15 Cele mai bune site-uri și resurse pentru bloggerii pet și petpreneurs

Internetul poate fi un loc descurajator, Dar are și unele resurse uimitoare. Dacă știți doar unde să vă uitați, veți găsi pietre între toate pietrele de site-uri nonsensice care pretind că aveți informațiile pe care le căutați. Acest lucru este valabil mai ales pentru bloggerii PET și pe PetPrenori care caută mai multe informații despre cum să se aventureze în afacerile legate de animalele de companie.

Cele mai bune site-uri și resurse pentru bloggerii PET și PetpreneursAnimalele de companie au devenit a sursă imensă de venit, și are sens doar că aproape toată lumea vrea în ea. Nu este întotdeauna ușor să începeți, dar odată ce aveți motivația și simțiți că sunteți dedicați să mergeți tot drumul, nu există nici un motiv să vă întoarceți în jur.

M-am dus pe o vânătoare și am găsit cele mai bune cele mai bune site-uri și resurse pentru toți bloggerii PET și pe Petpreneurs, căutând cele mai utile informații. Dacă ați început deja propriul site de blogging PET, această listă vă poate ajuta când sunteți blocat pentru idei.

Nu uitați să vă împărtășiți site-ul cu noi în secțiunile de comentarii de mai jos!

LEGATE DE: 8 moduri de a lucra cu câinii ca profesionist

15 cele mai bune site-uri și resurse pentru bloggerii PET și peprenorii online

Cele mai bune site-uri și resurse pentru bloggerii PET și Petpreneurs

1. Puppy scurgeri

Să începem cu ceva distractiv. In fiecare an Du-te cu animale de companie găzduiește un blogger PET al anului. N-aș fi știut despre asta dacă nu aș fi dat peste Puppy scurgeri. Acest site se mândrește cu tone de informații și idei de inspirație pentru a citi. Are o privire frumoasă și articolele sunt bine scrise.

Cine știe poate că ai putea câștiga provocarea Blogger PET din 2017!

2. Îngrijirea simplă a animalelor de companie

Îngrijirea simplă a animalelor de companie este o altă resursă excelentă pe care o puteți utiliza. Are informații despre animalele mici, pisicile, câinii și chiar caii. Deci, indiferent de blogul dvs., acest site va avea tone de articole interesante pentru a-ți curge sucurile creative.

3. Breslele profesionale de companie

Guildul Pet Professional este unul dintre site-urile mele de resurse preferate pe care le-am găsit. Este o colecție de articole, podcast-uri, bloguri și chiar comunicate de presă de la cei care conduc lumea în îngrijirea animalelor de companie. Cu un slot de căutare la îndemână, puteți găsi informații nesfârșite despre orice căutați. Orice ai nevoie, o vei găsi cu siguranță aici.

4. Zona caninei

Inspirat de faimosul behavior de companie Cesar Milano, zona caninei este o revista din Africa de Sud. Acest site are totul câine - wellness și îngrijire, salvare, rasă (-ologie) și o arhivă. Acest site are resurse uimitoare pentru oricine are un blog despre prietenii noștri canini. Este condusă de iubitorii adevărați de câini și arată.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de companie cu câini

Cele mai bune site-uri și resurse pentru bloggerii PET și Petpreneurs

5. Blogul de câine vor călători

Celia Sue este un proprietar de taur care călătorește cu câinele ei. Acest site ar putea să nu fie ceea ce caută toată lumea, dar are sfaturi uimitoare despre călătoria câinelui și cum să facă ceea ce este mai bine pentru dvs. călătorind canin. Oh, și imaginile sunt absolut adorabile. Celia are, de asemenea, o pagină dedicată altora care călătoresc cu câinii lor, deci dacă ați călătorit cu puii dvs. și aveți câteva minute de rezervă, de ce să nu trimiteți fotografiile și povestea dvs. S-ar putea să fii prezentat!

6. Pro blogger

O citire cu adevărat interesantă despre cum să ieșiți în mulțime. Nișa de companie este una mare, și pentru a evidenția cu adevărat, ar trebui să știți ce faceți. Aceasta este o citire foarte insightful dintr-un blogger popular.

7. Blog PAWS

Acesta este un blog mare motivațional pentru a vă duce din nou când ideile dvs. au început să se usuce. Există patru posturi în blog și are 53 de idei de conținut nou pentru a trece prin. Cu atât de multe resurse și informații, este greu să credeți că veți avea nevoie de un alt site pentru o vreme.

