6 Sfaturi despre cum să faceți fotografii minunate ale unui câine

Toți am văzut fotografii adorabile ale câinilor în reviste și acele poze super drăguțe pe care prietenii noștri postați de puii lor pe social media. Cum o fac? Poate părea imposibil, dar cu câteva sfaturi rapide, puteți să faceți fotografii minunate ale câinelui dvs!

Majoritatea câinelui nu stau încă. Uneori este dificil să-i aduci să se uite la camera foto. Ați încercat vreodată să luați a Imagine a câinelui tău și el se termină în căutarea ca câinele cel mai deprimat de pe planetă? Și să nu uităm acele vremuri când nu vă amintiți să opriți blițul și fido-ul se sfârșește în căutarea unui străin cu ochii cu fascicul laser.

Toți am fost acolo, nu-ți face griji.

Am învățat câteva trucuri asupra anilor mei de a fi un proprietar de câine care m-au ajutat să iau imagini mai bune cu animalele mele de companie. Obișnuiam să se tem de fotografiile de familie cu câinii noștri, dar acum este un proces simplu și fără durere. De fapt, am atâtea imagini minunate ale pachetului nostru pe care îl rotesc în mod constant pe cei pe care îl prezint în casa noastră.

MAI MULTE SFATURI: Cum-Pentru videoclipuri pentru proprietarii de câini

Cum să faci fotografii minunate ale câinelui tău

Cum să faceți fotografii minunate ale unui câine

1. Obișnuiți-vă cu camera dvs

Indiferent dacă utilizați un smartphone, un aparat foto și o cameră profesională sau o cameră profesională, trebuie să vă familiarizați cu toate caracteristicile sale. Aflați cum să porniți și opriți blițul, cum să lucrați zoomul și cum să trimiteți fotografia când sunteți gata.

Dacă utilizați o cameră profesională, aflați despre lentilele care vin cu ea și ce poate face fiecare obiectiv. Citiți prin manual și dați seama care dintre ele va trebui să știți cum să utilizați.

LEGATE DE: 5 trebuie să aibă unelte de fotografiere a câinelui

2. Utilizați iluminatul natural cât mai mult posibil

Iluminatul este cea mai dificilă parte a fotografiilor profesionale. Există multe de învățat despre îngeri și diferite tipuri de lumină. Da, asta e corect. Există diferite tipuri de iluminat.

Iluminatul moale, natural este cel mai ușor de tras. Lumina soarelui este prietenul tău! Dacă nu aveți nici o dorință de a fi un fotograf profesionist, stick cu iluminare naturală. Faceți fotografii în afara sau într-o cameră deschisă în interior cu o mulțime de ferestre.

Vrei să fii în lumina soarelui, dar nu lumina directă a soarelui. Dacă soarele indică direct la aparatul de fotografiat, va fi o strălucire. Încercați să fotografiați fotografiile într-o zonă în aer liber, care nu este chiar în fața soarelui sau trage la un alt unghi, astfel încât aparatul foto nu ridică strălucirea.

CITIT: 8 cele mai bune sfaturi de fotografiere a hranei pentru câini

Utilizați un motivator pentru a face fotografii minunate ale unui câine

3. Utilizați un motivator

Câinele dvs. probabil nu va privi camera în mod natural. Chiar dacă vă numiți numele, nu va dori să vă privească la aparatul foto în timp ce aliniați împușcătura perfectă. Probabil că se va plictisi repede după ce aude-ți spui numele de câteva ori, și dacă ești în afara, este probabil să fii câteva distrageri în jur.

De aceea aveți nevoie de un motivator. Ce motivează fido-ul tău? O jucărie? Un tratament? Indiferent ce îi place, îl folosiți în avantajul dvs.

După cum demonstrează în ghidul meu video în partea de sus a acestei pagini, utilizați motivatorul pentru a atrage atenția animalelor de companie la cameră. Țineți jucăria sau tratați chiar în spatele camerei dvs. când sunteți gata să faceți fotografia. Pupul tău se va uita la răsplata lui, dar fotografia pe care o vei prinde va arăta ca și cum te uiți la tine.

