Ellen degeneres își proiectează drumul în lumea animalelor de companie

Ellen Degeneres își proiectează drumul în lumea animalelor de companie

Comedian și Talk Show-ul gazdei, Ellen degeneres, își ia flerul pentru creativitate și îmbarcare pe o nouă linie de produse care urmează să fie vândute exclusiv la unul dintre cei mai importanți comercianți cu amănuntul de companie, Petsmart. Cu mai mult de un deceniu de Apparel și design acasă la ea Ed marca, Degeneres este încântat să intre într-o afacere cu, probabil, liderul magazinelor de animale de companie cu amănuntul în toate magazinele lor de 1.450 de magazine.

Pentru a ajuta la realizarea acestei posibila doamna amuzant cu Posh Animale de companie din New York anul trecut pentru a ajuta la proiectarea noii sale linii pentru animale de companie. Acesta este un avantaj imens pentru Petsmart, deoarece au deja o mare varietate de produse inspirate de celebritate, cum ar fi Martha Stewart și Cesar Milano linii. Vicepreședinte executiv de cumpărare și aprovizionare pentru conglomeratul de companie, Ted Passig, știe că desenele ei vor face apel la milenii.

Acest demografic important a luat părinții de companie la o rată semnificativă, ceea ce înseamnă o mai mare afacere pentru Petsmart în ansamblu.Ellen Degeneres își proiectează drumul în lumea animalelor de companie

Cu toate acestea, milenii nu sunt singurii iubiți de animale care vor fi lătrat După noua linie a lui Degeneres. Produsele ei, care vor vinde între 10 și 50 de dolari, sunt sigur că vor face apel la oricare dintre noi care doresc doar un produs drăguț sau elegant pentru bebelușul nostru. Noua ei linie va include haine pentru animale de companie, Jucării, boluri, paturi, coliere / hamuri și potrivirea lor de leash și purtătorii de animale de companie, precum și produsele și consumabilele de îngrijire.

LEGATE DE: Lucrurile extreme Celebrități fac pentru câinii lor

Degeneres este pasionat de animalele de companie și de proiectarea ei, deci suntem siguri că vom găsi niște produse capricioase și all-Ellen, care vor păstra animalele de companie inspirate să se joace sau să aibă un somn lung într-un pat snuggle. Noua ei linie de companie este setată să lovească retailerul cutiei la începutul anului viitor, deci Ai grijă de promovarea lor mare să fie prima dintre prietenii tăi pentru a obține un produs inspirat de All-Ellen (sau două).

Ellen Degeneres își proiectează drumul în lumea animalelor de companie

Comedianul de 58 de ani, a transformat actrița pe care a transformat-o Host Hosted-show-ul a avut mare succes de la începutul carierei sale la începutul anilor 1980. Ellen ne-a făcut să râdem în sitcom cu același nume, am lovit-o pe rutinele ei de comedie și ne-a înălțat pe noi și pe copiii noștri cu vocea adorabilă a lui Dora Găsindu-l pe Nemo.

Dar propria sa branding nu este singura advocacy de animale Degeneres a făcut. Ea stă la consiliul de administrație pentru Fundația Halo Pet. Halo, pur pentru animale de companie face donații generoase pentru a ajuta la îmbunătățirea calității vieții pentru toate animalele de companie și pentru cei care le iubesc. Spre deosebire de alte corporații, Halo donează un minim de jumătate de vânzări către Fundația Halo Pet, care merge spre hrănirea animalelor de adăpost.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ellen degeneres își proiectează drumul în lumea animalelor de companie