8. Pet de afaceri

Business de companie este pentru oricine dorește să înceapă o afacere care implică animale de companie sau pe cei care sunt deja stabiliți. Au tot ce ai nevoie. Acestea oferă o problemă curentă în fiecare lună cu articole noi despre animalele de companie, știrile din industrie, sfaturi de afaceri și marketing și puteți chiar să faceți publicitate cu ei.

9. Brandul meu Buddy

Brandul meu Buddy este soluția perfectă pentru marketing. Acestea oferă secțiuni pe blogging, marketing de produse, marketing prin e-mail, sfaturi de marketing, medii sociale și site-uri web. În cadrul fiecăruia dintre aceste link-uri este nenumărate informații despre cum să obțineți produsul dvs. acolo - fie un blog sau un produs de companie.

RECOMANDAT: Cele mai bune planuri de asigurare de afaceri de companie

Cele mai bune site-uri și resurse pentru bloggerii PET și Petpreneurs

10. Pet Office Plus

Cu sloganul lor fiind "consultanță virtuală pentru profesioniștii pentru animale de companie, & # 8221; Știi că vei găsi resurse foarte bune. Ei au o Pet pro SEO curs pentru cei necunoscuți cu scrisul SEO. Cea mai bună parte este că este gratuit, tot ce trebuie să faceți este să descărcați foaia de lucru și să ajungeți la locul de muncă. Ei au, de asemenea, informații privind scrierea conținutului pentru cei interesați să meargă pe traseul.

11. Grooming de afaceri

Pentru oricine deja în afacerea de îngrijire a animalelor de companie sau care dorește să-și deschidă propriul salon, acesta este locul pentru dvs. Ei au o revistă online pe care o puteți abona la, în cunoștință de cauză, informații despre produse și știri din industrie. Există o mulțime de articole despre cum să mireze anumite rase la.

12. Pet Groomer Magazine

Acest articol este o citire bună pentru oricine, având în vedere deschiderea propriului salon de companie. Vorbește despre aspectul financiar al deschiderii afacerii și a tuturor îmbunătățirilor de închiriere care ar putea fi implicate. De asemenea, include grafice care arată o prognoză de vânzări și una care arată costul prospectiv de pornire.

13. wikihow

Da, s-ar putea să nu fie o resursă de companie, dar este un articol foarte bun despre cum să vă scrieți planul de afaceri. WikiHow ar putea fi uneori încruntat, dar există și câteva informații foarte bune dacă știți doar unde să vă uitați.

Articolul vorbește despre lucruri precum stabilirea mărimii pieței dvs. potențiale, cercetarea privind posibilele locații și determinarea costului de pornire. Dacă sunteți cineva care nu știe prea multe despre scrierea propriului plan de afaceri, acesta este locul potrivit pentru a începe.

Este ușor să citiți și să vă înțelegeți și vă oferă o idee despre locul în care trebuie să începeți. Odată ce aveți elementele de bază în jos, puteți cerceta planuri de afaceri mai extinse care sunt personalizate la ceea ce intenționați să începeți.

Citirea suplimentară: Cum să începeți o afacere de îngrijire a câinelui

Cele mai bune site-uri și resurse pentru bloggerii PET și Petpreneurs

14. Pet Business Central

Acest site are toate informațiile de care aveți nevoie în modul de a începe o afacere de companie distractivă și profitabilă. Acest lucru este într-adevăr Business Central, cu un buletin informativ gratuit, idei de afaceri specifice, sfaturi de marketing și resurse utile. Este cu siguranță merită aspectul și mirosul în jur.

15. Marketingul Pawsible

Marketingul Pawsilbe este un lider al industriei în întreprinderile de companie. Ei au o întreagă pagină dedicată tuturor clienților pe care au ajutat-o ​​de-a lungul anilor.

Serviciile lor, dacă alegeți să le utilizați, includeți:

  • Coaching de marketing
  • Implementarea de marketing
  • Planificare și strategie
  • Dezvoltarea brandului
  • media și relații publice
  • Social Media
  • Strategia și dezvoltarea publicității

Ei au o altă pagină dedicată tuturor caracteristicilor lor, care sunt naționale, precum și internaționale. Marketingul Pawsible este o resursă uimitoare dacă doriți să vă comercializați afacerea dvs. de companie și să vă îndrumați pe cineva de-a lungul drumului.

Citiți următorul: 20 cele mai bune panouri Pinterest pentru proprietarii de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Cele mai bune site-uri și resurse pentru bloggerii pet și petpreneurs