5 Sfaturi pentru a opri pierderea banilor cu creșterea câinilor

5 sfaturi pentru a opri pierderea banilor cu creșterea câinilor

Întrebați un ameliorator de școală vechi și vă vor spune: "Nu, nici un fiu, nu puteți Faceți bani în creșterea câinilor!"- Și ei au dreptate, dacă o faci așa cum o fac, vei pierde o mulțime de bani în timp ce conduci canisa ta.

Acum, fie că Ați început canisa Sau doar a crezut un pui de catelus unic, ai trei moduri de a merge la ea:

  1. Cheltuiesc mai puține cheltuieli pentru a asigura un profit
  2. Mai mult - Creșteți numărul de tranzacții
  3. RĂSPUNDEREA MAI BUNĂ - Creșterea calității liniei de sânge

Noi le-am acoperit în articolul nostru foarte popular despre Rentabilitatea creșterii câinilor. Așa că vom continua acest articol, crezând că aparții cu adevărat din a treia categorie: reproducerea câinilor mai buni.

Nu tăiați niciodată colțurile asupra sănătății, dietei, formării, socializării, socializării și bunăstării și bunăstării globale pentru a face un profit. Aceasta ar fi o practică dezgustătoare (care, din păcate, prea mulți continuă să facă.)

În schimb, aici sunt cinci sfaturi pentru tine începe să facă un profit În creșterea câinilor dvs. responsabili (puteți găsi o mulțime de strategii în profunzime în cel mai bun serviciu, Manualul câinelui crescătorului.)

Creșteți prețurile

Pentru că nu ar trebui să reduceți niciodată calitatea îngrijirii și reproducerii câinilor dvs, Trebuie să creșteți prețurile pentru a obține un profit. Și pot auzi că unii dintre voi vă frustrați pentru că deja vă străduiți să vă vindeți puii la prețul competitiv actual.

Nu am spus că va fi ușor - Este o mulțime de muncă Dar trebuie să vă măriți prețurile și să oferiți atât de multă valoare că potențialii clienți vor crede că este un non-brainer. Scăzând în mod constant prețurile pentru a păstra un avantaj competitiv, vă forțați într-un colț. Vă legați literalmente mâinile.

Asta înseamnă Trebuie să vă distingi câinii și numele de canisaj prin unicitate, calitate și o reputație. Numai atunci, vă puteți permite o creștere a prețurilor dvs.

Robert Cialdini, o faimoasă persuasiune și expert în influență, povestește o poveste incredibilă că odată ce ați auzit că are o mulțime de sens. O puteți citi Aici Dar, în esență, afirmă asta Oamenii văd mai multă calitate și valoare într-un preț mai mare.

Prin urmare, creșterea prețurilor dvs. va trimite un semnal excelent perspectivelor dvs. - și ce fel de crescători doresc să-și vândă puii iubiți la familii lacomi ieftine?

La fel de trist cum sună, unii dintre puii tăi merită mai puțin decât alții
La fel de trist, cum sună, unii dintre puii tăi merită mai puțin decât alții.

Nu cresc câinii obișnuiți

Să ne confruntăm cu asta, Mai mult de jumătate dintre câini crescuți la nivel mondial sunt doar câinii medii că proprietarii ar fi trebuit să nu crească niciodată. Acest lucru are ca rezultat că puii fără unicitate, scop sau specialitate, astfel încât acestea pot fi vândute numai la un preț scăzut, adesea suportă o pierdere.

Deci, sfatul de aici este Răsuciți doar câinii de sus Chiar dacă înseamnă creșterea mai puțin.

Dacă tu și vecinii tăi cred că câinele tău este minunat, Confirmați acest lucru cu ochii obiectivi - cum ar fi cele ale unui judecător într-un inel de conformație. Opinia dvs. părtinitoare cântărește foarte puțin pe piață, dar premiile și competițiile pe care le-ați clasat sunt apreciate.

Nu mă înțelege greșit, dacă câinele dvs. participă, dar se situează foarte prost, el sau ea nu poate fi un bun candidat (sau poate fi un handler foarte rău.) Asigurați-vă că vă antrenați la aceasta și încercați cu câini diferiți și Obțineți feedback despre ceea ce a mers bine și ce a mers prost. Va fi greu să auziți, dar singura modalitate prin care puteți progresa și ați căutat după câini.

Vindem-out înainte ca puii să se nască

A doua pârghie pe care o puteți obține este să aveți o listă de coadă sau de așteptare. Un preț se decide ca urmare a simplă regulă de cerere-cerere. Dacă aveți 6 pui și doar 3 clienți, veți reduce prețurile. Dacă aveți 6 pui și 20 de clienți, puteți crește foarte ușor punctul de preț.

