Abilitățile câinilor de serviciu fascinează membrii mass-media sociale

Abilitățile câinilor de serviciu fascinează membrii mass-media sociale

În ultimele 15 luni, Aurden Retriever Harlow a atras atenția urmașilor Instagram peste tot, arătând abilitățile sale noi și de dezvoltare ca câine de serviciu. Harlow poate închide mașina de spălat vase, a îndepărtat spălătorii și chiar apuca sticle de apă de la frigider. Și aproape în fiecare zi, ea dobândește mai multe abilități și responsabilități.

Proprietarul lui Harlow, rezident Florida de 20 de ani Jahie Blake, Are o tulburare autonomă a sistemului nervos numită sindromul de tahicardie ortostatic postural sau vase. Ea este, de asemenea, afectată de migrene, narcolepsie, amețeli și vrăji frecvente de leșin.

Din fericire pentru Jahie, Harlow este a Câine de serviciu instruit care nu o părăsesc niciodată. Câinele oferă servicii de alertă și mobilitate medicală. Ea îi asistă pe Blake cu lucruri în afara limitărilor sale fizice și o avertizează când simte că se poate întâmpla ceva rău din punct de vedere medical.

Abilitățile câinilor de serviciu fascinează membrii mass-media sociale

ÎNCERCA: 5 cele mai bune veste de câini și hamuri pentru câini de lucru

Blake atribuie o mare parte din libertatea ei de a Harlow, spunând că nu ar putea părăsi niciodată casa singură, să urmărească o educație colegiu sau (în cele din urmă) să-și urmărească cariera de vis ca terapeut ocupațional. Din momentul în care Blake a început o contul Instagram care urmărește progresul lui Harlow până în prezent (aproximativ un an mai târziu), contul a obținut mai mult de 103.000 de adepți și numărarea.

Oamenii par a fi absolut îndrăgostiți de rolul și abilitățile câinelui. Ea își poate lua propria leșie și poate ridica aproape orice picături Blake. Ea îi ajută pe proprietar să recupereze articole de pe raftul de jos de la magazinul alimentar și chiar să obțină sticle de apă din frigider - și toate documentate Contul Instagram Harlow.

Videoclipurile cu apă îmbuteliată sunt cele mai populare urmărite. Ei arată Blake spunând: "Sticla de apă, sunt sete."Harlow deschide apoi frigiderul, devine sticla de apă, o aduce proprietarului ei, apoi se întoarce la frigider pentru ao închide. Blake afirmă că aceasta este o funcție importantă, datorită faptului că uneori este prea fizică sau în prea multă durere pentru a face acest lucru singură, dar trebuie să-și ia medicamentele.

Un videoclip adorabil, de asemenea, arată că Harlow obține Blake o pătură când este rece.

Blake îndeamnă oamenii să fie conștienți de faptul că câinii de serviciu nu sunt doar pentru persoanele aflate în scaune cu rotile; ei ajută oamenii care au "boli invizibile", care sunt greu de observat. Datorită răspândirii popularității din pagina Instagram a lui Harlow, din ce în ce mai mulți oameni câștigă rapid conștientizarea câinilor de serviciu și cât de vitală sunt.

Abilitățile câinilor de serviciu fascinează membrii mass-media sociale

Social Media este un instrument esențial în sensibilizarea și educarea altora despre evoluțiile precum animalele de serviciu. Nu este încă ceva de obicei înțeles de majoritatea oamenilor, dar este important ca conștiința să fie acolo.

Proprietarii de afaceri din industrii, cum ar fi mâncarea și ospitalitatea, ar trebui să înțeleagă că câinii de serviciu sunt la fel de mult ca un dispozitiv medical ca un scaun cu rotile sau stimulator cardiac și ar trebui să permită animalelor de service la fața locului incontestabil. Din păcate, asta nu se întâmplă întotdeauna. Câinii ca Harlow schimbă această tendință, totuși.

LEGATE DE: Service Dog Gear Must-aus - Ce este cel mai important pentru proprietari?

Abilitățile câinilor de serviciu fascinează membrii mass-media socialeSpre deosebire de suport emoțional sau câini de terapie, câinii de service sunt considerați echipament medical și sunt permise în locuri chiar dacă animalele de companie nu sunt. Acest lucru se datorează faptului că acestea necesită formare avansată (18-24 luni). Proprietarii de afaceri și de proprietăți au voie să pună două întrebări despre proprietari: "Este câinele un animal de serviciu necesar din cauza unui handicap?"Și" ce lucru sau sarcină are câinele a fost instruit să facă?"

În afară de aceasta, toate celelalte informații despre starea medicală a proprietarului sau funcția câinelui sunt considerate informații medicale private. Se poate citi articole și fapte și statistici despre animalele de serviciu și încă nu-și înțeleagă importanța și abilitățile; Dar o privire la un videoclip sau două de Harlow în acțiune este suficient pentru a crea o înțelegere instantanee a modului în care câinii de serviciu îmbunătățesc calitatea vieții pentru oamenii pe care îi asistă.

Cred că mass-media socială este cu adevărat răspunsul la sensibilizarea rapidă și eficientă. Jahie Blake face o slujbă uimitoare la utilizarea imaginilor și a videoclipurilor pentru a demonstra valoarea și necesitatea ca câinii de service ca Harlow să aibă viața proprietarilor lor, care au absolut nevoie de ei.

Citiți următorul: Formarea câinilor de terapie - Cum să vă certificați câinele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Abilitățile câinilor de serviciu fascinează membrii mass-media sociale