4. Utilizați recuzită sau îmbrăcăminte

Utilizați recuzită sau îmbrăcăminte pentru a face fotografii minunate ale unui câineCât de des vă vedeți o imagine super drăguță a unui câine, în picioare totul singur?

Cele mai bune fotografii pentru câini folosesc recuzită Pentru a seta tonul. Uită-te la fotografie din stânga. Omul a folosit o pereche de ochelari și o carte pentru a lua o imagine adorabilă a pooch-ului său.

Puteți face același lucru și nu trebuie să cheltuiți niciun ban pentru a face acest lucru. Câinele dvs. are câțiva articole de îmbrăcăminte? Ce aveți în jurul casei dvs., care ar putea să-i ducă imaginea pe care o luați.

După cum menționez în revizuirea mea video, este vorba de primăvara unde locuiesc (în Maine). Asta înseamnă că există noroi peste tot! Aș putea lua cu ușurință un Photo Super drăguț cu câinii mei în noroi. Labradorul nostru are deja un impermeabil galben, și aș putea adăuga câteva rațe de cauciuc sau o umbrelă la imagine pentru a face acest lucru chiar mai adorabil.

Gândiți-vă în afara casetei și obțineți creativi. Pălării, eșarfe, îmbrăcăminte, ochelari și multe alte obiecte de zi cu zi pot fi folosite pentru a face ca pozele dvs. de catelus să iasă într-adevăr. Dacă aveți un câine mai în vârstă, l-ați putea transforma într-un bibliotecar cu un teanc de cărți.

Un catelus hiperactiv ar părea adorabil în jurul într-o grămadă de flori false. Utilizați imaginația dvs. sau faceți o căutare rapidă Google pentru inspirație.

LEGATE DE: 5 Sfaturi de Fotografie Expert`s pentru lăcomia minunată a fotografiilor de câine

Încercați câțiva îngeri diferiți pentru a face fotografii minunate ale unui câine

5. Încercați niște îngeri diferiți

Nu trebuie să luați fotografii tradiționale direct ale animalului dvs. de companie. Încercați niște îngeri diferiți pentru a obține niște fotografii foarte cool. Coborând pe pământ, cum ar fi omul din fotografia de mai sus, poate să vă stimuleze pooch-ul curios pentru a veni și a investiga camera. S-ar putea să ajungeți cu o fotografie a lui Fido Sniffing Lens.

Urcați pe un scaun și faceți o fotografie a animalului de companie de sus. Împingeți-l din lateral. Din nou, aici creativitatea dvs. ar putea crea într-adevăr niște fotografii uimitoare. Trebuie doar să fiți dispuși să vă deplasați și să încercați câțiva îngeri pe care nu v-ați gândit niciodată înainte.

Nu trebuie să faceți fotografii ale întregului corp al câinelui tău. Încercați să luați fotografii apropiate ale labei sau nasului. Poate doriți să strângeți o pică a coastei sale drăguțe. Aceste imagini nu pot fi poziția tradițională pe care o gândiți, dar ei pot ajunge de fapt să fie unii dintre favoritele dvs!

6. Dacă doriți emoții, va trebui să lucrați pentru ei

Sperând pentru o imagine a câinelui tău în repaus? Apoi, mai bine să fiți sigur că îl purtați înainte de fotografia dvs. Sperând să surprindă fața voastră emoționată a câinelui? Va trebui să lucrați pentru asta.

Când un pantalon de câine, buzele lui se încurcă în mod natural într-un zâmbet. Ia câinele tău excitat dacă te duci pentru acest aspect. Arunca mingea de câteva ori sau du-te pentru o alergare rapidă. Nu vrei să-l poarte complet, dar să-l faci destul de emoționat pentru a începe să gâfâie. Acum, veți putea să luați imaginea pe care o doriți despre Pooches fericit, zâmbind fața.

Citiți următorul: 15 moduri de a vă promova câinele online

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Sfaturi despre cum să faceți fotografii minunate ale unui câine