Există mai multe modalități de a obține oameni interesați înainte ca puii să se nască:

  • Răsuciți-vă campionii, atât barajele, cât și sirenele
  • Utilizați excepția Linii de sânge externe
  • Repetați rasa de succes și să demonstreze succesul anterior

Sau, de asemenea, puteți Fii proactiv în promovarea gunoiului tău și începeți să vorbiți despre aceste săptămâni înainte ca împerecherea să apară chiar sau să utilizeze mai multe canale pentru a vă promova așternutul viit (Grupuri de Facebook, Anunțuri, cuvânt la gură, etc.)

Prea mulți crescători uită că lor Clienții existenți și case pentru totdeauna sunt ambasadorii perfecți Pentru a vinde un nou gunoi de pui. Care contează numai dacă reproduceți puii sănătoși și rămâneți în contact cu familiile lor. Email fiecare personal și să le informeze despre noul gunoi, Probabil că au oameni în jurul lor care le-au complimentat pe câinele lor și, probabil, doresc o similară.

Prețul fiecare catelus individual

Pentru tine, fiecare catelus al unei gunoi este o bijuterie pe care o vei ridica si te ingrijesti la fel. Pentru piață, acest lucru nu este adevărat. Și adânc în jos, știi asta, mai ales dacă ai crescut deja câteva gunoi: Unele pui sunt mai populare decât altele.

Adesea datorită unei specificități pe care le au - cum ar fi o culoare, un model, tipul de strat, forma corpului etc. - astfel de cățeluși vor primi mult mai multă atenție. Aveți absolut nevoie de capitalizează aceste pui.

De-aceea Ar trebui să prețuiți absolut fiecare catelus de același gunoi individual:

  • Creșteți prețul catelusilor după ce au căutat
  • Reduceți prețul catelusilor care nu sunt de vânzare
  • Găsiți un teren de mijloc bun pentru ceilalți

Prin întemeierea prețului unor pui, veți genera în cele din urmă mai mulți bani pentru o gunoi. Doar fii inteligent despre asta și Evitați orice iluzie de grandoare Pornind de la 10x fiecare catelus care primește un pic de compliment.

Cresterii câinilor care prezintă brusc o pasiune enormă pentru rasa lor, deoarece au o gunoi sunt patetici
Crescătorii de câini care prezintă brusc o pasiune enormă pentru rasa lor, deoarece au o gunoi sunt patetici.

Construiți un următor online și offline

Din păcate pentru ei, Majoritatea crescătorilor de câini încep să fie activi online și în comunitățile lor numai atunci când au o gunoi de pui pe drum. Și nivelul activității lor este în mod obișnuit proporțional cu numărul de pui din acel gunoi.

- doar un catelus? Bine, eu doar posta un anunț.
- Oh, ce, patru pui? Bine, aș putea întreba mai mulți oameni.

Aceasta este Execuție foarte slabă și doresc ca cumpărătorii să poată observa crescătorii care sunt parțiale devin pasionați numai atunci când au câini să vândă.

În schimb, luați ceva timp în fiecare zi sau în fiecare weekend la Concentrați-vă pe construirea reputației dvs. ca un crescător de câini, Numele canisei și linia de sânge. Fă-o în orice fel vă simțiți confortabil cu:

  • Site-ul Kennel - Postați o actualizare săptămânală despre cum arată viața unui crescător de câini (provocări, succese, rutină, treburi și # 8230;)
  • Instagram - Alegeți Instagram, de exemplu și angajați-vă cu crescătorii colegi și crescătorii de rasă
  • Video live - Folosiți povești Snapchat sau Instagram pentru a arăta snap-urile zilelor dvs
  • Expoziții - să participe și să ajute la spectacolele locale sau naționale
  • Evenimente - Organizați vizite la facilitățile dvs. pentru copiii din vecinătate
  • Canalul canalului YouTube - Postați conținutul mai sofisticat în jurul vieții crescătorului dvs

Există atât de multe moduri în care puteți lucra pentru a construi o reputație pentru dvs. și câinii dvs., pe tot parcursul anului. Acum, nu este cu siguranță pentru crescătorii leneși acolo, dar Recompensa merită angajamentul.

Gândurile finale - creșterea câinilor nu înseamnă să pierdeți bani

Am scris, de asemenea, un post popular cu câteva luni în urmă care arată diferite moduri de a Generați venitul suplimentar ca un crescător de câini - Este o mișcare inteligentă pentru a avea și o agitație laterală!

Există nici o formulă magică să facă un profit la reproducerea câinilor; asta pentru ca Creșterea câinilor este o pasiune exigentă și cere ca crescătorul să aibă câini perfecți, executând, de asemenea, o strategie perfectă de marketing și promovare pe partea laterală.

O mulțime (mii) crescători de câini fac un profit deoarece Ei au pus în muncă și nu devin vii când sunt născuți puii. Dacă nu sunteți dispus să puneți în munca suplimentară, poate că ar trebui să vă implicați chiar și în creșterea câinilor în primul rând.

Găsiți multe strategii mai multe că toți crescătorii de câini etici ar trebui să pună loc în loc Manualul câinelui crescătorului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Sfaturi pentru a opri pierderea banilor cu creșterea câinilor