Catelul dalmatian cu boală mortală achiziționată online primește oa doua șansă cu mama nouă

Beau Dalmația nu a ajuns să crească calea cea bună ca un catelus pentru că era destul de izolată de luni din cauza parvovirusului.

O familie a cumpărat un catelus dalmatian online cu aproape orice idee dacă câinele a fost vaccinat vreodată. Ei au fost asigurați, dar nu au demonstrat nici o dovadă că ea a primit fotografiile necesare și destul de repede, Beau a devenit foarte bolnav.

Când familia nu și-a putut permite să plătească pentru facturile ei veterinare, ei au predat câinele, acum la nouă luni, la Societatea Regală pentru prevenirea cruzimii animalelor (RSPCA) Centrul Animal Millbrook din Marea Britanie. Lucrătorii adăpostiți suspectați Beau au avut parvovirus, o boală infecțioasă, care a determinat izolarea lui Beau de la ceilalți câini.

Beau Dalmația nu a ajuns să crească calea cea bună ca un catelus pentru că era destul de izolată de luni din cauza parvovirusului
RSPCA

Crescând cu parvovirus

Potrivit lui Joss Iveson al RSPCA Millbrook, achizițiile online de pui se întâmplă frecvent, dar acest lucru are dezavantaje și riscuri. Ca și în cazul lui Beau, câinii vânduți online pot deveni foarte bolnavi, deoarece de obicei nu primesc vaccinările potrivite.

Deci, pentru următoarele șapte luni, Beau nu avea o viață de catelus normal în timp ce se străduiește cu boala mortă. RSPCA a trebuit strânge fonduri Pentru tratamentul ei și, din fericire, 72 de suflete au arătat sprijinul lor cu donațiile. Câinele a reușit să se recupereze complet și a fost în curând gata să fie luat de o nouă familie.

Dar din moment ce Beau nu a ajuns să crească în creștere într-un mediu regulat datorită bolnavului, ea a arătat în curând probleme de comportament. Dalmația ar fi frică de cel mai mic zgomot, atracții și mirosuri. Era îngrozită de intrarea ușilor și a evitat să meargă la grădină să joace. Ea, de asemenea, nu știa cum să joace ușor.

Crescând cu parvovirus
RSPCA

Pentru a doua oară, Beau a trebuit să fie predat la adăpost pentru că nu a fost instruită în mod corespunzător. A durat șase luni pentru Millbrook RSPCA să construiască încrederea și abilitățile lui Beau, astfel încât ea devine un câine complet housebroken.

LEGATE DE: Cum social media ajută la adoptarea câinilor

Adoptarea unui câine cu probleme serioase

Trudy Kemp a auzit de Beau de la un medic veterinar local și nu sa gândit de două ori să o viziteze la adăpost. Ea este un iubitor dalmatic și lucrează la bunăstarea dalmată britanică în caini abandonați re-homing.

Știrile din Beau au venit la momentul potrivit, deoarece Trudy a pierdut recent doi dintre dalmații ei. A fost dragoste la prima vedere pentru Trudy în momentul în care a văzut-o pe Beau.

Adoptarea unui câine cu probleme serioase
RSPCA

A fost cu adevărat potrivită perfectă de când Trudy a înțeles istoria câinelui prea bine, potrivit lui Surreilive. Știa că Beau nu a ajuns să devină un cățeluș normal, de aceea are episoade nervoase.

De la Beau la Bonnie

Dar Trudy este răbdător să-l învețe pe câine cum să fie calm, încrezător și sa comportat. Ea a redenumit Beau ca Bonnie și aduce câinele la lucrarea ei ca un coafor în fiecare zi, așa că ar învăța să socializeze.

Trudy are, de asemenea, o veghe pensionată numită Penny, care îi ajută să-i învețe pe Bonnie cum să fie un câine. Ea este bucuroasă de a fi capabilă să dea un câine oa doua șansă acum că Bonnie se adaptează fericit la noua ei casă cu mama și sora ei.

De la Beau la Bonnie
RSPCA

Pericolele de cumpărare a animalelor de companie online

Iverson a trebuit încă o dată să reitereze diferitele Online Puppy Vanzare Scamuri și multe pericole de cumpărare a animalelor de companie pe internet. În loc să cumpere câini on-line, iveon speră că oamenii ar reconsidera și, în schimb, căutați pentru animalele de companie pentru totdeauna la adăposturi. În acest fel, ei pot evalua în mod corespunzător sănătatea și situația câinelui, precum și obțineți răspunsurile corecte despre statutul câinelui de la lucrătorii adăpostului.

Bu un Birou de afaceri mai bun avertizează, de asemenea, împotriva cumpărării căței online, deoarece un număr de persoane au fost victimizate de această înșelătorie. Întotdeauna să fie atenți la practică, consultați cu experții și faceți cercetările în prealabil. În cele din urmă, este mai bine să adoptăm la adăpost.

Citiți următorul: Cum să nu fiți însoțiți de a adopta un catelus

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Catelul dalmatian cu boală mortală achiziționată online primește oa doua șansă cu mama nouă