilele pe pământ.

Citate de câine Are câteva dintre cele mai frumoase cuvinte despre prietenii noștri blană. Dacă căutați vreodată inspirație, acest bord este locul în care este la.

12. Cadouri pentru iubitorii de câini

Puppy Funny Foto din spateNu-ți poți petrece toate banii câștigați pe câinele tău. Acest bord are câteva lucruri pentru cei patru prieteni cu picioare, dar majoritatea Cadouri sunt destinate oamenilor. Există lucruri frumoase pe care le puteți cumpăra pentru dvs. sau pentru un prieten care iubește câinii.

13. Rețete de mâncare pentru câini

Ca și în cazul câinelui, același lucru se poate spune despre alimentele pe care le oferim câinilor noștri. Acest bord are o mulțime de rețete pe care le puteți încerca, până când veți găsi ceva Butch iubește.

Sunt sigur că câteva dintre rețete pe care le veți bucura la fel de mult! Toate ingredientele sunt naturale și sănătoase. Deci nu va fi ciudat dacă fură o mușcătură.

14. Îngrijirea câinilor 101

Groomers pot fi scumpe și, uneori, doar nu avem timp să ne aducăm câinii noștri acolo. De aceea, aceasta este una dintre cele mai bune pagini Pinterest pentru proprietarii de câini. Cunoașterea câtorva elemente de bază pot ajuta la întinderea între întâlnirile îngrijite.

Top Sfaturi de câine Browing Basics 101 Board are totul pentru un Groomer DIY aspirat. Există chiar și un articol despre câinii care nu le place să fie îngrijiți și ce să facă în legătură cu asta. Cu siguranta un articol la îndemână atunci când aveți un câine dificil care nu-i place apa.

LEGATE DE: Cum se face tratarea câinilor de casă - un ghid video

Câinele răcoros agățat pe o ramură de copac

15. Câini de salvare

Aceasta ar putea fi o placă mică, dar nu este nimic mai special decât un câine de salvare. S-ar putea să crezi că salvezi un câine, dar la sfârșitul zilei se termină să te salveze. Există, de asemenea, un articol despre cum să efectuați CPR pe un câine. Ceva ce cred că toată lumea trebuie să știe.

16. Câini [Fotografia animalelor]

Poza de câine uimitoare în naturăAceastă pagină conține cea mai frumoasă fotografie a câinilor. Cu siguranță veți cheltui mult timp aici.

Cei mai mulți dintre acești câini sunt mai bine decât mine, și asta e în regulă cu mine!

17. Sfaturi pentru câini

Scoopul care se potrivește a fost primul PIN pe care l-am văzut și știam că acest bord va fi pe lista mea de cele mai bune pagini Pinterest pentru proprietarii de câini. Există sfaturi pentru tot, inclusiv:

  • Cum să vă opriți câinele de mestecat pe mobilier
  • Îndepărtarea câinelui pipi de pe covoare
  • motive pentru a nu țipa niciodată la câinele tău

Există chiar sfaturi pentru lucrurile pe care nici măcar nu le știi că nu au fost o problemă! Crede-mă, indiferent dacă sunteți un proprietar de câine cu experiență sau un prim păr de companie, veți găsi ceva benefică pe această pagină Pinterest.

18. Sfaturi pentru sănătatea câinilor

Rău rușine câine cu împușcat de cană de ochi întunecateAcest bord acoperă întregul spectru de îngrijire a câinelui dvs. Există un articol foarte frumos despre cum să faci un kit de prim ajutor DIY pentru prietenul tău blând.

Această pagină Pinterest este insightful, chiar dacă câinele dvs. nu are probleme de sănătate. Unele pini puteți găsi interesante includ:

  • Afecțiuni comune în câinii de rang înalt
  • De ce puii au nevoie de degradare
  • Sfaturi despre cum să ajuți un câine să piardă în greutate.

19. Un câine poate visa ..

Acest consiliu are cele mai scumpe lucruri câine în jur. Tu și câinele tău pot să stai și să visezi și poate începe să salveze pentru unele dintre lucrurile răcoroase acolo. Veți găsi un bar de câine, accesorii de înaltă tehnologie și multe altele.

20. Proprietari de câini noi

Mulți dintre voi nu pot fi proprietari de câini noi, ci pentru cei care sunt aici una dintre cele mai bune pagini Pinterest pentru proprietarii de câini care vă vor satisface nevoile! Are sfaturi și trucuri pentru a ajuta noul dvs. catelus să se stabilească. Și, chiar dacă nu sunteți un nou proprietar, există o mulțime de lucruri interesante de citit. Există întotdeauna mult mai mult pentru a afla când vine vorba de animalele noastre preferate.

Citiți următorul: 17 sfaturi despre cum să alegeți cele mai bune alimente pentru câine pentru câinele dvs

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 Cele mai bune panouri pinterest pentru proprietarii de câini