Dacă prietenul tău blană fuge?

Câinii care alergau

Uneori un animal de companie primește prin barierele pe care le folosiți pentru a le proteja. Indiferent dacă acestea au ieșit dintr-o ușă crăpată sau o hamei peste câine gard în curtea ta, aflu că au plecat pot fi devastatoare. Deci, ce faci dacă prietenul tău blană fuge? Utilizați resursele pentru a le găsi din nou! Animalele lipsă au adesea o călătorie traumatizantă - nu o aventură - în timp ce în lume, doresc să vă ajungă acasă la fel de mult pe care le doriți înapoi! Dacă sunteți gata să învățați ce puteți face pentru a aduce animalele de companie acasă, citiți aici pentru sfaturi și sfaturi de top.

Masuri preventive

Toată lumea știe că o uncie de prevenire merită o jumătate de kilogram de vindecare, iar această înțelepciune atemporală nu a putut fi mai relevantă atunci când vine vorba de bunăstarea animalului tău. Investiția în Identificare de înaltă calitate Pentru ca animalul dvs. de companie este cea mai bună măsură pe care o puteți lua pentru a vă asigura că revenirea lor sigură ar trebui să se piardă. Cumpărare Etichete personalizate care sunt de fapt gravate, mai degrabă decât simplu - etichete bugetare de la magazinele de box se degradează cu ușurință, făcând informațiile importante de contact provocatoare sau imposibil de citit.

Importanța utilizării unui a guler bine făcut și lesa nu pot fi subestimate. Dacă sunteți îngrijorat de PET dvs. pierzând o etichetă agățată, ia în considerare un guler cu o plăcuță de identificare nitizată, informații brodate sau ID-ul încorporat.

Explora Gulere de vizibilitate ridicată și opțiunile impermeabile, astfel încât atunci când oamenii văd un animal rătăcind în jurul străzii, ei apucau și un guler și poate verifica unde aparține animalul dvs. de companie.

Contactarea pro-

Când observați mai întâi că animalul dvs. lipsește, instinctul inițial poate fi să ieșiți în stradă, chemând numele lor. Înainte de a face acest lucru, ridicați telefonul și sunați la toate agențiile de animale în decurs de 50 sau 60 de mile de la domiciliu. Chiar dacă nu credeți că câinele sau pisica dvs. ar putea călători atât de departe, cineva i-ar fi putut să-i iasă și le-a scăpat la biroul unui veterinar sau la adăpost de animale mai departe. Animalul dvs. de companie nu va auzi niciodată că vă numiți numele dacă au fost deja salvați.

De asemenea, ar trebui să sunați la Centrul de Control Animal lângă dvs., deoarece adesea iau la stridii timp de mai multe zile înainte de a le livra la adăposturi. Descrieți animalul dvs. pentru toată lumea - de la vârsta și culoarea blană la numele și greutatea aproximativă.

Căutând lângă dvsPisica fuge

Odată ce ați lăsat pe toată lumea să știe ce să caute, ar trebui să ieșiți în cartier și să căutați prietenul tău blând. Păstrați un ochi pentru orice localnici care petrec frecvent timp din ușile din zona dvs., deoarece ar fi putut vă vedea animalul de companie care rulează în jurul unei anumite zone. Chiar și oamenii de livrare, colectorii de gunoi și ceasul de cartier pot păstra un ochi odată ce descrieți animalul dvs. de companie. Lăsați-le cu numărul dvs. de telefon sau prin e-mail, astfel încât să vă contacteze dacă vă găsesc animalul.

Folosind mirosul

Dacă animalul dvs. de companie a dispărut doar câteva ore, acesta este unul dintre cele mai bune trucuri din carte. Luați unele dintre hainele voastre murdare sau jucăria preferată a animalului dvs. într-o zonă pe care o vizitați frecvent. Indiferent dacă întotdeauna se opresc și mirosi un anumit copac pe plimbările dvs. sau mergeți la același parc de câine în fiecare zi, acestea sunt locuri familiare pe care le-ar căuta. Dacă găsesc o jucărie sau un miros familiar, au tendința de a rămâne până când vă apar.

Puteți lua niște apă pentru a pleca într-o locație pentru ei, dar nu luați mâncare pentru că aceasta va atrage alte animale (uneori sălbatice) pe care animalul dvs. le poate evita.

Verificați online

Câine și pisică

Internetul este o mare resursă pentru o serie de situații în care animalul dvs. de companie a dispărut. Fie că ești Căutarea unui microcip Sau credeți că cineva a răpit prietenul tău blând și încearcă să-i vândă, verificând online poate face o mare diferență. Site-uri cum ar fi din nou acasă și PetLink Agregate Pet Date, astfel încât să puteți căuta microcipul sau eticheta animalului. Cei care sunt îngrijorați de faptele mai nefarioase pot dori să verifice site-urile vânzătorului secundar ca Craigslist, pe Facebook Marketplace sau LetGo pentru a vedea dacă cineva vinde un animal de companie care sună ca și cum ar fi a ta.

De asemenea, sugerăm să folosiți o aplicație la îndemână numită Umbră. Shadow este o aplicație gratuită care utilizează puterea tehnologiei și voluntarilor pentru a reuni câinii pierduți. Aplicația găzduiește mii de voluntari cu aceeași dragoste pentru animalele de companie așa cum ați avut. Dacă aveți nevoie de orice altceva convingător, aplicația funcționează, merită să țineți cont de faptul că au ajutat deja să reunească peste 2.000 de câini pierduți cu oamenii lor!

Utilizați metode încercate și adevărate

Vechiul standby de a pune anunțurile pierdute nu a supraviețuit tuturor acestor ani, deoarece nu funcționează. Imprimarea fluturașilor cu imagini și detalii despre animalul dvs. de companie și informațiile dvs. de contact au ajutat mulți proprietari să-și găsească prietenii blând de-a lungul anilor. Post Flyers în cartierul tău, la magazinele de produse alimentare și magazine populare. De asemenea, puteți să luați anunțurile în ziar pentru a crește numărul de persoane care pot întâlni animalul dvs. pierdut. Descrieți-vă animalul în cât mai multe detalii posibil pentru a vă asigura că oamenii știu ce să caute.

Prietenul tău blană care fuge departe nu este ceva ce vrei să te gândești, dar să păstrezi aceste sfaturi în minte și ar trebui să fii pregătit pentru nimic.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dacă prietenul tău blană fuge?